Nissan Navara pickup 2015: Dette er Nissans nye pickup

Nissan har avduket den nye Navara. Den mid-size pickup lastebil kommer i 2015 helt ny på markedet, og er tilgjengelig over hele verden.

11.06.2014 Torsten Seibt

Japanske pickups er nå nesten alle i pensjonsalderen, er Nissan Navara intet unntak. Tross alt, Nissan Pickup, modellkode D40, under navnet Nissan Frontier siden 2004 på verdensmarkedet; i Europa, feiret han sin premiere i 2005 som Nissan Navara år.

Nissan Navara Pickup kommer som fjerde generasjon

Som med de konkurrerende modeller fra Toyota og Mitsubishi, også dukket opp i denne perioden i sine nåværende versjoner, er det nå Nissan Navara er tid for en etterfølger. For modellåret 2015 vil produksjonen som begynner i tredje kvartal i år, den fjerde generasjonen av Nissan Navara Plan suksess er å begynne å vises på noen verdensmarkedet under navnet NP 300th

Ingen eksperimenter: som er så stort tema på den fjerde generasjon av Nissan Navara 2015. Ingen revolusjonerende nytt design, men en moderne tolkning av den berømte temaet var for designere av programmet.
 
På fronten, ble konstruksjons notater tatt på (ikke lenger tilbys i Vest-Europa) Nissan Patrol. Dette omfatter krom deksel med to "kamre" I tillegg til stagene og frodig, trapesformede krom for tåke lys i den trekkes langt ned forkle. Lyktene på Nissan Navara 2015 med karakteristiske LED kjørelys disposisjon flyttet langt bakover, panseret på sidene oppover, noe som gir en trappet utseende på fronten.

Navara verdenspremiere i Asia

Sin verdenspremiere på den nye Nissan Navara feiret i Thailand i 2015, hvor han skal være den første til markedet. I sidevisning, er det mer strukket utseende slående. Dette oppnås ved mindre, mer utarbeidet vinduer og understreket av den trappet lengderetningen på toppen av panseret. Som sin forgjenger, stiger vinduet linje fra B-søyle mot den bakre, men på en mindre bratt vinkel. A-stolpen er - vippes videre bakover, nivået av kabintaket til Plan toppen er ikke så uttalt - selv for en lavere luftmotstand. Nissan snakker om en Vebrauchsreduzierung på opp til elleve prosent for den nye Navara / NP 300-
 
Den bakre vis er lik sin forgjenger, men mangler den store plastdekslet på klaffen håndtaket og baklyktene trekkes rett forover. Bakluken på nye Nissan Navara 2015 er over håndtaket med en "spoiler" forutsatt.
 
Cockpiten utformingen av den nye Nissan Navara har nåværende Nissan SUV som modell. Så multifunksjonsrattet utforming tilsvarer at i den nye Nissan Qashqai, to runde instrumenter ramme en sentral fargeskjerm, har sentralinstrumentpanelet blitt grundig renset. Under Multimediaschirrms er operatør øy for luftkontrollventilene på brettet et skuffen er nå plassert med 12V stikkontakt som i Amarok.

Teknisk sett er det tradisjonelt Nissan Navara, 2015. Modellene i verdenspremieren har den klassiske Zuschalt-hjul med reduksjon som aktiveres ved dreiebryteren. Også om bord er en bakke Descent Control og ESP, bringer antispinn. Eventuelt er det manuelle og automatiske girkasser er tilgjengelige under panseret av 2,5-liters, firesylindret turboladet dieselmotor utviklet anvendes. To effektnivåer: 163 PS / 403 nm og 190 hk / 450 Nm. Klassisk er det fortsatt "untenrum": Lederrammen henger bak en stiv aksel på bladfjærer, bruker foran uavhengig fjæring en spole suspensjon.

Markedet lanseringen av Nissan Navara 2015 i Europa er planlagt tidlig i 2015, har prisene ennå ikke blitt kalt.

Mer om Nissan Navara