Kjøpers guide Ferrari 328 GTS sportsbil er bedre enn sitt rykte

De sportslige åtte-sylindret Ferrari 328 GTS er bedre enn sitt rykte. Motorene takle rimelig vedlikehold, selv sekssifret kjørelengder, og kroppene er faktisk utsatt for rust, men mange eksemplarer ble bare brukt om sommeren. Men skummel høye vedlikeholdskostnader.

08.09.2009 Powered by

Body sjekk

Til tross for sin relativt unge alder, er Ferrari GTS 328 organer ikke veldig godt beskyttet mot korrosjon. Spesielt ved foldene av dører og hette av rust kan ofte bli gjenkjent. De Ferrari 328 GTS versjoner liker også rust på takrammen. Et annet særtrekk er overgangen fra B-søyle med sidefeltet. Her er bobler i malingen gjenkjennelige, ekstremt forsiktige. Som ofte er kavet A-stolper, rust gjennom på grunn av mangelfull tetning til de fremre hjulbuene funnet. Også for skjult ulykke skader på Ferrari GTS 328 er å søke.
 
Som er svært vanlig, fordi håndteringen av de mid-motor sport i grenseområdet er ikke for alle. Det er imidlertid viktig å merke seg at gapet dimensjonene av Ferrari GTS 328 åttitallet ikke oppfyller dagens standarder. Ikke akkurat dagens kroppsledd kan være ganske standard. Når i tvil, en optisk måling av et legeme i en spesialist klarhet skaper.

tekniske kontroller

Driv teknologien i Ferrari GTS 328-serien er robust og holdbar enn vanlig antatt. Til slutt, aluminium åtte sylinder var i stand til debut i 1985 modne i de forskjellige variantene 308 over ti år. Mileages langt utover 100.000 mark kan forventes kun med forsiktig forsiktighet. Disse inkluderer regelmessige inspeksjoner med de korresponderende fluid endringer og særlig utskifting av timing belte sammen
de tilhørende strekkvalser. Obligatorisk er endringen hvert annet år eller 40 000 km, i tvilstilfeller, men sterkt anbefale deg å ikke ta arbeidet med Ferrari GTS 328 tidligere.
 
Den tilsvarende vedlikeholdslogg bør være en ordentlig sjekket inn sjekken boken og stemplet det. Ferrari GTS 328 med meget lav kjørelengder måte, er ikke garantier for teknisk topp stand. Kostbare leiet skade på drivverket og chassiset kan ødelegge gleden ved tilsynelatende nye Ferrari GTS tre hundre og tjueåttende En godt tilbaketrukket type med en kjørelengde på ca 2000 kilometer i året av livet er ofte bedre å kjøpe. Generelt må kontrolleres funksjonen av alle elektriske forbrukere. Ofte gi om makt vindu motorer eller hodelykt på sinnet. er ledig, som nesten alt på Ferrari, ekstremt dyre.

priser

Fra ca 30 000 euro prisklasse for vakkert bevart Ferrari GTS starter 328. Bare uttales peak biler koster mer enn 45.000 euro. Det spiller liten rolle om det er en GTB eller GTS. Mens Ferrari GTS 328 er populær på grunn av sin åpne veien ytelse, men GTB er sjeldne og spesielt appellerer til purister grunn av renere linje. En Berlinetta var bare 1344 av 7500 bygget tre hundre og tjueåttende
 
Litt billigere er 308 versjoner, men de er mye mindre populært. De tidlige forgasser modellene er sårbare, men injeksjons biler lider av mangel på strøm. I helt ulike prisområdene små serier Renner 288 GTO og F ligger 40 som er noe annet enn Evo versjoner av normal 308. Her går ingenting under 250.000 euro.

Ved innføring av 1986112300 MarkVed slutten av produksjonen i 1988121300 Mark

reservedeler

I prinsippet er det noe Ferrari-forhandler rundt hjørnet. Selv utstyr og trim som ikke lenger er å finne i så mange jevnaldrende gjør tilbys på Ferrari. Prisnivået er imidlertid også slitedeler ekstremt høy. Litt billigere der mest erstatning i frie handelsfolk som har, men ofte er spesialister på eldre Ferrari-modeller.

svakheter

 1. vedlikehold
 2. Registerreim / dagdrivere
 3. oljelekkasjer
 4. chassis mounts
 5. En kolonne
 6. B-søyle / side
 7. takramme
 8. dører
 9. panser
 10. Elektriske vinduer
 11. folding frontlykter
 12. utilsiktet skade
Ferrari 328 GTS

rangeringer

Egnethet for daglig bruk reservedelssituasjon repairability vedlikeholdskostnader tilgjengelighet etterspørsel

Konklusjon

Den sportslige åtte-sylindret Ferrari er bedre enn sitt rykte. Motorene takle rimelig vedlikehold, selv sekssifret kjørelengder, og kroppene er faktisk utsatt for rust, men mange eksemplarer ble bare brukt om sommeren. Men skummel høye vedlikeholdskostnader.

Les mer om Ferrari 328