Suzuki Equator: New pickup for USA

Årets Chicago Auto Show har vist seg å være direkte pickup Mekka. Selv Suzuki ønsker å bli involvert i slutten av 2008 med ekvator i det svært konkurranseutsatte amerikanske markedet.

07.02.2008 Ralf Bücheler

For dette formålet, til den japanske produsenten til tre forskjellige konsepter for sine mellomstore pickuper demonstrere de mange anvendelser av ny pickup lastebil.

Den tilhørende kraftforsyning eventuelt to bensin - en 2,5 liters firesylindret med 154 hk og 232 Nm eller en fire-liters seks-sylindret V-motor med nesten 265 hk og 381 Nm. Til en manuell femtrinns girkasse eller en femtrinns automat kan bestilles. Opp til tre tonn kan maksimalt legges til esel. Den doble triangelarmer foran og basen er fra Nissan Frontier.

vil bli bygget Suzuki fra høsten 2008 i to hytter versjoner - som en utvidet Cab og Crew Cab For sikkerhets utstyr på lastebilen leveres med ESP, ABS, seks kollisjonsputer, servobremser, skivebremser på alle hjul og en Auwahl av 16- og 17-tommer. hjul. For den nødvendige stabilitet off-road, en elektronisk differensialsperre på bakakselen og et Bergan- og åsen ned kontroll vil også øke.

Modifikasjonene av den omtalt i Chicago variasjoner i detalj:

RMZ-4: Crew-førerhus med forbedret terrengegenskaper, utvidbart lasterommet, sorte 18-tommers krom hjul, lydsystem inkludert Alpine HD radio.

Quay Concept: Utvidet Cab versjon, spesielt utviklet for båtliv eller seiling med båthengere og spesiell last stildekning og 20-tommers hjul, navigasjonssystem og MP3 radio.

Quad Concept: Crew-Cab versjon i den militære utseende med ekstra tåkelys, safari-stil foran bar og ekstra Schutzbeplankung. For denne spesielle off-road dekk på 17-tommers aluminiumsfelger og lydanlegg.

Les mer om Suzuki