Opel Enigma: Opel Calibra for fremtiden

Manta, GT, Calibra - kan den siste av Opels være så våt noen øye, ser fremtiden ikke fullt så rosenrødt. Likevel designer David Cardoso har skissert fremtiden for Opel og kaller hans "ny" Calibra Opel Enigma.

20.04.2012 Holger Wittich

Den sporty fire-seters vil være basert på plattformen til Chevrolet Camaro og kan omfatte coupe-versjonen av Opel Insignia representerer. Ifølge informasjon Cardoso har hatt innflytelse på Opel Enigma fra Astra GTC og Flextreme studien. Sikkert designer våget å skape enda et blikk på Citroen GQ - fordi den uttrykks Opel studien overrask minnes konseptbilen av den franske.

Opel Enigma med Camaro motor

Den sterkt buede panseret finner sin utstrekning i en flat frontruten, noe som i sin tur går over i Coup taket. Bare om vinduet av beltet Opel Enigma er kuttet, under kraftig utstedt hjulkassene, flankene kraftig og den bakre overheng i forhold til den fremre lang. Den blikkfang er absolutt den bakre kvartal vinduet, som gir Opel Enigma en spesiell tegning. Taket kommer sakte mot hekken, som feller nesten litt for konservative.

Opel Enigma ville lov til å operere selv når Camaro motorer, 2 + 2-seter med 250 ting om web antas å brøle. Men i stedet for 432 hk 6,2 liter V8 Enigma ville dette landet sparken maksimalt 2,8-liters V6 med 325 hk fra OPC Insignia. Ville, kunne, konjunktiv humør - som følger ikke bare Opel Enigma, men også merkevaren. Likevel, Opel har fortsatt en rekke nye produkter i butikken: Så er Opel Astra ansiktsløftning og Astra Cabrio på SUV Mokka Corsa-baserte og subcompact Opel Junior.

Les mer om Opel