VW Beetle RSi: VW Beetle RSi

Endelig Herbie virkelig har det som trengs svært store gi deg selv: I varmen av sin 224-hk 3,2-liters V6 VW Beetle RSI forlater stereotypen av den fine lille Knutschmobil brenne. Denne ballen brenner.

02.04.2003

Vær så snill! Ikke! Ikke alltid ollen Kamellen av Blessed bille. Ikke vurderer dette testosteron-defying RSI Om hammer. Ja, er New Beetle noe mer enn en helt upraktisk golf. Ingenting av stammen i de bakre høye tolvåringer allerede Kloppen skallen på bakruten, og til gjengjeld konsollen har nesten latterlige viltvoksende dimensjoner.

Men til alt dette er det ikke poenget. I standard Beetle faktisk handler om blomstervase. Virkelig. Som er virkelig fint. Og som det var følelsesmessig seismograf for den mentale tilstanden til Beetnics. Driveren. Muntre tusenfryd, stresset penner, forelsket tørre buketter, tykke sigarer vinner - alle faser av livet er dokumentert. Bare virkelig skyet postkort tømme vase.

Og nå, RSI, Power Beetle, ingen blomst vase. Hva kan passere som en veldig sterk uttalelse, men igjen. Pro sideveis akselerasjon. Pro Drags. Hvem ønsker å satse på den ideelle linjen via en Gerbera borte allerede? Eller ble forpurret da febrilsk lyskryss duell med en pust blomster?

Selv nå er det tvilsomt at en 224 hk 3,2-liters V6 aushustender solfylte naturer elske om det kan hinwegtrösten liten Väschen, ikke så pysete se Beetle RSI, men den eneste sanne neo-bille. Bare gjennom en slik innblandet med et kompass i asfalt horisontale hjulbuer og 235 millimeter brede atten-tommers modell, karikatur Three Arch Silhouette ser ikke for søt karies; vingen er oppreist på baksiden som en fett blekk på en spektakulær endelig Karl-Moik polka. Og monsteret er også stor for Pocket fall mens rotet i lommene etter bilnøklene.

Full hverdagen resultatet så for RSI? Vel. behovet for å kontrollere rullingen av skiven manuelt via spoiler kan være kjedelig i det lange løp. Og av- og påstigning på den høye kanten av rødt skinn dekket Recaros er litt kjedelig. Dårlig målrettet, og bakdel tar smertefulle full kontakt med karbonfiber randen. Komfortable seter, til tross for mangel på støtte justering, men alle. Sittestilling er racing-dyp, for øynene til verden utenfor den berømte "dverg Beetle effekt" dette vil bare øke. Når innrømmet i boller, fører og forsetepassasjer, men er da "Klar for G-Force" - i raske svinger jentene enige om å roller coaster Juchzer, gutta møte med guttural Carousel Röhrer. Så den bekymringsløse liv i grenseområdet. Ingenting men ren glede.

oversikt:
  • VW Beetle RSi side 1
  • VW Beetle RSi side 2
  • VW Beetle RSi side 3
Mer om VW Beetle