Volvo XC60 (2017) i testen: Denne SUV er svært nær storebror

XC60 er Volvos viktigste modell, ikke bare i det tyske markedet. Worldwide, det svenske merket solgt nesten en million eksemplarer i 2008. Nå er helt nye XC60 kommer på SPA-plattformen. Hva kan den nye SUV?

18.05.2017 Heinrich Lingner en kommentar Powered by

Vi har oppsummert våre inntrykk fra første prøvetur i 10 poeng.

1. Den nye er en kraftig bil, bare noen millimeter smalere enn XC90 det er visuelt like til stede som sin storebror

2. Den lange fremre hette og den korte overheng foran forakselen skape nye proporsjoner, godt gjort Volvo!

3. Setene deler også XC60 med storebror. Det er trolig noen SUVer i denne klassen, der den sitter bedre.

4. Operasjonen følger samme filosofi som de andre Volvo SPA: en stor berøringsskjerm er ansvarlig for det meste av det. Dette kan være, men du ikke.

5. plass er svært frodig, som de fleste klasse konkurrenter ikke kommer ran, subjektive fungere som BMW X3 og Mercedes GLC inne betraktelig smalere.

Volvo XC60 verdenspremiere Geneva Motor Show 2017Chic kompakt SUV i svensk stil 1:19 min.

6. For å komme i gang, er det ingen oppføring motorer, den billigste XC60 koster for tiden bare 48 050 euro, men D4 kommer allerede med firehjulsdrift og automatisk,

7. Kjøre erfaring er minner sterkt om de større XC90, mens den XC60 rundt 100 kg lettere, en lett på foten kurve juggler han er ikke ennå.

8. Styringen er lett og noe rückmeldungsarm, men som passer tegnet i bilen.

9. City Safety er standard på XC60, det ser svært oppmerksomme, sammen med Pilot Assist for semi-autonom kjøring, gir systemet omfattende aktiv sikkerhet, det er bare Volvo.

10. Lagre Du kan, som et tips til den konklusjon at standarden i Inscription utstyr 20-tommers modell. De forverre komfort og har egentlig ikke passer den generelle utseendet på meget velholdt middelklassen Volvo.

Konklusjon

Volvo XC60 vil bli en suksess som forgjengeren, ingen tvil. Han har stor nok plass, en stor sikkerhetsutstyr og en komfortabel fjæring. Det han mangler? En liten selvtillit i design, spesielt fra fronten, han kan nesten ikke skilles fra den større XC90 ved første øyekast.

Fra sommeren er han nå.

Les mer om Volvo XC60