Ford Kuga 2017: Ny Ford SUV från 23,300 euro

Mer än bara en ansiktslyftning: Ford Kuga renoverade grundläggande, ger en ny åtstramning diesel och moderniserade teknik. är order starta omedelbart från 23,300 euro.

2016/01/08 Torsten Seibt en kommentar Powered by

Helt överraskande det inte kommer, vad Ford hade sedan starten på Mobile World Congress i Barcelona och därefter på bilsalongen i Genève. Redan på LA Auto Show i slutet av 2015 hade den nya Ford Escape rullade på scenen och visade vad vi kan förvänta oss från den kommande Kuga ansiktslyftning. Och så kommer det att bli. Dock kan det nu ses på världspremiären av den nya Ford Kuga, inte hundra procent och 12:59.

Ford Kuga 2017 främst fram nya

En direkt jämförelse av tvillingarna Kuga och Escape små detaljer faller till som skiljer sig - en något modifierad formspråk till kjolen, något modifierade luftintag inuti, men ingenting egentligen omvälvande. Vilket naturligtvis den framtida Kuga skiljer sig från Ford Escape, drivteknik. I diesel kunniga Europa kommer det att finnas en ny 1,5-liters bas diesel med 120 hk, som ersätter den lika kraftfull tvåliters diesel.

Utseendet på nya Ford Kuga kommer att förändras avsevärt, särskilt framifrån. Ett stort galler dominerar nu den främre änden, en andra grill reser djupt in i den främre stötfångaren. Lampan designen förstärks carry i de nya strålkastarna, en LED-varselljus lås.

Ändringarna i bakre delen av Ford Kuga 2017 faller mindre dramatisk. Den grundläggande formen är i stort sett densamma. Mest anmärkningsvärt är den nya tvärbalken mellan bakljusen och den saknade urtag för denna indikator. Bakljusen få en ny layout och inramade i krom blinkers.

Nysparande diesel

Inuti var mer än bara en gång sugit våt. Byta till nya stöd och nätverksalternativ Ford har använt för att bygga upp cockpit rigoröst. Den "Vielknöpferei" har avslutats, särskilt den centrala delen av instrumentbrädan har tillgripit. Detta inkluderar den mycket större och stapplade ner färgskärm, en strömlinjeformat utseende luft drift och minskade signifikant switch landskapet för ljudsystem.

Förändringen av den mekaniska handen till en elektriskt manövrerad parkeringsbroms ger extra lagringsutrymme i mittkonsolen, även överväger en ny multifunktionsratten. Delning av cockpit visar ingenting förändras, ovanför den lilla analoga mätare för tank och kylvatten fortfarande ytterligare färgskärm.

Den nya 1,5-liters TDCI diesel som en grund för att uppnå en bränsleförbrukning på 4,4 liter. Mer kraft finns med fortfarande tillgängliga tvåliters TDCI i 150- och 180-hk versioner. De som föredrar bensinmotor, mottar den 1,5-liters EcoBoost med 120, 150 och 180 hk effekt och bränsleförbrukning från 6,2 till 7,4 liter.

Ford Sync 3 kommer

Ära för en teknik uppdatering de många assistanssystem, nya Ford Kuga kommer automatiskt att bromsa i nödsituationer, Active City Stop svarar nu i hastigheter upp till 50 km / t, är en parkering assistent också.

Vänner av nätverk i det nya Ford Kuga mycket aktivitet. Den "anslutningssystemet Ford Sync 3" har anlänt. Det är jämfört med det tidigare systemet har ökat beräkningskraft än en faktor tio och binder smartphone in i fordonsmiljön, inklusive röststyrning. Röststyrningen kan reagera ungefär som intelligent assistent för smartphones på komplexa frågor. Meddelanden som "Jag vill ha en kaffe" bör leda direkt till målet. Om avkomman också hörs med "Jag behöver tid" återstår att se.

New Kuga börjar 23,300 euro

På tal om ungdom, om det redan finns i körkortet ålder kan pappa skicka honom säkert med den nya Kuga till backarna. Den programmerbara "MyKey" -Zweitschlüssel fungerar som en part pooper, det kan till exempel införa en fast hastighetsgräns eller vanligare, begränsa volymen på ljudsystemet.

Den nya Kuga kan betsellt omedelbart. Priserna börjar på 23,300 euro. Titanium versionerna ska tas från 28.250 euro. Priserna för Kuga ST-Line börjar på 30.600 euro. Det lyxiga Vignale versionen kostar minst 34,650 euro. De första leveranserna följer i början 2017:e

Mer om Ford Kuga