Designstudie BMW X9 Concept: Stänger Batman snart BMW X9?

Studien martial BMX X9 Concept kombinerar terräng gener och klassiska coupé linjer. Visst, utkastet utsikterna för SUV utformningen av framtiden? Eller gör 18-åriga Khalif Oussama Batman skräddarsydda en ny servicefordon på kroppen?

03.08.2010

Batman i BMW? Design Nybörjare Khalfi Oussama överväger den dystra hjälte med ett fordon som gör det möjligt för Gotham City i rädsla - och kan orsaka en uppståndelse i München. För - virtual - BMW X9 polariserad.

Lämplig för dagligt bruk är designen inte, naturligtvis, 18-årig självlärd från Tunisien betonas. Han hade bara frågan hur "tysk" Christian Bale i filmversionen av den legendariska fordonsanläggningen skulle se ut, "The Dark Knight" körd. Här är BMW X9 medveten utöver den nuvarande formspråk i de bayerska terrängmodeller. Den futuristiska designen är robust, aggressiv - nästan djuriska. En crossover-modell, de delar av Race Touareg med linjen för en coupe kombineras. så gör framtiden för X-serien?

BMW X9 futuristiska crossover designen

Den klassiska BMW njure, känner rastlös fronten varje fall knappast begåtts. Profilen i sin tur verkar organiskt: Sidorna bukta ut gungar på hjulhusen av BMW X9 och slutar i käck bakre vingarna, som ligger ovanför den kraftfulla avgassystemet. Den onda bror till X6? Bruce Wayne skulle se den krigs kanske gillar. Men: Huruvida Batman skulle också beställa takrelingar från BMW-hyllan?

BMW X9 designer Khalfi Oussama trots ung ålder inte okänd: self-made man från Tunisien, har BMW skrivas ett nytt formspråk i det förflutna. Och den namnlösa, aggressiva coupe som var det skulle lända till Batman Honor: subtila stilistiska enheter också felplacerad.

Studien är bara början på en ung design karriär

Samtidigt 18-åriga har också utformningen av Audi och Ferrari "reviderad" - eftersom det i framtiden skulle han vilja utforma flaggskepp europeiska bilföretag. Han har aldrig satt sin fot i ett universitet med egen räkning. "Jag är inte rik på pengar, men i idéer." Tekniska detaljer innehåller världens hittills framför ännu.

UmfrageWie du gillar designen av BMW X9? Super design! Tja inte gå den vägen, jag vill jag bryr mig inte! Ingen! Resultat Visa mer om BMW