Abt Audi RS6 Avant +: sport vagn med 705 hk

Audi RS6 Avant representerar redan en extremt dynamisk tolkning av den kombinerade tanke. I tuner Abt det är kombinationen som ett plus modell med 705 hk. Premiere i Genève.

2017/03/03 Uli Baumann Powered by

Hjärtat av effektstationsvagnar är dess fyra-liters twin-turbo V8-motor, som växer med en motorstyr behandling genom Abbot av 605 hk och 700 Nm till 705 hk och 880 Nm vridmoment.

Men Abt skapar inte bara motor hand, även utseendet på RS6 skärps. Under hjulhusen Abt inklämt interna lättmetallfälgar i olika utföranden och 22 inches i diameter. Kylargrillen av Abt-stationsvagn som bär en RS6 + bokstäver, kjolen undersidan är utrustad med en kolfiber spoiler och nya kol flics. Ytterligare spoiler element är också tillgängliga för sidokjolar och en ny bakspoiler diffusor. I Carbon, är ytterbackspeglarna emballeras. New är också Entlüftrungskiemen till hjulhusen.

Optik bygger på en hel del Carbon

Abt ser också det inre av RS6 Avant presenterar. Sport styrapplikationer hjul kol, liksom Armatutrenbrett, sätet konsolen och mittkonsolen. Nya mattor kan hittas i foten och skon. Växelspaksknoppen bär också en abbot logo samt start-stop-knappen. På begäran är interiören fodrad med ett unikt skinnklädsel. Som en speciell egenskap är det belysta trösklar i kombination med en belyst instegsområde. Här RS6 RS6 projicerar en bokstäver på bottnen.

få fint, men sedan snabbt eftersom Abbot kommer att lansera av denna modell endast 50 exemplar, som alla är utrustade med en individuell plack. Priserna har inte offentliggjorts.

Mer om Abt Audi A6, Audi A6