Maybach Exelero: Med 700 hestekrefter mot zombie apokalypsen

Hva gjør zombier og Maybach merkevare i felles? Begge er døde - faktisk. For de jordanske 3D-artister Kehled Alkayed har gjenopplivet den legendariske Maybach Exelero og utstyrt den svært eksklusive coupe for kampen mot vandøde.

11.08.2014 Holger Wittich

Maybach Exelero med kjededrift og maskingevær

På Internett, hans malerier blir nå heftig debattert og hederlig omtale - og vi husker 2005 som dekkprodusenten Fulda med Exelero til Maybach 57 S-basert IAA rocked og sendte Maybach Coupe som en test bil for høyhastighetsdekk testing på posten løp. 351,45 km / t rask kjøring racerfører Klaus Ludwig da, Nardo.

Men tilbake i "Her og Nå", Truet oss klart zombie apokalypsen, og som om vi ikke drømme om en bil riposte: rund V12, 700 hk, rustning, forsterkede dører, vergittere skiver, optimalisert karmer og en bakre kjededrift. På forsiden, en kampsport støtfanger med blinkende lys, hjelpe lys og vinsj, bak der man kan bare forestille seg den slanke Exelero grillen. De triangulære frontlykter er beskyttet av gittere og på fronten er det et zweiläufiges maskingevær. De fete brede dekk trenge ut av fendere og omgi høyglans krom hjul. Den bakre enden er utstyrt med svingbare våpen og også gittervinduer.

Hvis zombie-Exelero bygget i tide?

Angivelig det er modellen selv som en 1: 1 type kjøretøy. Men i stedet for den opprinnelige Exelero fra det italienske designfirmaet stjal må tjene en 2010s Dodge Viper vel - tross alt, vi kunne da gå med en 8,3-liters V10 zombie jakt, hvis det ikke var bare en hel horde sto foran redaksjonen! "Min Gud, bryte døren, går bort, bort fra miirrrr, ahhhhh". Schlurf, smell, blod spruter, arggeg, gurgling, mrummmpf ...

Mer om Maybach