New Dacia Duster (2017): SUV som en syv-seter

IAA 2017

Dacia viser ny Duster på IAA 2017th Begynnelsen av 2018, andre generasjon av SUV kommer i salg. En sju-seters versjonen vil følge senere.

12.09.2017 Holger Wittich 6 kommentarer Powered by

I størrelse, Dacia Duster er fortsatt til stede: Det er fortsatt på 4,30 meter lang og 1,80 meter bred. Visuelt, den andre generasjonen av besparelser SUV, men tydelig overarbeidet. Således frontlysene bevege seg videre utover, slik at den bredere Duster opptrer. LED-kjørelys er delt inn i tre, profilert panseret. I tillegg til den nye grillen, er modellen gitt en bredere underkjøringsbeskyttelse som skiller seg ut som aluminioumfarbene lås betydelig fra støtfangeren. Dacia vekt at beskyttelsen er motstandsdyktig mot riper.

Dacia DusterForskjellene mellom duster 1 og duster 2 12 sek.

Den Seitenansciht fortsatt til stede med tre vinduer og bakover stigende vinduslinje. Imidlertid er frontruten motvirket av ti centimeter frem og mer geneigt.Die konturene av en søyle utvides av den nylig trukne takskinner, tilsettes de avrundede hjulbuer og 17-tommers felg. Den bakre dukker opp med brede skuldre og også plassert langt på utsiden baklyktene. Typisk Dacia stilelementer er de fire segmenter av baklykter.

To bensin, diesel to for Dacia Duster

Som allerede Dacia Duster har med for- og firehjulsdrift. Det gjenstår ved to bensin- og dieselmotorer, samt en stasjon med flytende petroleumsgass (LPG). Grunnmodellen er den Saugbenziner sce 115 med forhjulsdrift, som også er tilgjengelig i en LPG-variant. Turbo bensin TCe 125 er tilgjengelig med front- og firehjulsdrift. Diesel standardmotoren er DCI 90 med forhjulsdrift. Jo sterkere dCi 110 gir et valg mellom to og fire drivhjulene. Bare for dCi 110 er Doppelkuppluns automatisk EDC på valg.

Blind flekk Warner og Vindus-

Duster (2017) Foto: DaciaDas indre av Duster har omorganisert Dacia og oppgradert.

En forsterket legeme er å øke sikkerheten. Det er også Vindus- som bruker Dacia for første gang. Aktiv sikkerhet forbedret en blind-spot advarsel, som oppdager vinkel ultralyd biler døde og advarer med en lys speil fra farlige filskifte. New ombord også kommet med bakkestartassistent og en funksjon for å slå av og på av nærlys.

bedre komforten avgift keycard handsfree, hvor nøkkelen kan bo i lommen, en klimakontroll system og forbedrede standardseter. I redesignet cockpit av skjermen sitter det nye Media Nav utviklingen mellom de nydesignede luftventiler og en bryter tastatur. Rattet har - som i den Sandero - fire eiker Huptaste ikke lenger befinner seg i rattstammen.

Dacia Duster av Grand med syv seter

Senere vil det være en sju-seters versjon med en tredje seterad. Men kommer Dacia Duster Hotel i 2018 til markedet og får en lengre akselavstand. Han er ventet rundt 20 centimeter lengre (4,70 meter) mislykkes som fem-seters, som også i betydelig grad på lengde på ca 4,30 til 4,50 meter. I løpet av fem-seters utvider sin oppstarts volum på 500 liter, er det syv-seters forventes å komme opp med minst 650 liter.

Tidlig 2010 ble Dacia Duster lansert til en pris på 11.900 euro på markedet, i all-wheel-versjonen av det koster 13.700 euro. Til dags dato har Dacia hentet fra SUV over en million modeller i mer enn 100 land på mannen.

Mer om Dacia Duster