Mercedes E-klass kombi (2016): All information och data till den nya kombinationen

E-klass sedan presenteras, rymliga kombi också. T-modell kommer i oktober 2016 i handeln. Nu finns det priser för andra motorer.

2016/06/10 Uli Baumann 7 kommentarer

Lastning volymen minskar maximala

Den mest akuta frågan för den nya Mercedes E-Klass Kombi: Vad han sväljer det? Nej, inte aggregaten under huven, men den nya, sportigare dragen egendom bak. Svaret är att även en Euro pall, även om det är inte den typ av laddning, som företrädesvis driver en station wagon Mercedes E-klass ägare genom området.

Men nu mer trivsamt dimensioner. Lasten volym av E-klass är (föregångare: 695-1950 liter) vid 640-1820 liter. Den nya last funktion av baksätet, med vilken ryggstödet kan tillhandahållas av ca 10 grader brantare, ger ytterligare lastvolym på 35 liter. Dessutom bakre ryggstödet kan också standard aktie 40:20:40. Den maximala nyttolast Mercedes indikerar 745 kg. Tillbaka ombord är den dubbelblinda, som kombinerar funktionerna hos lastfacket och behålla nät. Tack vare eldrift, lastluckan när du öppnar i laddningsläget kan automatiskt gå upp. bakluckan som öppnar och gest styrs på begäran drivs också elektriskt som standard.

Beställ i lastrummet på ett järnvägssystem med fästen säkerställer. Också som tidigare, är den nya T-modell baserad på en luftsuspensions på bakaxeln och en automatisk nivåreglering. En komplett luftfjädring ssteht på alternativlistan.

Hand förare kommer att njuta av elektriskt påslagen och vikning dragkrok som tar upp till 2,1 ton på kroken. Dragkroken i sig har ytterligare två stift på vilken en matchande cykelställ kan stödjas på bollen hals. Så att lasten kan ökas till 100 kg, och fyra cyklar.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Seat passar Mercedes E-klass Estate

Det första intrycket entusiastisk: Efter något klumpig, disharmoniska föregångare, som måste lyftas genom att konsumera drygt tre år med början 2013, den nya T-modell Mercedes har blivit en atmosfärisk, dynamiskt utseende. Likheten till den mindre C-klass är verkligen omisskännlig, men tack vare 24 centimeter mer längd påverkar E-Klass ännu mer långsträckt och elegant. Särskilt sportig därmed foto bilen levereras med topputrustning AMG-Line inklusive sänkning och special främre och bakre förkläden och valfria 20-tums hjul och natt paket.

Mercedes E-klass kombi kvalifikations 2016/06/06 16:00 Foto: DaimlerDas maximal volym av de kombinerade minskningar av 1950 till 1820 liter.

Det är en E 400 4Matic med tre-liters V6 turbomotor, nio-växlad automatlåda och många andra extrafunktioner som gör kombinationen enda riktigt ädla, hjälpsam och bra, men snabbt runt 20.000 euro och dyrare. Endast vile plastramen i pianolack på mittkonsolen och enkla plastsäteskonsolen inte riktigt passar in i denna fina miljö.

Annars Model T i S-serien påverkar 213 i minsta detalj kvalitet och beslutade stil, från den exklusiva interiören är prydd med en dekorativ läder med kontrasterande sömmar, cockpit och trösklar. Framsidan finns i rymden, design och funktionalitet Skilj till sedan medan de bakre takhöjd tack vare en något lägre sätet och förlängd tak misslyckas tre centimeter längre. Var glaspanoramataket beställt, höga passagerare kan dock komma igen med sänkt innertaket i kontakt. Och naturligtvis du sitter inte längre fullt så avslappnad i det långa loppet, när ryggstödet är i den så kallade lastläget tio grader brantare. Trots allt, med standardvolymen växer i lastutrymmet genom att 35 till 675 liter. Också mycket praktiskt: baksätets ryggstöd är nu uppdelad 40:20:40 hopfällbar och kan ligga platt genom att dra grepp, också öppna den elektriskt drivna bakluckan i samband med fjärrstyrning (extra) per Fußschwenk och stäng passagerar- eller bagageutrymmet.

Bernd Stegemann

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kombi Mercedes E-klass är "små"

I linje med den nya Mercedes E-klass kombi faller av sportig jämfört med sin föregångare. Taket faller bakåt av starkare, är bakrutan platt. Dessutom standard takrelingen var bättre integrerade i taket. Taket avslutas med en takspoiler med integrerad tredje bromsljus. Ytterligare särdrag hos den kombinerade bakifrån är horisontellt inriktade, tvådelade LED bakljus med integrerad krom trim och den breda krom handtag.

Liksom E-klass sedan är också att ha en kombination av de Lines Exklusiv, Avantgarde och AMG. Även om sedan komma alla bistånd och säkerhetssystem de liksom utrustning och infotainment alternativ. Trots den kombi uppbär sedan förstärkande strävor på stora golvet och veranda i skalkroppen skal och ytterligare isolering.

Mercedes E-klass kombi kvalifikations 2016/06/06 16:00 Foto: DaimlerDie bakre ryggstöd kan vara standard 40:20:40 split.

7 motorer till lansering

Motorområdet för kombi Mercedes E-klass sitter vid lansering på marknaden under hösten 2016 av tre diesel och fyra bensin enheterna tillsammans. Diesel är basen E 200 d 150 hk / 360 Nm, E 220 d kommer till 194 PS / 400 Nm och E 350 d till 258 PS / 620 Nm. De bensinmotorer börjar med E 200 med 184 hk / 300 Nm, följt av E 250 med 211 hk / 350 Nm och E 400 4Matic med 333 hk / 480 Nm. Preliminär toppmodell ska visas i AMG E 63 är E 43 4Matic med 401 hk och 520 Nm.

Mercedes E-klass kombi kvalifikations 2016/06/06 16:00 Foto: DaimlerGut 2.500 euro kommer kombi Mercedes E-Class vara dyrare.

Priserna för de första fyra motorerna redan fast. Omedelbart fler motorer kan beställas. (Alla priser se tabell) .Efter information från Mercedes i priset på den nya Mercedes E-klass kombi stiger jämfört med föregångaren med i genomsnitt 1,1 procent.

Här några dräkt artiklar och priser:

 • Keyless-Go-paketet (952 euro) med handsfree åtkomst
 • Easypack säkrings kit (351.05 euro) med hold-skenfästelement, teleskopisk bar och bagagehyllan.
 • Air Body Control (1,785 euro)
 • Fullt elektriskt indragbar och utskjutbar dragkrok med ESP släpvagn stabilisering och sidvind Assist (1,082.90 euro).
 • Bredbilds cockpit instrumentpanel med två stora, högupplösta skärmar (1,011.50 Euro)
 • Pekplattan (226.10 euro) med styrenheten i mittkonsolen, erkänner också handstil.
 • Termisk komfort paket (940.10 euro) med uppvärmda armstöd i dörren och mittkonsolen och snabbsvars säten Plus.
 • systemet trådlös laddning för mobila enheter (238 EUR)
 • Akustisk komfort paket (1309 euro) med ljudisolering, bland annat Tack akustisk film på fönstren.
 • Körning stödpaket med Drive Pilot (2261 euro)
 • Körning stödpaket Plus (2,856 euro) Pre-Safe Pulse sida

för Mercedes E 43 4MATIC är tillgänglig en extra Natt paket (535,50). Den innehåller bland annat AMG frontspoiler med front splitter i svart; Uppsatser om lamellerna av de yttre luftintag i svart; AMG bakre förkläde, svart kromad dubbla slutrör och värmeisolerande mörktonat glas från B-stolpen.

AMG Exteriör Carbon-Fiber paket II (2,082.50 euro) inkluderar ytterbackspeglarnas höljen och AMG spoilerkanten i kol. 20 "hjul, tvåfärgad konstruktion finns tillgängliga från 1071 euro.

Mer om Mercedes E-Class