Parkeringsassistent: 10 systemer i test

Moderne styring assistanse tiltaket parkeringsplasser og skrur automatisk inn de smaleste hull. Hvor god er den nåværende generasjon av automatiske parkeringshjelp, viser denne testen med ti parkeringssystemer - inkludert overraskelser.

12.03.2013 Sebastian Renz

Det er sannsynligvis noen ting du ikke visste over parkering. For eksempel at ordet av mellomhøytysk Pferrich (fekting, kabinetter) kommer og funnet sin vei gjennom middelalderen Latin (Parricus) i moderne fornøyelsesparker og parkeringshus. Hovedsakelig kjent, men at parkering av biler er ikke en av favoritt aktivitetene til mannlige og kvinnelige sjåfører. Derfor, i henhold til oppfinnelsen av den automatiske parkeringsassistenten var bare et spørsmål om tilgjengelighet av egnede sensorer og elektrisk betjente eller assistert styresystemer. Holdt eldre veiviser fortsatt betydelig avstand til hindringer for biler Nestlé veldig nært med dagens systemer og centimeters opp nær parken naboer.

Kjøp hele artikkelenTest Einpark Parkeringsassistent systemer: Hvilke er bra? Auto Motor und Sport 05 / 2013Sie få hele artikkelen (inkl. PDF, 7 sider) 1.99 € Kjøp dette Test