BMW M3 Cabriolet DCT i en kort test: BMW M3 Cabriolet full trio av åpen M GmbH

åpnes ved berøring og trekkes tilbake hardt i BMW M3 konvertible lukkes i løpet av 30 sekunder. Og med valgfri dobbel clutch girkasse tilbys nå kan sorteres ved å trykke på så sju tilbudte kurs.

18.06.2008 Jochen Übler Powered by

Gitt - motsetningen er å ha åpenbare og ikke opplagt. Mens BMW M3 Coupé skryte bruk av intelligente lette komponenter, det konvertible varianten drar en straff vekt rundt med deg. Ingen stoff hette som et lett motstykke til elite og slankende karbon tak av kupé. Nei, en stiv hjelm med alle sine tungtveiende uttrykk som i det konvensjonelle tre-Cabriolet må være.

Den konvertible er også godt bak limo

Følgelig, hvis M3 konvertibel fra sports betingelser av fjærer? Sammenlignet med 420-hestekrefter coupe som var så, selvfølgelig, som med hensikt å akseptere. At den åpne fire-seters, men selv slike trekk mot sedan kort halm, og var i utgangspunktet ikke forventet i dette skjemaet. men senest etter å ha kjørt på skalaen, er tegnene tydelig avslørt.

Den åpne makt Dreier - BMW M3 Cabrio DKG

Veiing 1,870 kg frodig M3 Cabriolet er å kjempe i en helt annen liga enn sine brødre. sedan alene svikter slankere enn 200 kilo. I denne forbindelse ble uteksaminert på den lille banen i Hockenheim rundetid relativized. 1.16,3 minutter for 2,6 km lange løpet går for denne vektklassen og med konvensjonelle Michelin Pilot Sport dekk i 19-tommers format slik utstyrt helt greit. Spesielt siden det konvertible kan flyttes direkte, ærlig og tillitsvekk behandles. At den åpne kraften av tre av de nye direktekoblingstransmisjonen kan utgjøre noen tiendedeler av et sekund, er ikke tydelig i Zeitenhatz. Selv om spillet på paddle shifters forenkler oppgaven til det ytterste, spesielt siden nedgiring med eksakt presenteres midlertidige gass sjokk er pyntet.

Kjøreglede fra 73,950 euro

Spørsmålet gjenstår derfor et i og for seg uten å avbryte trekkskiftende dobbel clutch har forskjellige metoder - som til og med en diskordant skift sjokk frembringes i de mest ekstreme tilfeller. Selv ekstra kostnad for M DCT girkasse såkalte alternativet vil gjøre det ene eller det andre konvertible kunde grubling, investerte han men allerede for top-down kjøreglede en base pris på 73,950 euro. Men de 3800 euro for M DKG ikke bare øke lekeinstinkt når girskift går i manuell modus flash vonstatten. Endelig er den automatisk modus konvertible ekstremt god nytte. Hvem ønsker å bare drive bort, slår sine sanser Vernal lukt og under solstrålene lever i gledene ved bestått landskapet, skyver Wählheben på D og fonner.

Lyden av en ergrelse

Støttet av kraften av grådige åtte-sylindret motor og med hjelp av automatisk sortert syv girene. Her trekker M3 Cabriolet noe fra hva mange fetisjister forblir i kupé og sedan til irritasjon under taket - lyden. Den åpne modusen for reise bringer okkupasjonen intrigene til strålende åtte sylinder direkte og nesten uten filter nærmere. Fordi spesielt grådig inntak støy som står på den korteste veien fra gapende hull i panseret i det indre øret, falmet M3 CSL følelse bringer. Hva utgjør selv en selvmotsigelse i lys av den frodige vekt - men en som er veldig velkommen.Mer om BMW 3-serie, BMW 3-serie, BMW