Marauder 4×4 / 6×6: Monster SUV för gatan kampen

På gatorna är krig - och med Marauder är definitivt på den vinnande sidan. Monster SUV är stor, tung och säker.

2013/09/22 Powered by

När man talar namnet på Marauder från, inte ens en vag gissning om karaktären av monster kristalliserar ut. du inte känner det, det finns i ordlistan - "Plundrare, rånare"Det är nu äntligen rensa situationen.

För Marauder är särskilt intressant för dem som har en hög grad av säkerhet eller en motsvarande datum för tillämpning-behov. Några hårda fakta att värma upp: Fordonet ger ungefär tio ton bekämpa vikt på vågen, klarar lätt med fem tons lastkapacitet för tio personer är inte ett problem och beroende på bagage hanterar sexcylindriga turbodiesel med upp till 300 hk 100 120 km / t - så gör bara bra för dagligt bruk.

700 km med 4x4 eller 6x6 - Rammschutz valfri

Vid behov kan sidorna upp hjulen ger mer för att förstärka kontakten med vägen, då en 6x6 är från 4x4 snabbt. Men om Marauder tar terrängen medan fyra eller sex hjul, är området upp till 700 kilometer - och vem vill fly längre bort eller behov för vilket tanken kan förstoras.

Naturligtvis låter alternativlistan inget övrigt att önska av säkerhetsmedvetna förare. Mot några extra dollar, det finns ABS, centralt däckpumpningssystem, nödgenerator, radio och radiosystem, trycksystem, brandsläckningssystem, Dozer tecken, tjur bar, ytterligare bepansrade utrustning och olika vapen stationer.

Så mycket för "vardagsduglighet", Något begränsad, men det är de 19 millimeter tjocka skivor. Även om det skyddar mot onda grannar (STANAG nivå III), men inte öppna. Negativt, om en parkeringsplats biljett måste dras, å andra sidan - och som vi redan vid nästa begränsning - med dimensionerna 6,14 x 2,48 x 2,66 (L x B x H i m) skulle vara den Marauder måtten på en säkerställer också blåsa seriell parkeringsgarage.

Så vev fönster ner, inte gå. föraren går mob vid trafikljus bredvid - och över högtalarsystemet. hålla sval gäller också för standardluftkonditioneringssystemet erbjuder.

exklusiv interiör

vi kommer till det inre. Den sydafrikanska producenten Paramount Group, som producerar Marauder sedan 2007, annonserar sprängsäkra säten. De är avsedda att skydda de åkande från skada tillförlitlig - om gruvan exploderade på en plats under Marauder sidan eller. Dessutom: 14 kg TNT - oavsett under vilka hjul och 7 kg TNT under flygkroppen, bör Marauder kunna lägga undan. så vi lägga till listan av vardagliga färdigheter: En tydlig plus i kategorin säkerhet. Men bara för de åkande bör utomstående att Marauder gå så långt som möjligt ur vägen. Eftersom fordonet är utformad för att Millitäreinsatz, men en dag / mörkerseende enhet kan hittas på listan över alternativ som kan användas som guiden upptäckt fotgängare - som Marauder kan styras med viss försiktighet och framsynthet genom stadstrafik utan större skador utlösa.

Dock bör du som förare av en Marauders har någon Finanzpölsterchen i bakdelen - snabbt bromsa gånger tillplattad, rullade ner en liten bil och böjd över gatuskyltar. Men vem är det "bil" gör, bör kunna klara av sådana bagateller. Den Marauder kostar cirka 300.000 pounds, eller motsvarande 340,691 euro. Till priset av alla färger kan väljas, naturligtvis. Hittills inget annat fordon var enligt Paramount Group, säljs till privatkunder, dock.

Tre kilo av plastiska sprängämnen under Marauder

Kanske hjälper våra produkter för att få SUV monster av mannen eller tv-serien av kollegor Top Gear i Storbritannien. Vem summariskt testade gruvan lämplighet en hummer och en Marauder i enlighet med traditionen. Resultatet: Marauder liten punktering - Hummer off.