Erlkönig Mercedes A-Klass W177: New Compact Generation 2018

Mercedes kommer att föra början av 2018, den nya generationens A-Class (W177) på marknaden. Men storm Herwart tillåter oss nu titta på den uncloaked A-klass.

2017/02/11 Holger Wittich 14 Kommentarer

Ibland en Erlkönig jägare måste också ha tur och precis rätt tid på plats för att vara - nämligen när Sturm Herwart wegpustet presenning av kraschen testfordon och gör en tydlig bild av de senaste modellerna. Så Herwart därmed har "avslöjad" under de senaste dagarna, A-klass och A-klass sedan. Detta är vad som är en betydande utveckling av den kompakta modell med smala strålkastare, smalare grill och en reviderad bakre änden. Mindre beading på sidan är också identifiera hur breda C-stolpen.

New Mercedes A-klass med nya varianter

Sedan 2012, A-klass (intern W176) i Tyskland i början och fortfarande har de andra Mercedes modeller GLA, CLA och CLA Shooting Break produceras på UD-plattformen (modulär framhjulsdriven plattform) förutom baserade närvarande fortfarande Infiniti Q30 och den QX30 på denna plattform.

Mercedes A-Class ErlkönigErlkönig på Nurburgring ställer 02:13 min.Mercedes A-klass Foto: Christian SchulteSo gör nya Mercedes A-klass. När det gäller dimensioner, definierar modellen inte.

Den nya generationens A-klass, kommer antalet varianter ökar - bland annat en notchback version av A-klass, som bör vara intressant för den kinesiska marknaden och en Mercedes GLB, som bör inriktas som en liten SUV på G-Klass. den nya MFA2 bas fungerar som en plattform för alla modeller. Det bör bidra till fordonets vikt igen minskas med 50 kg och att göra kroppen styvare. Hjulbasen av den nya Mercedes A-klass växer med cirka 2 centimeter, vilket bör passagerarna anländer till den bästa. Speciellt den bakre ingången till bli mer praktiskt.

Virtual cockpit för A-Klass?

Dessa kan då vara glad, naturligtvis, en nydesignad interiör kvarstår frågan om de stora cockpit bildskärmar från S- och E- och C-klass fortfarande föras ned ytterligare.

Erlkönig Mercedes A-klass Foto: Stefan Baldauf ännu förklädd med en cockpit ram: Den nya digitala displayer i A-klass.

En första indikation är EQ studien här är skärmarna var utan cockpit tak gratis på instrumentbrädan. Våra första Erlkönig bilderna bekräftar det. Även om cockpit inte uppblandat med en limmad ram, de digitala displayer är bara att känna igen. Likaså den stora skärmen i mitten av instrumentbrädan. Han bär en kromad ram och det faktiskt dyker upp bara en liten avgränsande toppen. Huruvida det kommer att vara i basversionen är fortfarande analoga instrument, är fortfarande oklart. På medellång sikt analoga Insturmente har haft sin dag. Den roterande tryckknapp controller på mittkonsolen har också haft sin tid.

11/2015 Infiniti QX30 L.A. Auto Show Foto: InfinitiAuch Infiniti QX30 (bilden) och Q30 är baserade på Mercedes-plattformen.

New A-klass igen med små motorer från Renault

Tydligt är dock att motorkoncept. De mindre dieselmotorer kommer att levereras igen genom partner Renault i den nya generationen. Två-liters dieselmotor kommer att ersättas av OM 654 enheter, såsom de som används i den nya E-klass. Dessa gör 150 eller 194 hk.

Mercedes-AMG 4Matic A45, framifrån Foto: Hans-Dieter SeufertAls AMG version gör A-klass för närvarande 381 hk - i framtiden är att gå över 400 hästkrafter märke.

De bensinmotorer finns också en ny generation motorer i början. De internt M254-enheter som nämns (efterföljare till M274) kommer att introduceras förrän 2017:e De har fortfarande två-liters deplacement, direktinsprutning och överladdning - samtidigt e-lastare kan användas. I tillägg till A250 och AMG 45 versionen (400 hk) kommer också att införas i A-klass, en ny effekt version. Effekt: Cirka 280 hk. AMG-versionen av A-klass kommer att ha mer än 408 hk, som han kommer att utmattning: från den nya tvåliters. Den fyrcylindriga med remdriven startgenerator och 48-volts elsystem är kopplad tack vare den nya Neugang automatisk med alla fyra hjulen. Den ersätter den nuvarande sju-växlad automat och möjliggör en bredare spridning och även tåla högre vridmoment. En E-Turbo kommer också att hålla senare i A-Klass mataren.

Erlkönig Mercedes A-klassNy generation nyfångad 2:26 min.

När det gäller hybridteknik, är A-klass uppgraderas. Den helt elektriska räckvidd kommer att vara upp till 100 km.

Annars den andra generationen arbeta upp bristerna i den första. Mer klarhet är en större trunk öppning och mer utrymme i den bakre eftersträvas. När det gäller design, kommer den nya A-Klass med betydligt mindre beading berätta. Den nya Mercedes A-klass kommer att lansera prissatta så vissa 25.000 euro.

Mer om Mercedes A-klass