Audi A8 L Security på IAA 2015: luksus sedan trosser sprengladninger

Audi har lansert Audi A8 en ny sikkerhetsversjon. Luksus sedan møter nå motstand klasse VR9 og feirer sin premiere på IAA. Modellen er visuelt nesten umulig å skille fra den vanlige versjonen, er tilgjengelig med to motorer og har en rekke sikkerhetsfunksjoner.

09.08.2015 Holger Wittich

Således kan det sårbare kunden bestille 4,0-liters TFSI med 435 hk og et maksimalt dreiemoment på 600 Nm. Den åttesylindret biturbo er å løpe, ifølge Audi i 7,5 sekunder fra null til 100 km / t - den forbruket bør være på 10.9 liter per 100 kilometer.

Audi A8 L Security med to motorer

Som en topp motor også bestilling W12 FSI er mulig. Renere kommer til makten på 500 hk med 625 Nm dreiemoment og skaper rømme på 100 ting på 7,1 sekunder. Ved 210 km / t elektronisk begrenset. 13,5 liter Audi A8 W12 L Security konsumert per 100 kilometer. Begge motorer er utstyrt med de åtte-trinns Tiptronic, som driver koblingskommandoer (via girtaster på rattet eller ved hjelp av girspaken) til alle fire permanent drevne hjul. 

Audi A8, IAAAudi A8 på IAA 2013 1:38 min.

For å gjøre Audi A8 sikker forsterkede-komponentene implementeres i aluminiumlegemet i tillegg til rundt 450 timers arbeid. Først etter karosseriet fra den beskyttede produksjonsmiljøet går tilbake for sluttmontering til fabrikken.

Audi A8 L Security er en bullet-proof bil

beslutningen klassen fylte Audi A8 L Security 2014 fortsatt VR 7 og var dermed "skuddsikre kjøretøy" etter BRV 2009 retningslinjer (Bullet Resistant Vehicles), så i 2016 møter den versjonen nå klassen VR9. Dette er den strengeste motstandsklasse for sivile armerte sedan og er i samsvar med direktiv ERV motstå 2,010 eksplosive ladninger.

For å sikre sikkerheten, Audi installert varm-formet armert stål, aramid stoff, keramikk, aluminium i spesiell legering og flerlags glass. Aluminium terskel omfatter massive profil, blir kjøretøyets gulv laget av en aluminiumlegering for å motstå granater. selvsagt særlig utsatt i en bil er de komponenter av glass. Her slitasje vindu, frontrute og bakrute spesialglass som har et belegg som er påført på innsiden av splitteren hemmende polykarbonatsjikt. Avgifts kan beboerne senke vinduet elektrisk. En dør-stopp-funksjon holder de tunge dørene i alle posisjoner.

I bagasjerommet på den nye Audi A8 L Security holder en pansret kommunikasjonsboks klar. Den inneholder blant annet de kontrollenheter for kjøretøy og kommunikasjon elektronikk og annet batteri. Valgfri også tank og batteri kan gi ekstra beskyttelse. Ytterligere fasiliteter på fabrikken inkluderer et intercom-system med høyttalere i grill og mikrofoner inne og ute.

Alternativet Listen er lang for Audi A8 L Security:

  • Nødutgang system kan aktiveres via forseglede brytere: pyrotekniske bolter separasjons løsne det fra kroppen.
  • Brannslukking system aktivert ved varmesensor eller en knapp: Slukningsmidler av to beholdere i transportnettet, sprøytes ved hjelp av dyser inn i hjulkassene, på den nederste til tanken og inn i motorrommet.
  • Emergency frisk-luft system med to trykksylindre: aktivert ved å trykke på en knapp, flyter over kanten Luftausströme indre frisk luft. Systemet skaper også et positivt trykk.
  • Starter sikkerhet: Sjåføren kan starte motoren via Fuznk fra trygg avstand.
  • Den andre funksjoner: selektiv åpning, et minimum utkast til det indre, en LED-signalsystemet for konvoi kjøring, Standard Holder, blinkende lys, en sirene, en forberedelse og installasjon av analoge og digitale offentlig sikkerhet radiokommunikasjon, en permanent installert telefon, en ulykkesdataopptaker, et ekstra ryggekamera og en oppvarmet frontrute inkludert delvis oppvarmede sidevinduene.

For å få plass til den ekstra vekten av den nye Audi A8 L Security, har chassiset, bremsesystemet og kontrollsystemene blitt modifisert. Kontakt med veien som holder 19 tommers smidde hjul med dekk av størrelse 255/720 med en lastekapasitet indeks på 117. I lufttap plastringer gi hjulene for begrenset 80 km / t mobilitet.

Audi A8 Security er tilgjengelig for bestilling umiddelbart, kan sjåfører og bileiere også fullføre en spesiell opplæring i Ingolstadt basert.

Mer om Audi A8