Autoquartett – men med riktiga bilar: New game show RTL Nitro

Det nya spelet show på RTL Nitro har en fest för Petrol Heads. Prominent spela med riktiga bilar och körskicklighet särskilda utmaningar för att vinna i en verklighet blir kortspel.

21/10/2016 Alexander Bloch

Kortspelet Autoquartett har inte spelat en hel del av oss på skolgården. De som hade mer makt eller cylinder, vann kortet mål, och vikten var det alltid diskussioner om nu mer eller mindre bestånd. Så tiderna var sedan platt. Godkänner du var bara i en touch: att få gå till drömmen alla hästkrafter eller lutande kvartett bilar gånger.

dra kortet, köra bil

Denna dröm nu möter nya RTL Nitro game show "Auto Quartet", som produceras av Motor Presse TV. Om Köln-baserade produktionsbolaget, inte bara skjuta för RTL Nitro, producerar bland annat 24-programmet för betal-TV-kanalen auto motor und sport kanal (på enighet media) och bidrag till Tysklands högsta räckvidd auto show VOX bil.

När du är på flygfältet och testcenter (auto motor und sport kanal) produceras i Mendig nytt spel show, nu vill du att fyra spelare från en kortlek rita med motorfordon. Det kan dras mot dem vid den gamla timer superbil till den gigantiska traktor eller brandbil allt. Tricket är att fordonen verkar inte bara på korten, men är verkliga i en hall. De är fordonet för följande ständigt föränderliga spel. Och vem är kraftfull i sig. I sändningen hösten 2015 pilotavsnittet hade spelarna på en sluten spår bakåt kör genom en slalombana eller kontrollera så snart som möjligt en riktig bil som en fjärrstyrd bil genom en hinderbana samtidigt. Klart att detta också något går fel. Tack vare de goda tittarsiffrorna för det första uppdraget inleddes på fredagen, från 14:10 till 21:00 pm på RTL Nitro en hel säsong.

Med mycket ambition och ännu roligare

Att det inte bara är kraftfull ambitiös, men framför allt riktigt roligt närmar sig, men stam besättningen gör tre kändisar: Den blev känd genom Tysklands Next Top Model stunt kvinna Miriam Höller ger en rejäl dos extremt motiverade östrogen. Miriam känner ingen rädsla och kan inte också vara en racerförare som Christian Menzel långsam i sin starka vilja och ambition. Den tidigare DTM pilot tar med sig sin Rhenish Schnodderschnauze humör och med utmärkta körförmåga hans lagkamrater och om igen till förtvivlan. Vad Tysklands mest sympatisk kolerisk Detlev Steves (doku-såpa-Star på VOX och favorit motståndare genom stjärnkocken Steffen Henssler) driver alltid strålande i limiter. När dessa tre emotionella krutdurkar då också träffa en annan byta varje avsnitt kändisar, är eld på skärmen. Inkluderat är följande: Ex-professionell fotbollsspelare och Big Brother stjärnan Mario Basler, rodel mästare Georg Hackl, Four Hills Tournament vinnaren Sven Hannawald och en hel armada av nyckfulla och kraftfulla fordon. uppdrag Nils Bomhoff ( "GIGA", "Game One") är modererad.

Sändningsdatum:

  • 10/21/16, 21:10 pm: Avsnitt 3 - Ulf Kirsten (UHD)
  • 28/10/16, 21:10 pm: Episode 4 - Sven Hannawald
  • 04/11/16, 21:10 pm: Episode 5 - Attila Hildmann (UHD)
  • 11/11/16, 21:10 pm: Episode 6 - Jean-Marie Pfaff
  • 11/18/16, 21:10 pm: Episode 1 WHD - Mario Basler (UHD)
  • 25/11/16, 21:10 pm: Episode 7 - Best Of Del 1
  • 02/12/16, 21:10 pm: Episode 8 - Best Of del 2