MTM VW Amarok V8 Passion Desert: Med V8 och 240 km / t öknen

Tillsammans med DIRKS Group ställa in tunern MTM första gången i Genève framför VW Amarok V8 Passion Desert. Den uppgraderade pick-up kommer till 240 km / t.

2016/03/01 Benjamin Bauer Powered by

I Genève debuterar 410 hk Amarok. Effektökningen bestod av en omstrukturering av motorn till en 4,2-liters TDI och ett nytt avgassystem med sido rör. Utanför pick-up var försedd med nya trösklar, Alutrittbrettern, korrugerad plåt, en styling bar, en front bar och en bakre underkörningsskydd och fender förlängningar och en främre mask. Inuti fanns en ny navigation och ljudsystem med backkamera, en ny instrumentpanel och nya dörrpaneler, en ABC kolumnen en läderklädda innertak och olika paneler i Carbon (ventiler, ratt, golvmattor). För sätena du valde en läder / alcantara kombination.

I sex sekunder, 100 km / t

Dessutom MTM missade Amarok fortfarande ett coilover suspension på framsidan och ett luftfjädrings på bakaxeln. För en lämplig negativ acceleration, ett nytt bromssystem som sitter bakom BBS hjul i 20 tums fabrikat. Och med tanke på de nya egenskaper och behov - Amarok kommer efter det att strömmen behandlingen av MTM och DIRKS men till 222 km / t. Beroende på däck godkännande och upp till 240 km / t på det. Den modifierade V8-motor arbetar med ett maximalt vridmoment på 930 Nm och accelererar från noll till 100 km / t på sex sekunder.

Mer om VW Amarok