Spesialutgave for vintage eller ordinært opptak: Når gjør en H-plate verdt?

Biler som er eldre enn 30 år kan skrive inn H-plater med standard beskatning. Vi forklarer hva er spesiell lisens plate for veteranbiler og hvilke modeller verdt det.

23.05.2017 Uli Baumann 2 kommentarer Powered by

For å beskytte kultur biler, lovgivere i 1997 introdusert til H-plater. H flagget er en spesiell lisens plate for veteranbiler, som først ble registrert før minst 30 år, og er i en god, original eller moderne restaurert tilstand. Den tilsvarende tilstanden hans kjøretøy, må eieren bekreftes ved en klassisk bil vurdering. Kostnaden for en klassisk bil medarbeidersamtaler kan variere fra 80 til 200 euro.

Hvis H flagget innvilget en slik feiende 191.73 euro kjøretøy skatt uavhengig av kapasitet og forbruk for vintage grunn. Motorsykler beskattes en flat sats på 46,02 EUR. I tillegg kjøretøyer er ikke gjenstand for tilgang til restriksjoner i miljøsoner med H-plater. En klassisk bil slik at vi kan ennå dahren fortsatt overalt.

Når i 2019 bilen toll trer i kraft kjøretøy med H-plater er også behandlet flat sats og koster 130 euro. Men denne avgiften ikke kommer til veien skatt lagt, men vil bli belastet en kostnadsnøytral for kjøretøyets eier.

Mange klassiske bilen kjører billigere uten H flagg

Men ikke for hver modell, en H-plater verdt. Siden de fleste 30-års grensen på mange modeller med G-Kat er oppnådd, går du ikke nødvendigvis til flat-rate skatteeffektivt. Små volum motorer med utslippskontroll drive effektiv ved den konvensjonelle forskyvning beskatning og kan også kjøre på miljøsoner med gjeldende lov med en grønn plakk. Her må det beregnes på nytt i enkeltsaker. En to-liters bensinmotor med Euro 2 for eksempel, koster 174 euro skatteåret og derfor så er rundt 18 euro under flat-rate skatt.

kan spare klassiske bilen eiere i bilforsikring. Fordi en klassisk bil flyttes generelt mindre og i motsetning til konvensjonelle biler som Assekuranzen og spesial forsikringsselskapene ha spesielle priser tilgjengelig som vanligvis er lavere enn vanlige tilbud. I tillegg biler kan med H-plater fra 1. oktober 2017 og skal godtas bare sesongmessig, noe som medfører ytterligere besparelser. Med kombinasjonen av H og sesong bilskilt, er det mulig å tolerere hans Oldie eksempel bare noen få måneder i året. Minimal krever to måneder, den lovgivende forsamling, er det mulig maksimalt 11 måneder. Utenfor gyldighetstiden, men vognen kan da ikke kjøres på offentlig vei - og ikke fastslås. I tillegg, mens mangler forsikring - selv mot tyveri er ikke forsikret da barnet fordi skroget hviler.

Saisonkennzeichen kan leveres med eller uten H

Den flat-rate årsavgiften for veteranbiler vil bli beregnet forholdsmessig. Alle som registrerer sine veteranbiler, for eksempel for seks måneder, vil betale i fremtiden bare rundt 95 euro skatt per år. Å sammenligne løpet av året skattesatsen er viktig fordi selv normale egenskaper kan være sesong bilskilt, noe som reduserer deres motorvogn skatt i samme grad.

For forsikringspremien, kan ingen generell uttalelse møtes. Billigere, men det vil i alle fall.