Smart Vision EQ Fortwo (2030): The Car2Go Gå fremtiden har ingen rattet

IAA 2017

Visjonen EQ Fortwo viser hvor smart forestiller mobilitet i 2030th Helt selvstendig, elektrisk, kommunikative og effektiv. Men uten koppholdere.

30.08.2017 Uli Baumann

Smart EQ Vision Fortwo Daimler datterselskapet på IAA videre studier av den nyopprettede teknologi merkevare EQ, under alle fremtidige elektriske biler er å kjøre. Med visjonen EQ Smart Fortwo er avhengig av en radikal bil-deling tilnærming, ikke bare bilen brukere, men også brukt trafikkmiljøet er utformet for å dra nytte av.

08/2017, Smart Vision EQ Fortwo Foto: Jochen KnechtDer bundet bjørn kommer fra 3D-printer og enkel er bare å vise små biter av bagasjen kan bli pisket så smart fremtid.

Takket være sverm intelligens, som også bestemmer den brukeradferd og den resulterende behov sannsynlig at autonome kjøre konsept bil tar sine passasjerer direkte fra det ønskede sted. EQ kan lett bli parkert et sted etter bruk. I beste fall nynner han likevel på umiddelbart til neste jobb. De som ønsker kan komme seg vel med interessante brukere i kontakt med hjelp av en + 1-deling funksjonen også. Potensielle passasjerer er foreslått basert på deres lagrede profiler og aktuelle kjørebehov og kan bli akseptert eller avvist. Høres ut som fremtiden. Og det er. Før 2030, som sies selv med smart, er en så radikal tilnærming være usannsynlig å få på veien.

De 30 kWh Batteriet lades kun induktivt

08/2017, Smart Vision EQ Fortwo Foto: SmartDie sidevinduene er dekket med spesiell film kan projiseres fra innsiden informasjon om.

Synet EQ Studien bygger på en konvensjonell smart fortwo med elektrisk drift, og er derfor på vanlig måte 2,69 meter lang. "Av dette skal vi ikke tilbake i 2030!" Sa Smart sjef Annette Winkler under presentasjonen av Vision EQ Fortwo. Som er utstyrt med en 30 kWh stor litium-ion-batteri som kan lades bare induktivt. Smart fra fremtiden har ingen plugin. Til sammenligning er den normale Smart Fortwo ED bare 17,6 kWh. Kjøretøyet kommuniserer via en 44-tommers svart panel grill og LED-display, erstatte frontlykter og baklykter. Sidevinduene er dekket med spesiell film kan projiseres fra innsiden informasjon om. Men bare når bilen selvstendig og uten passasjerer på vei. Hvorfor? Fordi bilder og tekster av to projektorer i dashbordet kommer. Og de kan ikke skinne gjennom fører og forsetepassasjerflyet. Innvendig er den sort panelskjermen for brukergrensesnitt installert aktiviteter som foran. De mange digitale flater kan også brukes til å tilpasse EQ visjon eller kommunisere med omgivelsene.

Ingen ratt, ingen pedaler, ingen boot

08/2017, Smart Vision EQ FortwoNy bil-deling tilnærming 54 sek.

Slående trekk er den innovative døren konseptet av Smart Fortwo Vision EQ. De to dører kan spare plass som vinger tid igjen på bakakselen, noe som gjør det enklere og reduserer risikoen for kollisjon startet med syklister eller fotgjengere. Helt utelatt i showet bilen til et ratt og pedaler samt konvensjonelle kontroller. Og, dessverre, på koppholder eller en koffert. Hvor å sette bagasjen? "Bare ring en andre Smart!", Sier det smart. Aha. Kontrolloppgaver overta personlig mobil enhet (mobiltelefon i dag som kjent) eller stemmestyring. Arealet av dashbordet okkupere en stor og to mindre skjermer.

08/2017, Smart Vision EQ Fortwo Foto: Jochen Knecht Bo ren: er for deling hverdagen&# 39; s innebygde sanitizer dispensere.

I stedet for individuelle seter det er i foret med hvitt lær interiør en koselig plass for to. En fold-out armlenet gir om nødvendig for avstand. I tillegg er to dispensere for desinfeksjonsmidler integrert på kantene av setet. Hvorfor? Fordi så en autonom Smart ideelt konsekvent leid eller geshared, hvis det ikke blir brukt av sin eier. Når du ser inn i leiebiler i dag denne lille hygiene gadgeten kan bli realisert mye tidligere enn i 2030!

Les mer om Smart