Fahrbericht nye VW T-Roc (2017): veien for første gang i Gulf SUV

IAA 2017

Volkswagen utvider Golf-serien til en SUV-modell og bringer slutten av VW T-Roc på markedet. Vi har alle data og var på første prøvetur med den tidligere mest kompakte og beste VW SUV.

10/13/2017 Andreas Of Torsten Seibt 46 kommentarer Powered by
 • Sete montering i nye VW T-Roc
 • Funksjoner og priser
 • Motorer: 6 bensin og diesel
 • Nyhet: drive rapport av den nye T-Roc (oppdatering)

Mellom Golf og Tiguan fremdeles passer til en T-Roc: SUV bommen og veksten av modellen endres gi plass for en annen kompakt SUV basert på den modulære tverrgående matrise (MQB). T-Roc er kortere, flatere og perkier enn Tiguan, men likevel etterlater plass for en polo SUV. Salgsdirektør Jürgen Stackmann antar "at den årlige volumet av denne lille kompakte SUV er i løpet av de neste ti årene til 10,6 millioner kjøretøy økning fra i dag 6,4 millioner."

Ny på IAA: R-line

På IAA, Volkswagen viste T-Roc for første gang for publikum. Ny sporty R-Line, som kan stå T-Roc er sterk.

Typisk VW? ikke nødvendigvis

Men først vi nærmer oss den nye T-Roc, det samme varsel om at han skiller seg ut: to-tone lakk, store hjul med brede hjulbuer som ender selv i en skulder på baksiden. Linjene er klare, skarpe kanter, noe som er typisk Volkswagen. Men det er noe annet: den skrå forover C-søyle, ringformede kjørelys, et kromstripe over sidevinduene, den store bokstaver i midten av bakluken. "Ideen var å lage en svært ungdommelig bil", sier utvendig designer Urs Rahmel.

VW T-RocGolf SUV i videoen 6:07 min.

Fra 150 hk firehjulsdrift i T-Roc

Ta til Volkswagen T-Roc mot den økende mengden av små SUV som kommer i stor grad fra importører, men også komme fra huset: Audi Q2 og Skoda Karoq om, eller Renault Captur, Citroën C3 Aircross, Opel Cross X og Kia Stonic. I stedet for off-road evne dichroism er annonsert. I motsetning til de fleste konkurrentene, og akkurat som hjemme rival Audi, Volkswagen, men tilbyr også firehjulsdrift - avgift for 150-hestekrefter motorer, standard på toppmodellen med 190 hk. Likevel kjøreprofil bryteren bør være sjeldne klikket på off-road-programmet. På veien vil VW T-Roc tilsvarende komfortabel kjøring som en Golf. "Spesielt med firehjulsdrift av T-Roc er mye moro å kjøre," sier serien direktør Karlheinz Hell.

Sete montering i nye VW T-Roc

VW T-Roc (2018) sete passende Foto: M. Meiners / VWDas Cockpit er det to farger.

Selv eksternt omtrent samme størrelse som VW Golf, er T-Roc inne merkbart strammere. Den kommer på grunn av høyere sittestilling faktisk enklere å rengjøre, men kan ikke se ut også: tykke søyler og relativt små vinduer gjør det vanskelig til oversikten. Baksetet kan være liten variabel - ryggene fold i klassisk 60:40 - men behagelig høy installert. Så selv Leggy sitte komfortabelt. Fordi headliner er vis formet, forblir sammen med panoramataket tilstrekkelig takhøyde.

Alle som starter fremover, sitter på 572 mm høyde, har baksetet 618 millimeter en litt bedre utsikter. Men foran det er å se noe som Active Info Display for eksempel, med sine skjerm instrumenter til 11,3 inches diagonalt. Vakker høyt oppe i midtkonsollen, multimedia visning av musikk og navigasjons sitter. En 6,5-tommers skjerm er standard, den øverste system av Discover Media har en 8-tommers skjerm.

Midtkonsollen er girspaken har samme farge som dekorative trim på instrumentpanelet. Brytere og spaker er godt på hånden. Digitale instrumenter og infotainment-skjermen under glass imponere med sine strålende optikk og vise mangfold. Mindre imponerende, men ganske vanlig, noen materialer ta på interiøret. At alt er tett oppsprukket og solid installert i Volkswagen.

Mye hjelp, dels tilleggsgebyr

Som standard, har T-Roc en by nødbremsing system med fotgjengere deteksjon, multi kollisjon brems og filbyttevarsel. Pristillegg det er en avstand cruise control, som regulerer til 210 km / t bak kamera. Eleven assistansesystemer viser listen over alternativer, tikkende opptatt her, som Tiguan advarer ved sikkerhetskopiering av parkeringsplasser foran kryss trafikk, skifter fil foran møtende kjøretøy og trusselen om tretthet.

Smartphones par bil ved Mirror Link, Apple og Android carplay mens batteriet lades induktivt i midtkonsollen. Det koster ekstra, samt ulike nettfunksjoner, slik at navigering søke ut spesielle mål og parkering, informasjon om trafikkorker og viser meldinger.

Dermed driver den nye VW T-Roc

Selv utseendet signalisert: T-Roc rett uhøflig. For første kjøredagen ble det bare berøre Topmotorisierungen, kan den spennende nye 1,5-liters TSI med 150 HK være ennå ikke kommet. Så to-liter, Diesel, DSG, fire hjul. Da T-Roc er ikke fullt så billig, men egentlig offisielt motorisert. Kun 1,455 kilo uten sjåfør melder databladet, noe som høres ganske morsomt, selv når den står stille.

VW T-Roc FahrberichtReiser i Gulf SUV 2:00 min.

Innlevert deg raskt, er arbeidsplassen satt opp, klar til å gå. Den drivende Programbryteren slutter ved siden av standard programmerings gir også muligheten til å sette de enkelte parametere som styre- og overføringsresponsen til personlige preferanser. Forskjellene er merkbare, og fordi styringen i normal modus komfort har en noe lunken håndtrykk, forblir regulerings den samme i sporten. Den kraftige TDI med den kompakte crossover forventet å være noen reell oppgave kan godt uttrykke fart kjelleren og faktisk gir i enhver kjøresituasjon suverene boost.

Morsom å kjøre i T-Roc

At bak førersetet strekker ingen fotballbane, kan du føle fra første meter, T-Roc kjører sin vakre med sin korte akselavstanden skarpe og responsive. Og det springer også. Ikke ubehagelig, men ikke super autentisk. Jettegryter eller grove ujevnheter, men taklet ganske tørt uten mye buldrende. Sammenlignet med større tiguan slående at kuttene ble også anerkjent i form av vibrasjoner og støy isolasjon. Dekkstøy er tilstede enn den ordentlige bilen feier vinden hørbar rundt huset. Godt isolert og kontrast klangfulle grumbling uttalelser fra maskinrommet.

Selv om styringen selv er uninformative i sportsmodus, presis og direkte det er definitivt. Så T-Roc kan surfe på bølgen av dreiemoment og er tilkoplet ved den buktede vei på testbanen i den portugisiske innlandet, i forbindelse med god virkende DSG. Også takket være de komfortable og sterk måte seter er å komme rett til glede. Han føler seg litt som en carving ski - ikke bølle og radikal, men sterkt svingende. Kort sagt: Så langt ingen VW SUV har gitt så mye aktiv kjøreglede på svingete torv.

Ulempen er selvfølgelig reduksjonen i mange ting. Billigere materiale i cockpit sparer vekt, men bare ikke så luksus berører hans når det gjelder; de små ytre lengde resulterer i en håndterlig plass i rad to, så snart som front voksne europeere satt komfortabelt. Også påfallende den første stasjonen Dato: De utvendige speilene er ikke akkurat stor, i tett trafikk dobbelt så ofte du ser ut til å vurdere alt.

Mindre lengde og høyde

Skoda Fabia SUV All MQB SUV fra Volkswagen Når Volkswagen T-Roc er å Skoda Karoq

4,23 meter lengde av T-Roc innehar en kvart meter avstand til tiguan. Korte overheng og trygg 1,82 meter bred skifte proporsjoner. Designer Urs Rahmel forklarer: "Vi har lagt mye arbeid i å holde frontlyktene smal". For dette, kjørelys vandret inn i støtfangeren. De grunnleggende modeller er horisontal LED strimler og separat indikator. Pristillegg en LED-ring brytere fra hvit dagtid kjører på oransje blinkende lys i løpet av dagen.

To utstyrsnivåer

I tillegg til basen, er det den utstyrsversjonene sport og stil, som varierer i størrelse og utseende, men like viktig er. Dette kommer på VW ikke ofte vanligvis er en hierarkisk nedbryting av utstyrsversjonene som Golf, som er tilgjengelig som Trendline, Comfortline og Highline. Sport og stil er hver på 17-tommers hjul. Stil lyser opp atmosfæren og kan velge mellom fire farger for interiør og tak. Sporten er differensiert med aluminium pedaler, baklykter og bakruter er mørk farget, og forsetene trukket atletisk.

T-Roc også med R-line

Hvem kjøper sport eller stil, er R-kø for å bestille for interiør og eksteriør. Utenfor deretter dekorert med et design stripe sidepaneler og dører, støtfangere er sterkere formet og malt i farger. Den fremre forkle har integrert tåke lampe og en krom strimmel, bak en svart kornet diffusor. R-Line logoer kan bli funnet i den reviderte grillen og på sidepanelene. Side rocker Listene er ikke utlignet i svart, men lakkert i bilens farge. To hjulstørrelser er tilgjengelige: Den 18-tommers hjul varm Sebring, 19 tommer modellen "Suzuka".

Inne, R-line logo funnet på dørterskler, gulvmatter og seter foran, startskjermen og på rattet. Setene er trukket med stoff og mikrofiber, pedalene har stålhuer rustfritt og headliner er svart.

Starter i september fra 20,390 euro

VW T-Roc (2018) Motor Bilde: M. Meiners / VWJe tre bensin- og dieselmotorer fra 115 til 190 hk er tilgjengelig.

T-Roc starter i september med priser som starter på 20,390 euro, så det er godt 2.000 euro billigere enn tilsvarende plassert Audi Q2. Fra november, forhandleren og de første kundene får ham. Start rekkefølgen eneste bensinmotor med 115 og 190 hk og diesel med 150 hk kan hatt. European T-Roc rulle ut av fabrikken i Portugal Setubal, et annet område i Foshan produsert for det kinesiske markedet.

Seks motorer er tilgjengelig, som strekker seg fra den en-liters tre-sylinder med 115 hestekrefter og forhjulsdrift opp til de respektive 190 hk to-liters fire-sylindrede modeller, som nå er standard på alle hjul og DSG. Motoren program og priser av de for tiden orderable alternativene inkluderer:

 • 1,0 TSI 115 hk, 200 Nm, bakhjulsdrift, 6-trinns manuell girkasse, fra 20,390 euro
 • 1,5 TSI 150 HK, 250 Nm, bakhjulsdrift, seks-trinns manuell girkasse
 • 1,5 TSI 150 HK, 250 Nm, bakhjulsdrift, syv-trinns DSG
 • 1,5 TSI 150 HK, 250 Nm, Firehjulsdrift, syv-trinns DSG
 • 2,0 TSI 190 PS, 320 nm firehjulsdrift, syv-trinns DSG, fra 30,800 euro
 • 1,6 TDI, 115 hk, 250 nm, bakhjulsdrift, seks-trinns manuell girkasse
 • 2,0 TDI, 150 hk, 340 nm, bakhjulsdrift, seks-trinns manuell girkasse
 • 2,0 TDI, 150 hk, 340 nm, bakhjulsdrift, syv-trinns DSG
 • 2,0 TDI, 150 hk, 340 nm, Firehjulsdrift, syv-trinns DSG, fra 31,825 euro
 • 2,0 TDI. 190 hk, 400 Nm, Firehjulsdrift, syv-trinns DSG
Mer om VW T-Roc