Terrafugia TF-X: New drøm om flygende bil

Terrafugia utviklet flygende biler. Nå har oppfinnerne presenterte sitt andre prosjekt - Terrafugia TF-X med fire seter og en hybriddrift.

27.07.2015 Uli Baumann Powered by

Annet enn noen datamaskin tegninger og en animert video, er det ingenting Habhaftes den nye modellen. Konfigurerte er en fire-seters modell med sammenleggbare vinger og rotorer svingbare på vingetuppene, og en propell på hekken. For at TF-X bør være i stand til å ta av og lande vertikalt. For nødhjelp, TF-X har en fallskjerm system om bord.

Terrafugia TF-X Auto FlightTerrafugia TF-X - den flygende bilen 03:08 Min.

Terrafugia TF-X flyr inn tidligere enn 8 år

den Terrafugia TF-X er drevet av en hybridmotor. I ut- og landingsfaser er for å drive rotorene for elektriske motorer. I flyoperative en Nitro overtar driften av bakre propell. batteriene kan lades fra strømuttaket eller under flyging ved brenneren. Den hengslet på taket vingene kan foldes ned, rotorene deretter forsvinner inn i kjøretøy flankene. Den marsjhastighet i luften sies å være rundt 320 km / t, idet området 800 kilometer.

Så langt det er Terrafugia TF-X bare som en 1: 10-modell for testing i vindtunnelen. Til serieproduksjon om åtte til 12 år kan gå inn i landet ifølge selskapet.