12 Scratch testen: Å forsvinne riper i lakken

Maling riper i bilen eller motorsykkelen kan neppe unngås. Med spesielle polishes bør de forlate, men eliminere. Er det riktig? Vi testet sammen med GTU 12 Paint Ripefjerner for erfarne og uerfarne brukere.

12/03/2014 Henning Busse

Hvis det er noe som knapt kan hindre bilister, da det riper i lakken - en irriterende ting lagt til. Men ingen grunn til å fortvile. Hvis vi skal tro tilbehør industrien, er fjerning ikke et problem. Delvis eller fullstendig maleri av bilen for flere tusen euro? Ikke behov. Smart Repair? Du kan også lagre. Ifølge Advertising skape polerer Remedy - mer spesifikt spesiell maling scratch remover, som skiller seg bare i de høyere mengden av slipemidler (slipemidler) av de vanlige lakker.

Scratch tilgjengelig i spesialforretninger, jernvareforretninger og nettbutikker

Selv dype riper forårsaket vanligvis av små humper er å gjøre gode slike prøver og krever lite tekniske ferdigheter. nok sport å teste for grunnleggende auto motor og disse spesifikke produkter sammen med maling spesialister testorganisasjonen GTU.

De slipemidler er ikke bare i spesielle butikker og jernvareforretninger og nettbutikker tilbyr dem. En stor del av testproduktene vi kjøpte på internett på Amazon, Westfalia, Tirendo og Conrad. Det er raskt og praktisk. Men bilistene bør se nøye før bestilling, så det er på markedet to produktgrupper: Du kan velge mellom såkalte en- eller to-komponent agent. Men på hvilken måte gjør de ulike forberedelsene forskjellige? klargjør dette spørsmålet testen, valgte vi tolv søknader fra begge grupper.

En av det er i alle fall observeres: Alle polerings fjerne riper i malingen laget ved å erodere malingen. De som overdriver i programmet, blir en liten ripe fikse en kostbar lakkskader. Så selv Scratch er maktesløse, som er spesielt imponerende for quirks i klarlakk - og det er ikke akkurat rikt på en tykkelse på bare litt over en tiendedels millimeter.

Det bør utvises forsiktighet med Kratzerentfernern

Spesielt med to-komponentprodukter Sonax, Quixx og Presto, skal brukeren fortsette med forsiktighet. Problemet er ikke de etterbarberingsvann forberedelser, men sandpapir. Mens det er veldig fint og kan kun brukes med vann, men med røff bruk det ødelegger lakken.

Disse produktene er derfor mer egnet til erfarne brukere. Dette er også tilfelle for de såkalte slipepasta også utmerket egnet for fjerning av riper. De som ikke nøye håndtere dem, ødelegger billakk. Derfor er disse produktene er mer for den erfarne.

men utrent ta opp Einkomponentenmitteln. Her er det vanskeligere å ødelegge lakken. I Wack og Westfalia som malelegemene er utformet slik at de skal brytes ned under bruk. Dette beskytter lakken. Og resultatet er imponerende også: I resultatene deres er de ikke mye verre enn de sett for erfarne brukere.

Dr. O. K. Wack A1 Nano Scratch Polish

anbefalelses
En modell maling riper remover, som samtidig ikke billig, men ikke legge introduserer mysterium. Instruksjonene er detaljert, og i tillegg til det selvheftende lim, blir de nødvendige polering kluter gitt. Selv om innholdet med 50 ml lene svikter, er det Wack forberedelse økonomisk. Ikke mye er nødvendig for å eliminere små og dype riper og dis.

Westfalia AGN orkanen butikken

anbefalelses
Produktet er beregnet for landbruksmaskiner, men kjøpet er også verdt for bilen. For billig polsk helt fjerner lett riper og dis. Dype riper er etter behandling, men fortsatt i nakken synlig. På slutten av Scratch ikke vinner, selv om testen seier, men minst prisen spissen.

Meguiar Scratch X 2.0

anbefalelses
Scratch som eksisterer blant annet Conrad, er effekten på øyet nivå med vinneren av Wack. Små riper er ikke et problem, men dype riper er etter bruk av minimalt synlig. Pastaen er skånsom mot lakken. Den eneste ulempen er uforståelige instruksjoner, noe som skyldes oversettelsen.

FK Automotive Scratch

betinget anbefales
Prisen overbevist, men i søknaden og effekten av stoffet blir ikke utover en middelmådig resultat. Spesielt dype riper og dis er fremdeles synlige etter behandling. Slik at malingen glimter, anbefaler FK fortsatt en lakkforsegling. Dette, derimot, gir kunden bare når du leser instruksjonene på flasken.

Neo Clean scratch arv ensidig

betinget anbefales
Ved første øyekast gjør pastaen et godt inntrykk: Det er anordnet to rør og de nødvendige poleringskluter. I tillegg kan produktet påføres lett, guiden forklarer de grunnleggende trinnene, og resultatet i små riper overbevist. Bare med dype riper og glans slør agenten har problemer.

Nigrin Scratch

betinget anbefales
Lys riper i lakken gjør Nigrin forberedelse ingen store utfordringer, og med blekk laget, er den midterste også veldig skånsom mot - fjerning er minimal. Er det imidlertid til dype riper i klarlakk, kutter av produktet i beste fall middelmådig. Selv glamour slør kan ikke effektivt komme til tak med.

3M Scratch og Swirl Remover

betinget anbefales
Med rundt 50 euro, er gjennomsnittet av 3M ikke gunstig. Følgelig høy var forventningene i testen, men de kunne ikke møte det produktet som vi kjøpte på Conrad helt. På den ene siden, det var ingen instruksjoner på tysk, på den andre, blir resultatet ut middelmådige med dype riper og graden av glans. Kostnaden ved endepunktene.

Autosol Scratch

betinget anbefales
Lakken er skånsom for maling, er knapt målbar fjerningen belegg. Men en vellykket fjerning av riper og glans slør ser annerledes ut. De er etter polering der fortsatt - spesielt de dypere riper er fortsatt godt synlig. For gode resultater må du bruke ressursene oftere. Dette betyr at røret blir raskt oppbrukt.

Sonax Scratch Set

anbefalelses
Liten grunn til å klage når det Sonax agent som sikrer testen seier i produkter for erfarne brukere. Selv svært dype riper henter utarbeidelse av klarlakken, de blir sett etter behandling lenger. En veiledning er blitt grundig beskrevet og presentert med bilder som minimerer risikoen for feil i søknaden.

Quixx Scratch

anbefalelses
Uten tvil den beste guiden i denne testen kommer fra Quixx. Beskrivelsen er dette illustrert og er svært verdifulle applikasjonstips. Ytelsen til maling scratch remover kan være stolte av. Små riper i lakken og dis er fullstendig eliminert, dypere riper er fortsatt gjenkjennelig i blandingen.

Liqui Moly sliping og polering lim

anbefalelses
Sliping og polering lim Liqui Moly leverer anstendig jobb, men heller for erfarne brukere. Feil bruk av rask større skader på lakk. Derfor bør den manuelle leses, som kan fortsatt være mer detaljert. I alle fall, en lærer i sin at malingen tetningsmiddel et annet produkt er nødvendig.

Presto Scratch

betinget anbefales
For små og mellomstore riper Lotteri Presto gir ingen svakheter. Bare når det gjelder dypere skade som følger slipepapir brukes, er produktet svekkes. Selv når det brukes riktig dype riper og dis er fortsatt synlig i fargelag.

Dette ripefjerner vi testet
A1 Nano Scratch PolishKjøp nå fra Amazon
Westfalia AGN orkanen butikken
Meguiar Scratch X 2.0Kjøp nå fra Amazon
FK Automotive Scratch
Neo Clean scratch arv ensidigKjøp nå fra Amazon
Nigrin ScratchKjøp nå fra Amazon
3M Scratch og Swirl RemoverKjøp nå fra Amazon
Autosol ScratchKjøp nå fra Amazon
Sonax Scratch SetKjøp nå fra Amazon
Quixx ScratchKjøp nå fra Amazon
Liqui Moly sliping og polering limKjøp nå fra Amazon
Presto ScratchKjøp nå fra Amazon

Hvordan vi Testet

Som grunnlag for å teste en tre år gammel Ford Fiesta, hvor disen analysert i maling og glans og maling tykkelse ble målt med riktig utstyr servert. Dette ble gjort i starten og slutten av testen. For de riper kom et apparat som anvendes, noe som forårsaket arrdannelse angitt - i testen midten hadde en svak, og får en dyp ripe i klarlakken.

Håndklær vi satt på spesiell mikrofiberklut, hvis leverandøren foreskrevet noe annet. I tillegg ble levering, fruktbarhet og veiledning av senteret evaluert. Vi har også gradert hvor godt kan behandle produktene, hvor høy prisen er og hvor dyrt Scratch i shopping er.

Konklusjon

Halvparten av alle Scratch leverer bare middelmådige resultater i testen. Dette reflekterer ikke godt på produktene. Men det lønner seg å se nøye. Wack eller Sonax også vise seg i begge programmene at det er veldig bra slipe fra en forestilling punkt hvor det meste av prisen er høy. Som allerede er et fag i seg selv.

Opp til 50 Euro vi brukt for forsøkspersonene. Det er viktig at du her man husker: Dyrt betyr ikke nødvendigvis bra. Dette har vist seg testen. Billige agenter er ofte bedre enn sitt rykte. Et eksempel er Westfalia produktet orkan. Det måtte ende rett under testvinner i seksjonen for uerfarne brukere innrømme nederlag, men er omtrent 13 ganger billigere enn dyre betyr at prisen per liter.