Nye Nissan 370Z Roadster & quot; RS & quot; (2017): Nismo teft for konvertible fans

Nissan introduserer nye 370Z Roadster "RS" foran en desidert sporty versjon av sportsbil. De konvertible førende deler som vanligvis er reservert for Nismo-modellen. På resultatene, men fordi - for kursstigning.

24/08/2017 Roman Domes Powered by

Nissan 370Z er en av de siste sportsbiler med naturlig pustende motorer. I sin tilfelle de 3,7 liter i hulmål som har distribuert til de seks sylindre i en V-form og gir 328 hk. Pluss: Normalt er Z fortsatt relativt billig. Dette er ikke sant for de nyeste spesialmodell, som ble lansert av Nissan fra 370Z Roadster: de "RS" - for "racing". Kostnadene nesten 50.000 euro og er begrenset til kun 25 eksemplarer.

Nissan 370Z Roadster "RS" med Nismo optikk

De "RS" Nissan bygget flere elementer fra den nismo kupé, for eksempel 19-tommers hjul, luft foran demningen, sideskjørt og den bakre forkle. På baksiden av 370Z sportseksosanlegg, som også kommer fra Nissan Motorsport deafened.

Nissan 370Z Roadster RS, Nismo Roadster, Convertible Foto: NissanInspiriert fra nismo: Eksos og bakre skjørt er fra motorsporten modell.

På selve teknologien endrer seg lite Nissan: Motoren fortsetter å gi standard 328 hk (Nismo: 344 hk). Det maksimale dreiemoment er 363 Nm. Standarden suspensjon forblir intakt - trolig til å forlate Nismo denne unike funksjonen. Når overføring Nissan lar den potensielle kunden er bare ett valg: en syv-automatisk girkasse med girhendler, som koblingsarbeidet kan tas på forespørsel fra piloten.

Strømmen går som vanlig til differensial låste bakakselen. Fra 0 til 100 km / t, Nissan 370Z Roadster "RS" akselererer i 5,8 sekunder. 250 km / t, griper den elektroniske limiter og regulerer fra.

Omfattende funksjoner, høy pris

Den Nissan 370Z Roadster "RS" kan enten bestilles i hvitt eller svart. Den naturlig pustende sportsbil fabrikken med aircondition og elektrisk justerbare skinnseter, oppvarmede sidespeil, bi-xenon frontlykter og en automatisk klimakontroll kommer. Pluss: En infotainment med navigasjon og Bose lydanlegg med seks høyttalere er også installert. I likhet med Nismo-modell, er bremsekalipere av Brembo bremser malt rødt.

Den spesielle utgaven 370Z Roadster "RZ" kan bestilles nå til en pris på minst 49,990 euro.

Mer om Nissan 370Z