Kjøpers guide Fiat 1500 Cabriolet: Rett og slett vakkert

Det er lett å inspirere spontant for denne to-seters Fiat 1500 Cabriolet, som i dette tilfellet er klart for den elegante design, ført i pennen av Pininfarina. Bunnplaten tinkers modig storskala teknologi - og gjør bilen en avslappet cruiser.

17.04.2009 Powered by

Body sjekk

Den selvbærende organ bør tas før du foretar et kjøp helt presist under mikroskop - helst med en spesialist. Alvorlig rust skader kan løses bare med stor innsats og kostnader i mange steder. Tragisk: Fiat cabriolet, gnager den brune pesten svært ofte først til bærer kroppsdeler. Særlig følsomt er hele terskel område. Blant de ytre vinduspostene er avstivningsplater, som ofte er helt smuldret.

Ved overgangen til bakhjulet tilter også det hele understell til rust. Akkurat som ofte kan alle kropps~~POS=TRUNC folder hans rufsete, som gjelder spesielt for omslagene: doble folder sine regnskaper er sanne rust reir, som kan settes bare med store vanskeligheter restaurert til drift. I mange tilfeller, en ny del fordi bare hjelper. har Arches hjulet Rustflekker på omfattende og svært kostbare sveiseoperasjoner forfaller. Tuppen av Werner Gotzian, leder av Fiat rariteter klubb og år 1500 Convertible eiere: "Gjennom stammen fra toppen uavgjort på hjulbuene." På dette neuralgic punktet vil man raskt innse den sanne tilstand av arket. Rust på langsgående bjelker i fronten av bilen som bærer forakselen og motorblokken? Så omfattende sveisearbeid forfaller. Når du ser under bilen nødvendigvis innspillinger av bladfjærer Sjekk hvem liker å bli et offer for Rostfrasses gjennom årene.

tekniske kontroller

Fra et teknisk perspektiv, er Fiat Cabriolet anses å være svært robust. Ubehagelige overraskelser? Med riktig behandling og riktig omsorg, 1200er- og 1500s motor slå ut (med cross-flow hode) som langrennsløpere uten betydelige svakheter. Ved skade, kan denne relativt enkle støtfanger aggregater også relativt enkelt å komme i gang igjen. en rystende timing kjede etter 30.000 kilometer? Ikke noe problem. I litt over to timer, er en ny kjede montert.

Vanskelig og dyrt det vil være for de (få) cabrioleter, som er drevet av en teknisk mer avansert Osca motor. Reservedeler for konstruert av Maserati brødrene maskinen har blitt mangelvare. Overdreven (Sporty) erkjenner stammen bakaksel med sang differensialhjul. den Vinkelgir kombinasjon er også ansett for svakt dimensjonert og kan til og med blokkere, i ekstreme. åttende ved høy hastighet på støy. Før du kjøper nødvendigvis leddene Front og propellakselen undersøke. (Uten regelmessig gjennomført omfattende smøring smøreskjemaet note) disse kan raskt slått ut.

priser

Til tross for relativt høye mengder av lager av gode biler i Tyskland er helt klart. Werner Gotzian: "Mange av cabrioleter som tilbys er dessverre i en moderat tilstand." Kvaliteten på kroppen skal være den avgjørende faktor når du foretar et kjøp. "Poenget er ganske robust teknologi kan være mot det relativt enkelt og billig å kjøre forbi." Fra 6000 euro er det en 1500-tallet med TÜV. "Det vil være interessant, men bare fra 10 000 til 12 000 euro," sier Gotzian. Virkelig gode til meget gode kabrioleter er ikke å har under 16 000 til 20 000 euro.

Ved lansering i 1963 (Fiat 1500 Cabriolet)9850 MarkVed slutten av produksjonen i 1965 (Fiat 1500 Cabriolet)10450 Mark

reservedeler

Fra et teknisk synspunkt, eieren av en Fiat 1500 Cabriolet trenger å gjøre litt bekymret. Tilgangen på reservedeler er nesten helt, spesielt siden mange motordeler er identiske med de av Polski-Fiat. Bare den fra 1965 montert fem-trinns girkasse er definitivt ikke lenger tilgjengelig som nye deler, og selv brukte eksemplarer kan mønstre knapt. Ille det ser ut på baklys, kromdeler eller støtfangere. Dersom slike små perler er fortsatt tilgjengelig, så svimlende høye priser.

I motsetning til de mengder som, for eksempel, en fender (rundt 270 euro) eller en nedre bakre panel, som ofte er scruffy (rundt 240 euro) virker som kreves, nesten som handel. Disse produktene er generelt reproduksjoner som er produsert i mange tilfeller bare på bestilling (ventetider ta hensyn til). Som er ute etter deler eller bil, bør være basert på Fiat rariteter klubben kontakt, blant andre (se adresse nedenfor). Klubben har i scene for å være svært kunnskapsrik og nyttig.

svakheter

 1. sill
 2. hjulbuer
 3. gulv panner
 4. Dør og Haubenfalze
 5. Underramme krysselement
 6. Bladfjær mottaker
 7. ramme
 8. bakaksel
 9. Vorderachsgelenke
 10. Kardangaksel (felles trekk)
 11. taket
 12. originalitet
Kjøpers guide Fiat 1500 Cabriolet: Rett og slett vakkert

rangeringer

Egnethet for daglig bruk reservedelssituasjon repairability vedlikeholdskostnader tilgjengelighet etterspørsel

Konklusjon

Det er lett å inspirere spontant for denne to-seters Fiat 1500 Cabriolet, som i dette tilfellet er klart for den elegante design, ført i pennen av Pininfarina. Bunnplaten tinkers modig storskala teknologi - og gjør bilen en avslappet cruiser.

Les mer om Fiat 1500