Car check voordat rijden: RundumSorglos

om te genieten van een vakantie zijn auto te controleren voor vertrek niet alleen kalmeert de zenuwen. later het bespaart ook een aantal onnodige problemen.

31/05/2011

Eigenlijk, natuurlijk: The Holiday Cheque mag niet worden uitgevoerd tot de avond voor vertrek. Dan zou het al te laat zijn om nieuwe ruitenwisserbladen bijvoorbeeld te krijgen, of wijzigen van een beschadigde band
te laten. Ook is een dergelijke beoordeling is natuurlijk geen vervanging grondige inspectie in de werkplaats. maar een paar van de standaard controles zijn gemakkelijk zelf uit te voeren.

Het begint met een evaluatie van de banden: Is er voldoende profiel bestaat, heeft corruptie opgetreden? Hier, in voorkomend geval, vergeet niet het reservewiel. De luchtdruk moet worden aangepast om de extra belasting, kunnen de juiste waarden te vinden in de handleiding van de fabrikant. Op voorwaarde dat de wisserbladen niet stevig zijn passen op de schijf of om slijtage en schade op te sporen, is het beter om ze te vervangen voor vertrek. Na opening van de kap, kan de tank van de voorruit wassysteem vullen.

kijken naar de mogelijkheid direct na de koelvloeistof en de motorolie niveau automatische voertuigen, zelfs na de transmissieolie. Aandachtige panoramisch uitzicht de controle onder de motorkap is voltooid. Met name aandacht besteden aan gekraakte rubber slangen en losse of gecorrodeerde verbindingen. De band moet strak genoeg zitten en mogen geen zichtbare beschadigingen vertonen.

Het elektrische systeem verder te regelen, is het nuttig een tweede persoon aanwezig is. Terwijl het controleren van alle lichtunits voor en achter, en ook niet vergeten de claxon.

Voor het geval dat de vervanging moeten worden genomen in ieder geval. Zorg ervoor dat niet alleen gloeilampen van alle soorten aan boord geïnstalleerd, die in sommige landen
is zelfs verplicht. Ook reserve zekeringen moet er zijn. In aanvulling op de krik en wielsleutel ook een set van tools van de populaire formaten is een van de auto.

Het telefoonnummer van de hulpverlening mag niet worden genegeerd. Last but not least op zoek naar de EHBO-kit, gevarendriehoek en veiligheidsvest.

Andere landen - andere gewoonten

Degenen die naar het buitenland reizen, moeten voldoen aan de aldaar geldende verkeersregels. dit geldt
niet alleen voor de snelheidslimieten, alcohol grenzen en regels voor het gebruik van de verlichting. In veel landen zijn er speciale wetten die hier in Duitsland niet bekend zijn. Net als in bijvoorbeeld in Engeland en Spanje om reservelampen dragen is voorgeschreven. England reizigers moeten ook Beam Converters gecalled om de koplampen links rijden aan te passen. Wie op zoek is naar
Italië of Spanje loopt en draagt ​​een fiets die heeft een speciale waarschuwing bevestigen op het fietsenrek.