Audi A1 Clubsport Quattro + Video Oppdatering: 503 PS Kraftzweg am Wörthersee

Med Audi A1 Clubsport Quattro, Ingolstadt stede ved Wörthersee Tour, en 503-hestekrefter studie for å knekke 100 km / t mark etter 3,7 sekunder. den modifiserte fem sylindre i Audi TT RS tjener som driv.

02.06.2011 Manuel Dohr

Møtet i tuning galning am Wörthersee i Østerrike Reifnitz skjer for 30. gang i år. For jubileet, er Audi i en svært store våpen. Audi A1 Clubsport Quattro har bare fjernet noe til felles med den lille bilen. han husker sin økte med 60 mm legeme og de ulike tilleggs deler laget av karbonfiberforsterket plast (CFRP) i enkelte detaljer til legendarisk opprinnelige Quattro.

60 mm brede, 163 PS PS ytterligere

Motorlyden inviterer deg til å fråtse i gamle motorsport bøker av 80-tallet en, når Audi var på reise med S1 i World Rally Championship: På kort panseret på tvers montert femsylindret TFSI gjør jobben sin, som også er i Audi TT RS og RS3 blir brukt. Hvis lyden kommer ganske nær de skyte sekvenser Symphony tilnærming, når Audi quattro dåret med sine fans. Imidlertid, i stedet for standard 340 hk er Audi A1 Clubsport Quattro på 503 hk.

Audi A1 Clubsport Quattro + Video Oppdatering: 503 PS Kraftzweg am WörtherseeAudi A1 Clubsport Quattro 2:47 min.

Mens kunder av Audi A1 har fortsatt å vente forgjeves på en firehjulsdrevet versjon, har den Wörthersee studie for å også lånt av TT RS og ytterligere forsterket Quattro stasjon. I tillegg Audis ingeniører var supercharged 2,5-liters femsylindret direkte en omfattende gjennomgang innvilges. Mellomkjøler og turbolader ble endret, samt hele inntak og eksoskanalen. Sistnevnte slutter seg til Audi A1 Clubsport Quattro er ikke lenger i støtfangeren, men i to side rør, titte godt synlig fra sideskjørtene.

Audi A1 Clubsport Quattro spurter i 3,7 sekunder til 100 km / t

De 503 hester av Audi A1 Clubsport Quattro kjører på 2.500 til 5.400 omdreininger av veivakselen til toppen. De treffer en egenvekt på 1.390 kilo. 660 Nm er å møte for en tid på 3,7 sekunder for at sprint fra null til 100 km / t som angitt i Audi. Etter 10,9 sekunder 200 km / t merket er å falle. Toppfarten med studien er begrenset til 250 km / t.

Audi A1 Clubsport Quattro vil være til stede som en del av Wörthersee Tour 1-4 juni. Breen hvitmattlakkert Kraftzwerg ruller på spesielle 19-tommers hjul med dekk i størrelse 255/30.

Keramiske bremser og coilover

Mens konvensjonelle stål bremseplater på bakakselen, gir i de fremre ventilert og perforert karbonfiber-keramiske plater for forsinkelse. En justerbar kompresjon og returdemping Komplette senker tyngdepunktet.

I tillegg til den Audi A1 Clubsport Quattro, Ingolstadt stede over et område på 3500 kvadratmeter, 17 andre kjøretøyer, blant annet "organdonor" for over-A1, Audi TT RS.

Nytt tilbehør til Audi A1 på Wörthersee

Når Audi A1 Clubsport Quattro vil trolig aldri finne veien inn i serien, så A1 drivere kan krydre opp sine små biler i fremtiden med den nye selvklebende film minst visuelt. Det er blant annet de kontrasterende farger Amalfi White, Ice Silver, metalliske og Daytona perleeffekt. Ulike kits eksempel A1 competition kit aerodynamikk og livsstil kit Union Square vil gi både ute og inne for et personlig preg.

Audi hadde presentert ulike Audi A1 motto biler i fjor på Wörthersee, inkludert A1 "Hot Rod" og FC Bayern showcar. Volkswagen er også sterkt representert i GTI møtes på Wörthersee. I år, VW presentert i Reifnitz VW Golf GTI Edition 35-

Poll Har du noen gang vært på GTI møtes på Wörthersee? JaNeinKeine hester kunne ikke dra meg det Hinich ville jeg liker å se på resultatene indikerer mer om Audi A1