Erlkönig Mercedes GLS 2019: Med hybrid og en Maybach

Den neste generasjon av Mercedes GLS starter 2019 på en ny plattform, med nye motorer og en Maybach versjon. En første Erlkönig av de store nye SUV har nå tatt på prøvekjøring.

10.09.2017 Uli Baumann Powered by

Siden 2012, er dagens Mercedes GL på markedet i 2015 ble etterfulgt av facelift med navneskiftet til GLS å tegne bildet SUV nærmere S-Klasse. 2019 da en fullt nbeue generasjon treffer markedet.

Mercedes GLS Erlkönig Foto: Stefan BaldaufDie neste Genaration Mercedes GLS bygger på den nye MHA-plattformen.

Den Erl King er nå ansett å teste farten. Våre Erl King jegere liggende på lur og tok et bilde av den nye syvseter. Understellet for den nye Mercedes GLS leverer den nye MHA plattform (Modular Høy Architecture), som er reservert for de store SUV og crossover-modeller. Med denne nye kit Mercedes GLS vil betydelig ned i vekt mens modellendringer. Selvfølgelig får han flere funksjoner. Den nye emballasjen bringer passasjerene mer plass. I tillegg har de nye plattform, naturligvis bidrar tallrike nye assistanse systemer og semi-autonome kjørefunksjoner.

Sekssylindret som diesel, bensin og hybrid

Men MHA skaper nye alternativer på drivsiden. implementere den nye rett-seks motorer og diesel med opp til 340 hk og en bensinmotor med opp til 460 hk, men også deres hybrid varianter. Dette bør i GLS og 560 e kjent fra S-klasse hybrid-stasjon som kombinerer en 367 hk og 500 Nm sterk tre-liters V6 bensinmotor med en 90 kW, 440 Nm elektrisk motor, for bruk. I tillegg er et 9-trinns automatisk girkasse som kombinerer omformeren, skille clutch og den elektriske motoren. I S 560 e av disse drivtransmisjon sikrer en helt elektrisk området fra rundt 50 km. Ved den øvre ende av området av AMG versjoner blir tilgjengelig igjen, trekningen i denne modellgenerer på den dokument fire-liters V8 twin-turbo og levere opp til 612 hk.

GLS som Maybach

Mercedes S-Class FaceliftErlkönig Mercedes GLS 2019: Med hybrid og en Maybach Erlkönig Mercedes GLS 2019: Med hybrid og en Maybach Erlkönig Mercedes GLS 2019: Med hybrid og en Maybach Erlkönig Mercedes GLS 2019: Med hybrid og en MaybachNye plug-in hybrid i 560 e

Som et nytt stadium i utviklingen av GLS-serien er den nye utgaven i et spesielt luksuriøse Maybach versjon - kommer på markedet - som Mercedes S-Klasse.

Utformingen av Mercedes GLS synes å fungere for en mindre klumpete utseende. Nye handlinger strekkes ved sin nedre taklinjen. Ansiktet skal være modellert på at av GLE.

Mer om Mercedes GLS