Mazda 6 Uppdatering: Förbättrar i modellåret 2017

Om du vilar du rostar. Enligt Mazda håller 6 att subtilt. För årsmodell 2017, finns det fler kördynamik, säkerhet och komfort.

2016/08/10 Uli Baumann

Med de nya fordonsdynamik kontrollera GVC Mazda vill att hantering och kördynamik av Mazda 6 lika förbättrats. För lägre vind, valsning och motorbuller och ökad åkkomfort har buller isolering av de japanska optimerats. Dessutom har kalibreringen av gaspedalen ändrats i dieselmodeller och ännu mer direkt.

Två nya specialmodeller som erbjuds

men har uppgraderats även om du kan se det också. Ratten var smal, greppvänlig och bidrar i den övre utrustningen också uppvärmning. I instrumenten en högupplöst TFT-färgskärm arbetar nu. head-up Den förbättrade display bygger också på en högre upplösning och färgskärm.

En kamera med hög upplösning på vindrutan utvidgar tillämpningsområdet för funktioner säkerhetssystem. Den nu upp till 80 km / h når staden Emergency Brake söker nu med 100 meter framåt och detekterar även fotgängare. Den nya trafikskylt erkännande och ytterligare förbättrad adaptiva farthållare med den nya kameraenheten.

Särskild identifiering av Mazda6 2017 nya speciell färg matrix grå metallic. Driving rangen av Mazda 6 förblir oförändrad. För detta kommer modellprogrammet att öka med två idrotts speciella modeller för Mazda 6 vagnen. Förutom ett utökat utrustning denna lure med en prisfördel på upp till 2610 euro.

Den nya Mazda 6 är nu tillgänglig för beställning på priser som börjar på 25,690 euro som en fyradörrars sedan och vagn till återförsäljarna, rullade mellanklassmodell på 16/17. September 2016.

Mer om Mazda 6