Skoda Scout Kodiaq og Sportline: SUViger eller sport

IAA 2017

Skoda lufte Kodiaq tilbud om å fortsette. SUV kan være hadde i utstyret Scout og Sports. Begge versjonene debuterte i Genève. Nå er prisen på Skoda Scout Kodiaq.

12.09.2017 Uli Baumann Powered by
  • NY! Priser fra Skoda Scout Kodiaq
  • Informasjon om Skoda Scout Kodiaq
  • Informasjon om Skoda Kodiaq Sports

Utførelsen av Skoda Scout Kodiaq forsterkes av sølvfarget designelementer inkludert en særegen underkjøringsbeskyttelse foran og bak. Det er også spesifikt trukket 19-tommers legering hjul, mørkt farget bakre og bakre sidevinduer.

Kodiaq Scout kun med firehjulsdrift

Risten er omsluttet av en sølvfarget ramme. På samme fargetone, takrailen, huset til utenfor speilet, omgir av sidevinduer og underkjøringsbeskyttelse er plassert under støtfangeren og optisk delt inn i tre deler er utformet foran og bak. I tillegg speider på forskjermene og hanskerommet bærer en liten plakett med modellnavnet.

Til avanserte funksjoner i Kodiaq Scout av standard off-road assistent, en grov veien pakke med understell og motorbeskyttelse og en parkeringshjelp inkluderer foran og bak. I det indre er utstyrt med et multiratt, LED lys som gir et multimedia-systemet i Alcan seter, dør trim i Alcan dekor, stål pedaler, tekstil gulvmatter og dørstokker med Kodiaq logo.

Som driv er to bensin- og dieselmotorer med et effekt området fra 150 til 190 hk blir tilgjengelige. Firehjulstrekk er alltid ombord.

Prisene starter på 35,050 euro

Per nå, Skoda Scout Kodiaq beordret til å starte prisene på 35,050 euro for 1,4-liters ACT 4x4 med 150 hestekrefter og sylinder deaktiveres. Totalt Skoda tilbyr for modellen av to bensin og to diesel. Den initiale modellen er koblet til en seks-trinns transmisjon. Med sekstrinns DSG Skoda krever for det lille 150-hestekrefters bensinmotor til 36850 euro, er den øverste bensinmotoren og deretter 2,0 TSI 4x4 180 hk og syv-trinns DSG til 38,350 euro. På diesel side, prisene starter på 37,690 euro for to-liters TDI med 150 hk og seks-trinns manuell girkasse. Odert kunden syv-trinns DSG vil være 39,490 euro som forfaller til 150-hk versjon og 40,890 euro for 190-hk Skoda Kodiaq Scout.

Tier enn Sports

Skoda Kodiaq Sportskaraktersports trukket konstruksjonselementer på innsiden og utsiden, og også spesielle hjul. Blant de sports aksenter inneholde vedlegg svart holdt som gitter, takskinner, sidespeil hus og sidevindu omgir. Bak og bakre sidevinduene er mørk farget. Rygge er preget av en smal sølv bar under støtfangeren. De sidebeskyttelseslister er malt i kroppen farge. Som standard er det 19-tommers lettmetallfelger i en ny spesiell stil. Eventuelt hjul i en 20-tommers format er tilgjengelige. På forsiden fender, er det også en liten plakett med modellnavnet.

The Sport Line er basert på utstyret ambisjoner og tilbyr også Alcantara sportsseter, skinn på ratt og girkule, aluminium pedaler og ytterligere indikasjoner på displayet.

For Sport Line to bensin- og dieselmotorer er tilgjengelig. Tjenestene området fra 150 til 190 hk. Firehjulstrekk er alltid ombord. Prisene har ennå ikke blitt kalt.

Mer om Skoda Kodiaq