Ford Kuga 2017: Nye Ford SUV fra 23.300 euro

Mer enn bare en ansiktsløftning: Ford Kuga renovert den grunnleggende, bringer en ny austerity diesel og modernisert teknologi. er rekkefølgen starte umiddelbart fra 23.300 euro.

08.01.2016 Torsten Seibt en kommentar Powered by

Ganske overraskende det ikke kom, hva Ford hatt siden lanseringen på Mobile World Congress i Barcelona og senere på bilutstillingen i Genève. Allerede på LA Auto Show i slutten av 2015, hadde den nye Ford Escape rullet inn på scenen og viste hva vi kan forvente fra den kommende Kuga ansiktsløftning. Og slik vil det være. Men det kan nå ses på verdenspremieren på den nye Ford Kuga, ikke ett hundre prosent og 12:59.

Ford Kuga 2017 hovedsakelig frem nytt

En direkte sammenligning av tvillingene Kuga og Escape små detaljer falle til at forskjellig - en litt modifisert designspråk til skjørtet, litt modifisert luftventiler inne, men ingenting virkelig banebrytende. Som selvfølgelig fremtiden Kuga er forskjellig fra Ford Escape, drivteknikken. I diesel-savvy Europa vil det bli en ny 1,5-liters basen diesel med 120 hk, som erstatter den like kraftig to-liters diesel.

Utseendet på nye Ford Kuga vil endre seg vesentlig, spesielt fra fronten. En stor grille dominerer nå fronten, en annen grill reiser dypt inn i støtfangeren foran. Lampen design er forverret bære i de nye frontlykter, LED-kjørelys låsen.

Endringene i baksiden av Ford Kuga 2017 fall mindre dramatisk. Den grunnleggende formen forblir stort sett den samme. Mest bemerkelsesverdig er den nye tverrstang mellom baklys og den manglende utsparing for denne indikator. Baklysene få en ny layout og innrammet i krom blinklys.

New besparelse diesel

Inne var mer enn bare en gang mopped våt. Bytte til nye bistands- og nettverksmuligheter Ford har brukt til å gjenoppbygge cockpiten strengt. Den "Vielknöpferei" har blitt fullført, spesielt den sentrale delen av dashbordet er blitt tydd. Dette inkluderer den mye større og sjanglet ned fargeskjerm, en strømlinjeformet utseende til luft drift og betydelig redusert bryter landskapet for lydanlegget.

Endringen av den mekaniske hånd til en elektrisk drevet håndbremsen tillater ekstra lagringsplass på midtkonsollen omfatter også en ny multiratt. Delingen av cockpiten viser ingenting endres, over de små analoge målere for tank og kjølevann forblir den ytterligere farvemonitoren.

De nye 1,5-liters TDCI diesel som en basis for å oppnå et forbruk på 4,4 liter. Mer kraft er tilgjengelig med den fremdeles finnes to-liters TDCI i 150- og 180-hk versjoner. De som foretrekker bensinmotor, mottar 1,5 liters EcoBoost med 120, 150 og 180 hk kraft forbruk fra 6,2 til 7,4 liter.

Ford Sync 3 kommer

Honor for en teknologi oppdateringen er de mange assistentsystemer, den nye Ford Kuga vil automatisk brems i kriser, Active City Stop reagerer nå i hastigheter opp til 50 km / t, er en Parkeringsassistent også tilgjengelig.

Venner av nettverk i den nye Ford Kuga mye aktivitet. Den "tilkoblingssystem Ford Sync 3" har kommet. Det er i forhold til det tidligere system har økt datakraft enn en faktor på ti, og binder smarttelefon i kjøretøyet miljø, inkludert talestyring. Den talestyring er i stand til å reagere mye som intelligent assistent for smartphones på komplekse spørringer. Kunngjøringer for eksempel "Jeg vil ha en kaffe" skal føre direkte til mål. Enten avkommet også høres med "Jeg trenger tid" gjenstår å se.

Nye Kuga starter på 23.300 euro

Snakker av ungdom, hvis det er allerede i førerkortet alder kan pappa sende ham trygt med den nye Kuga til bakkene. Den programmerbare "MyKey" -Zweitschlüssel fungerer som en festbrems, den kan, for eksempel, pålegge en fast fartsgrense eller, mer vanlig, begrense volumet av audiosystemet.

Den nye Kuga kan betsellt umiddelbart. Prisene starter på 23.300 euro. Titanium versjoner er å være hadde fra 28,250 euro. Prisene for Kuga ST Line starter på 30600 euro. Det luksuriøse Vignale versjonen koster minst 34,650 euro. Første leveransene følge i tidlig 2017th

Les mer om Ford Kuga