12 lukt i test: En anordning faller igjennom

Nykvernet kaffe og Reimair lukt er det beste middel for å bli kvitt ubehagelig lukt i bilen.

06/12/2014

Auto Motor und Sport testet tolv midler som skal eliminere lukt av sigarettaske og smørsyreekstrakt i laboratoriet av rengjørings spesialister Karcher. Konklusjon: Lukt som må handle en natt i hvert fall, var minst like god som den hurtig maker for sprøyting. Selv med den langsiktige effekten de er minst like god eller noen ganger enda bedre.

Kaffe er best Smellkiller

Den største overraskelsen for testere i de fem fondene som er satt inn i bilen, og du må jobbe lenger. Her, nykvernet kaffe var den klare vinneren. Spesielt med smør en kopp kaffe er meget god, i røykfylte biler, er effekten mindre. Her runner-up, lukt remover gel av Fresh Wave, gode tjenester garantert. Spesielt langvarig virkning kan beskrives som god.

Bare betinget anbefalt er ionisatoren av Lescars som er forbundet med 12 volt stikkontakt. Anordningen genererer ozon, som er å eliminere lukt, men kan føre til lang tids bruk og ubehag. Testen dommen "betinget anbefales" også kuttet Zielonka svamp, som våt-legges i bilen, og den Pingi pute med aktivert karbon. Svampen var i stand til å eliminere sigarett stank på kort sikt, men sviktet i den smørsyre. Den langsiktige effekten var ikke tilstrekkelig. Lukten av puter Pingi også hatt problemer med smørsyre og langvarig virkning.

De syv midler som er sprayet på og reagerer omgående Reimairs lukt taket. Det betyr å eliminere stanken av smørsyre, men har noen problemer med sigarettrøyk, og deretter må brukes oftere. Lukk bak også endte med klassifisering "anbefalelses" de tre spray Meguiars luktfjerner, Sonax SmokeEx og den klassiske Febreze.

Smellkiller Liqui Moly faller igjennom

Dr. er bare betinget anbefales O. K. Wack A1 lukt og luktfjerner fra Würth. The Wack betyr mislykket i praksis like til side for predikatet "anbefalelses", Det virker umiddelbart, er kostbart med en liter pris på bare 90 euro, og inneholder også små mengder av enzymer, som kan være allergifremkallende og således utløse allergier i verste fall. Anordningen av Würth er virkelig effektiv i røykfylte biler, men kan gjøre lite for smørsyre.

Fail er i testen av lukt fra Liqui Moly. Den andre gunstige for Febreze produktet ikke er i stand til å bekjempe stank i røyking biler og ubehagelig lukt av smør effektive.

De andre temaer i Auto Motor und Sport, Issue 13, fra 12/6/2014 kommersielt:

  • Stjernene i andre omgang 2014
  • lesernes valg "De vakreste biler"
  • Kompakt SUV forhold
  • Til online-preview