Ford Focus spesialutgave: Sporty med EcoBoost S pakke

Ford tilbyr nå Focus som en spesialutgave EcoBoost S til. Å ha sportspakke i forbindelse med fem-dørs sedan og stasjonsvogn-versjonen turnering.

13.02.2013 Uli Baumann

Den nye, begrenset opplag på 1000 enheter Edition-modell Ford Focus EcoBoost S er tilgjengelig som bensin og diesel. 1,6 liter bensin turboladet motor yter 150 hestekrefter, er de to turbo diesel 140 hk.

Den EcoBoost- S pakke basert på utstyret trend, som tilbyr blant annet 17-tommers lettmetallhjul, en audio-system med Ford SYNC, elektrisk regulerbare og oppvarmede sidespeil, skrapeplater forsiden av polert rustfritt stål, den individuelle optikkpakke inkludert malt rødt brems calipers, en oppvarmet frontrute og oppvarmede vindusspylerdyser, klimaanlegg, skinntrukket ratt, girkule med dekorative elementer i aluminiumsfinish, tåkelys, ryggesensor bak, rustfritt stål pedaler, mørke fargede bakre sidevinduer og sotede bakrute, oppvarmede sportsseter og en "S"Logo på bilen bak.

Ford Focus EcoBoost S med ekstra Plus Package

Som et ekstra alternativ er en "S-Plus-pakken" for valg, som består av et navigasjonssystem herunder reversering av kamera og 18-tommers lettmetallhjul. Prisen fordel sies å være 1,830 euro.


Den 150-hestekrefters bensinmotor er å ha fra 24,950 euro, koster passende kombinasjon fra 25,750 euro. Diesel er kun tilgjengelig som stasjonsvogn, og bare med S-Plus-pakken med priser som starter på 28,570 euro.

Les mer om Ford Focus