Skoda Scout Kodiaq och Sportline: SUViger eller sport

IAA 2017

Skoda lufta erbjudandet Kodiaq att fortsätta. SUV kan fås i utrustningen Scout och Sports. Båda versionerna debuterade i Genève. Nu finns det priset på Skoda Scout Kodiaq.

2017/09/12 Uli Baumann Powered by
  • NY! Priser från Skoda Scout Kodiaq
  • Information om Skoda Scout Kodiaq
  • Information om Skoda Kodiaq Sports

Prestandan hos Skoda Scout Kodiaq förstärks av silverfärgade designelement inklusive en distinkt underkörningsskydd fram och bak. Det finns också specifikt dras 19 alufälgar, mörkt tonade bakre och bakre sidorutor.

Kodiaq Scout endast med fyrhjulsdrift

Gallret är omsluten av en silverfärgad ram. I samma nyans, takbalken, huset hos ytterspegeln, den omger av sidorutorna och underkörningsskyddet är placerat under stötfångaren och optiskt uppdelad i tre delar är utformade fram och bak. Dessutom scout på framskärmarna och handskfacket bär en liten plakett med modellnamnet.

Till avancerade funktioner i Kodiaq Scout standard off-road assistent, en ojämn väg paket med underredet och motorskydd och en parkeringshjälp inkluderar fram och bak. I interiören levereras med en multifunktionsratt, LED omgivande ljus, ett infotainment-system i Alcantara säten, dörrklädseln i Alcantara inredning, pedaler stål, textil golvmattor och trösklar med Kodiaq logotyp.

Som enhet är två bensin- och dieselmotorer med ett effektområde från 150 till 190 hk är tillgängliga. Fyrhjulsdrift är alltid ombord.

Priserna börjar på 35,050 euro

Från och med nu, Skoda Scout Kodiaq beordrade att starta priserna på 35,050 euro för 1,4-liters ACT 4x4 med 150 hästkrafter och cylinder avaktivering. Sammantaget Skoda erbjuder för modellen av två bensin och två diesel. Den ursprungliga modellen är kopplad till en sex-växlad växellåda. Med sexväxlad DSG Skoda lyser den lilla 150-hästkrafter bensinmotor till 36,850 euro, är den översta bensinmotor sedan 2,0 TSI 4x4 180 hk och sjuväxlade DSG till 38,350 euro. På dieselsidan, priserna börjar på 37,690 euro för två-liters TDI med 150 hk och sexväxlad manuell växellåda. Odert kunden sjuväxlade DSG kommer att vara 39,490 euro grund för 150 hk version och 40,890 euro för 190 hk Skoda Kodiaq Scout.

Sportigare än Sports

Skoda Kodiaq Sports karakterisera idrotts dras designelement inom och utanför och även specialhjul. Bland de sport accenter inkluderar bilagor svart hålls som galler, takreling, backspegelkåpor och sidoruta omger. De bakre och bakre sidorutor är mörka tonade. Back markeras av en smal silver bar under stötfångaren. Remsorna skyddssidan är målade i bilens färg. Som standard finns 19-tums aluminiumfälgar i en ny särskild stil. Eventuellt hjul i 20-tums-format finns tillgängliga. På framskärm, finns det också en liten plakett med modellnamnet.

Sport Line bygger på utrustningen ambition och erbjuder även Alcantara sportstolar, läder på ratt och växelspaksknopp, aluminiumpedaler och ytterligare indikationer på displayen.

För Sport Line två bensin- och dieselmotorer finns tillgängliga. De tjänster sträcker 150-190 hk. Fyrhjulsdrift är alltid ombord. Priserna har ännu inte kallats.

Mer om Skoda Kodiaq