Infiniti Q50 Eau Rouge dog: Ström sedan inte kommit ännu

Den Q50 Eau Rouge upplevt på visar i Detroit, Genève och Peking olika stadier av utveckling. Nu projektet har stoppats.

2015/09/18 Uli Baumann Powered by

Lange gjorde Infiniti är allvarligt om attacken mot kraften i kaliber sedans BMW M5, Mercedes E63 AMG en eller Audi RS6. Vid Detroit Motor Show 2014, den japanska visade en dynamisk kropp koncept för mellanklassmodell, på Geneva Autosalon2014 följt av presentationen av den 568-hk 3,8-liters twin-turbo V6-motor som har anpassats från den Nissan GT-R. är ansluten via en sju-växlad växellåda. Hastighetsbegränsningen bör vara omkring 290 km / t.

Infiniti Q50 Eau Rouge prototyp Vettel ScreenVettel testar Infiniti Q50 Eau Rouge prototyp 30 sek.

Infiniti Q50 Eau Rouge för dyrt och oekonomiskt

På Auto China 2014, den japanska har nästa Infiniti Q50 Eau Rouge dynamiskt presenteras i form av en video, som visar en första prototyp till provkörning med F1-föraren Sebastian Vettel vid ratten. världsmästare från Heppenheim i själva verket var involverad i utvecklingen av idrotts japanska.

Samtidigt sitter Sebastian Vettel i en Ferrari och projektet Q50 Eau Rouge, har det blivit tyst - tills IAA. Där kollegor vill ha lärt sig från den brittiska bilen tidningen Infiniti Vice President Francois Goupil de Bouillé att Q50 Eau Rouge projektet gecancelled. För dyrt och oekonomiskt är kraften sedan. Ämnet Kraft modellerna är i sig men det betyder inte slutgiltigt begravas för Infiniti.

Mer om Infiniti Q50