Kjøring rapport Audi RS3 (2017): Så gøy, den reviderte RS3 med 400 hestekrefter

33 hk og en kropp variant mer, litt sminke og moderne lekene i interiøret bringer modellen 2017, Audi RS3. Hva er bruk mens du kjører?

20/03/2017 Stefan Helmreich en kommentar Powered by

Audi RS3 er ikke den eneste kompakt sportsbil modell med firehjulsdrift, men den eneste med 5-sylindret. Modellen året 2017 bringer ham 33 hk mer, en ekstra kropp variant, litt sminke og moderne leker inne - den vanlige Facegelifte, tenker du. Og du tror feil.

Fem punkter som utgjør RS3 etter ansiktsløftning.

1) Den ene tilhører være gås Online håndtering, og strengt tatt som fortjener bare virkelig ett med stjerne. Større teknologi endringer ikke har funnet sted, slik at den forblir hos Haldex på alle hjul, den progressive styring, en Adaptivfahrwerk med fireleddet bakhjulsoppheng og dreiemoment ved å bremse intervensjon. Men takket være en ny programvare alle disse komponentene spiller sammen nå bedre. Krumtappen i denne koreografien er quattro-stasjonen. Han kjører i Dynamic-modus nå en gang mer dreiemoment til baksiden av. Dermed er ikke bare tendensen til understyring redusert, det setter RS3 for første gang i en posisjon for å frembringe overstyring. På egenhånd. Eller for å si det litt mindre hoven Express: Hvis du kaster ham Schmackes inn i et stramt hjørne, anstachelst litt med Lastgewechsel og not're altfor pysete til gassbruk, trykke hans mange Newtonmeter - hvem ville trodd - faktisk baken ut. Ikke fullt så vidvinkel som i en Focus RS, men like leken. Den butte kurve følelsen? Blåst bort.

Audi RS3 Foto: Audi Større teknologiske endringer har ikke skjedd: Det er fortsatt Haldex firehjulsdrift, progressive styringen, en Adaptivfahrwerk med fire-link bakhjulsoppheng og dreiemoment vectoring ved oppbremsing intervensjon.

2) To karosserivarianter nå bli solgt. Den kjente Sport (fra 54,600 euro) og den nye versjon limo for 1300 euro mer. Sistnevnte er rettet, ifølge Audi Sport sjefen Winkel men hovedsakelig til store eksportmarkeder som USA, med kombi prinsipp - uansett årsak - kan starte noe. formalia hoppet som grense for kjøredynamikken. Bare signifikante forskjeller: bakre sporet av Sportback er smalere med 14 millimeter, veier limo fem kilo mer. Men den som driver ut, må du vise meg ganger.

Audi RS3 Foto: Audi for forbedring har&# 39; s ellers bare den doble kobleren. Han er fortsatt den eneste overføring alternativet og litt usikre om han ønsker å bli oppfattet som Antörner eller beroligende nå som før.

3) Den dynamiske dashbordet drive select er forskjellige som hadde tre hovedtrinn: comfort, auto og dynamiske, som allerede kan dekke et ganske bredt kjøreopplevelsen i verden. I tillegg kan du se de enkelte elementene på den enkelte menyen, men også satt uavhengig. Fire av disse elementene er der i antall. Chassis, motor / girkasse, firehjulsdrift og lyden. Vi trenger ikke å debattere store, fordi RS3 demping mellom manerer og rock varamedlemmer, første prima uten schmusig eller for grov til å komme over på de tre første; for det andre, fordi motoren ikke skal være dyrisk svarer på gass kommandoer i skarp trinnet; og fordi, takket være den adaptive funksjon av Allrads tredje, ingen som er dømt til å fløyte hele tiden med drängelndem ass rundt hjørnet. Bare lyden problemet jeg har å gi til, selv om det er utvilsomt en smakssak gschwind mine to cents. Min mening: Spar deg selv kan dette sportseksosanlegg. Hun er virkelig Rabatz, spesielt når du starter når det babbles tilbake dit, bawls, stamming, og clatters, men jeg synes at de dekket opp motorsport tradisjonelle lyden av RS3 flipp åpen i stedet for understreking. Men som jeg sa bare min mening.

Audi RS3 Foto: Rossen Gargolov&# 34; Min mening: Spar deg selv kan dette sportseksosanlegg. Hun er virkelig Rabatz, spesielt når du starter, men jeg synes at de dekket opp motorsport tradisjonelle lyden av RS3 flipp åpen i stedet for understreking.&# 34;, slik redaktør Stefan Helmreich.

4) Fire! Ett hundre! PS! Som den første kompakt, den RS3 våget før i disse dimensjoner. Men som det sies: Energi kjøper deg, men hva du kjører er dreiemoment. Og det er mange som. For å være presis: 480 Nm, tilgjengelig fra 1.700 til 5.850 / min i sin helhet arbeidskraft på matten og den forreste slå 1.515 kilo massivt i minimum. 4,1 sekunder trenger RS3 til 100, er det offisielt heter. Og hvis du tar en titt på hva den forrige, 367 hk pre-facelift modellen har skåret ut, så alt i våre ulike tester, som bør være mer av en pessimistisk vurdering av de faktiske evner.

Audi RS3400-hestekrefters sedan i testen 1:14 min.

5) Ved samme ytelse og håndtering av alle Sperenzchen, hjerte av Audi RS3 restene av femsylindret turbo. Han ikke bare gjør det unikt og unikt fort, men fremfor alt utrolig stemningsfulle. Dette bestemte rytmen i kvart gass snøft i respons til racing, lys bakgrunn synge den, og til denne pithy kraftutfoldelse - du bare ikke få ned med en firesylindret. Bemerkelsesverdig måte: I sin nåværende stadium i utviklingen av en aktiv Zwo-ere som er involvert i side dynamikk. Ved hjelp av forskjellige lette komponenter, slik som blant andre, en aluminium veivhuset og en oljepanne laget av magnesium han har slankere 26 kg i løpet av den foregående generasjon. Og som i hovedsak ved verdifullt at de trekker 12:59 av foraksellasten - problemet område av RS3 hvis du vil. Air oppover er har ellers bare den doble kobler. Han er fortsatt den eneste overføring alternativet og litt usikre om han ønsker å bli oppfattet som Antörner eller beroligende nå som før. På den ene siden kan det sprute inn i kraftflyten, girene med en sterk støt, på den annen side han sov tidvis padle presserende kommandoer, spesielt når gire ned. La oss ikke snakke rundt det lenge: Det vil ta en liten bit av hensynsløshet og umiddelbarhet av DKG BMW - selv om dette kan være kritisk etter suppen Hair prinsippet.

Konklusjon

Allerede før facelift av RS 3 var en høy-utøver i sitt segment - sammen og, i motsetning til den opprinnelige modellen og laterale dynamikk. Uansett hva manglet var gøy der. Og takket være den bakhjuls smidig stemme kommer på nå. Nå, selv om du kan argumentere om Powersliding må tilhøre repertoaret av en kompakt sportsbil. Og sannsynligvis det har ikke det. Men for en bil som var å gjøre narr av livet som mer eller mindre sta sub-kontrolleren, er det definitivt et predikat.

Les mer om Audi A3