New Dacia Duster (2017): SUV som en sju-sitsig

IAA 2017

Dacia visar den nya Duster på IAA 2017:e Början av 2018, den andra generationen av SUV börjar säljas. En sju-sitsig version följer senare.

2017/09/12 Holger Wittich 6 kommentarer Powered by

I storlek, Dacia Duster är sant: Det återstår på 4,30 meter lång och 1,80 meter bred. Visuellt den andra generationen av sparande SUV men klart överarbetad. Således strålkastarna flytta längre utåt, så att den bredare Duster agerar. Den LED-varselljus är uppdelad i tre, mycket profilerade huven. Förutom den nya grillen är modellen ges en bredare underkörningsskydd som sticker ut som aluminioumfarbene spänne markant från stötfångaren. Dacia betoning att skyddet är resistent mot repor.

Dacia DusterSkillnaderna mellan Duster 1 och Duster 2 12 sek.

Den Seitenansciht är sant med tre fönster och bakåt stigande fönsterlinjen. Emellertid vindrutan kompenseras av tio centimeter framåt och mera geneigt.Die konturerna av A-stolpen förlängas med de nyligen dragna takreling, sattes de utsvängda hjulhusen och 17-tums fälgar. Den bakre dyker upp med breda axlar och även placerade långt för att de yttre bakljusen. Typiska Dacia formatelement är de fyra segment av baklyktor.

Två bensin, två diesel för Dacia Duster

Som redan Dacia Duster erbjuder med fram- och fyrhjulsdrift. Det förblir vid två bensin- och dieselmotorer, såväl som en enhet med gasol (LPG). Basmodellen är Saugbenziner SCE 115 med framhjulsdrivning, som också finns i en LPG-variant. Turbo bensin TCe 125 finns med fram- och fyrhjulsdrift. Diesel nybörjar motor är dCi 90 med framhjulsdrift. Ju starkare dCi 110 tillåter ett val av två och fyra drivhjulen. Endast för dCi 110 är Doppelkuppluns automatisk EDC för valet.

Blind fläck Warner och Gardiner

Duster (2017) Foto: DaciaDas Interiören i Duster har omarrange Dacia och uppgraderas.

En förstärkt kropp är att förbättra säkerheten. Det finns också Gardiner som använder Dacia för första gången. Aktiv säkerhet förbättrats en blind plats varning, som detekterar vinkelultraljuds fordon döda och varnar med en lätt speglar från farliga filbyten. Nytt ombord också komma med Hill Start Assist och en funktion för att till- och frånkoppling av halvljus.

förbättra komforten avgift passerkort handsfree, där nyckeln kan bo i fickan, en klimatanläggning och förbättrade standard platser. I den omgjorda cockpit på skärmen sitter det nya Media Nav evolution mellan de nydesignade luftintag och en switch tangentbord. Ratten har - som i Sandero - fyra ekrar Huptaste inte längre ligger i spak på rattstången.

Dacia Duster Grand med sju säten

Senare kommer det att finnas en sjusitsig version med en tredje sätesrad. Emellertid kommer Dacia Duster Grand 2018 till marknaden och får en längre hjulbas. Han förväntas omkring 20 centimeter längre (4,70 meter) misslyckas som den fem-sits, som också avsevärt Vid längd av ungefär 4,30 till 4,50 meter. Under de fem riktningarna utökar sin startvolym på 500 liter är sjusitsig förväntas komma med minst 650 liter.

Början av 2010, var Dacia Duster lanserad till priset av 11.900 euro på marknaden, i all-wheel version av det kostar 13.700 euro. Hittills har Dacia fört från SUV över en miljon modeller i mer än 100 länder på mannen.

Mer om Dacia Duster