Fahrbericht ny Smart Electric Drive: Fortwo, Forfour og Cabriolet med elektrisk motor

Smart elektrifisert Fortwo, Forfour og konvertible nå i sin andre generasjon. og hva som ikke - vi kjørte den nye, lille elbilen av Daimler og si hva som var bedre.

24/11/2016 Stefan Cerchez 3 kommentarer

Med Smart De kjenner dem nå ganske godt med den elektriske tema: I 2007 var det første Fortwo med batteridrift, og bruk av bildeling i Daimler datterselskap Car2Go den siste generasjonen har allerede gjort 35 millioner kilometer i daglig bruk.

Ny smart nå elektrisk

Nå Stuttgart elektrifisere den nyeste versjonen av sin by-kupé. På baksiden av Electric Drive sitter nå en variant av E-motor ut av den lille bilen Zoe samarbeidspartner Renault. Den luftkjølte genset bringer det her til 60 kW - fem kW mer enn forgjengeren - og 160 Newtonmeter.

Smart Fortwo elektrisk drift ed Foto: Andreas LindlahrBekanntes cockpit med flere indikatorer for strøm og ladestatus.

batteri~~POS=TRUNC garanti

Batteriet, Daimler-datterselskap Accumotive sammensatt av 96 LG-celler har en kapasitet på 17,6 kWh uendret (real område: cirka 110 til 120 km) og sitter på plass av tanken under setene. Det nye er Smart løfte om at energiinnholdet over en periode på åtte år eller en kjørelengde på 100.000 kilometer opprettholdes. Med den elektriske drivlinjen i Fortwo bringer rundt 160 kilo mer vekt enn sine brødre Nitro, som er en mikro-bil, selvfølgelig, en god del.

Smart Fortwo elektrisk drift ed Foto: Andreas LindlahrUnverändertes boot kapasiteten til Smart Fortwo ed.

Ikke desto mindre, har den ekstra vekten ingen negativ effekt på kjøreegenskapene til - snarere det motsatte. I forbindelse med justert fjær og demping priser, og takket være å senke tyngdepunktet til det elektriske Smartie føles hurtigere rundt hjørnet som den grunnleggende modellen, som ligger stille på veien og reagerer mindre nervøst ledd og kumlokk.

Prisene er lavere enn forgjengeren

Positivt: Den nye Fortwo Electric Drive er ca 1500 euro billigere enn forgjengeren, mindre elektrisk premium det koster rundt 18 000 euro. Og neste Fortwo coupe og cabriolet (25,200 euro) får også Forfour (22600 euro) til elektrisk drift.

Les mer om Smart Fortwo