Touring Superleggera Bentley Continental Flying Star Geneve: vogn version af Bentley Continental GTC

Den italienske karetmager Touring præsenterer på Geneve Motor Show og på Villa d'Este med Flying Star en vogn version af Bentley Continental siden. Omdannelsen af ​​den kontinentale GTC til kombinationen går tilbage til anmodningen fra et opløsningsmiddel samler. Priserne starter ved 590.000 euro.

05/03/2010

Med hovedkvarter i nærheden af ​​Milano og blev grundlagt i 1926 selskab Touring er ikke fremmed for branchen. Blandt andet italienerne opfandt den berømte "Superleggera" -konceptet: baseret på et gitter ramme tillader brug af aluminium og magnesium delvist opførelsen af ​​meget lette køretøjer. Blandt andet BMW 328 Mille Miglia opstået fra 1940 samt forskellige Ferrari-modeller under ledelse af Touring. Andre modeller var Alfa Romeo 1900 Sprint, Lancia Flaminia coupe, Aston Martin DB5, Lamborghini 350 GT og 400, og Maserati 3500 GT og 5000.

På Geneve Motor Show 2010 er nu touring en ny skabning før de går tilbage til en meget specifikke kundekrav. I 2008 en samler vendte sig til beboer på Milano selskab og udtrykte ønsket om en Bentley Continental kombination.

Et lignende projekt blev gennemført i 1966 med Lamborghini Flying Star II prototype Touring 2008 debuterede på Geneve Motor Show, Maserati A8 GCS Berlinetta baseret på Maserati Quattroporte.

Op til 1.200 liter lastvolumen i Touring Bentley Continental Flying Star

Som grundlag for Bentley combo Milano, valgt Bentley Continental GTC Cabriolet. Fra A-stolpe ingen ark forblevet mere på den anden. Touring byggede den bageste del af Continental til bunden. En længere tag, modificerede aluminum døre og en elektrisk åbning bagklap gør det åbne top britiske Bentley Continental Flying Star. Til dette, Tur ingeniører forstærket bagstellet. De blev støttet i denne bestræbelse selv af Bentley teknikere.

Den nydesignede bageste rum skinner med folde bagsæder og en variabel, op til to meter lange bagagerummet, som er dækket med læder. På anmodning, her en specielt tilpasset bagage tilføjer millimeter inde i store bagagerum. Sidstnævnte svaler efter genopbygning 400-1200 liter. For ikke-foldede sæder i Touring bør Bentley Continental Flying Star finde plads til op til fire golftasker i bagagerummet.

Det var vigtigt for designerne, ledet af de 32-årige belgiske Louis de Fabribeckers at de typiske Bentley funktioner er blevet bevaret. Bagtil, det ovale omgiver af baglygterne minder om berømte Bentley hatchback modeller af 50'erne. Sidebilledet dominere den flade taglinie og hjulkasserne. Det indre af Touring Bentley Continental Flying Star klædt italienerne lavet med tofarvet læder.

Touring Bentley Continental Flying Star: W12 motor med op til 610 hk

Under hætten, alt forbliver den samme: Der er et udvalg af 560 hk seks-liters W12 Bentley Continental GTC, som sender 650 Nm til alle fire hjul. For stressede rask Kombineret nydelse alternativt trimmet til 610 hk tolv-cylindret motor i Bentley Continental GTC Speed ​​på valg.

Touring vil sætte Bentley Continental Flying Star er et begrænset oplag på 20 køretøjer i Kiel. Men den basispris på 590.000 euro vil sandsynligvis kun være vejledende. Hver kunde kan gøre hans model individuelt. Tjenesten for den kombinerede vej, påtager sig alle Bentley værksted. Hertil kommer, at fuld fabriksgaranti forbliver intakt.

Mere om Bentley Continental

BMW 760i og 760Li: Ny V12 motor til BMW 7-serie

En udvidet akselafstand og en nyudviklet V12 motor BMW 760i og BMW 760Li indstille den aktuelle 7-serie til kronen. Først brugte de otte-trins automatgear bruges i den nye 7-serie flagskib.

09.04.2009

Selvom endda forgængerne for den øverste 7-serie bidrog en V12 under kølerhjelmen - den nye motor, den maksimale effekt og det maksimale drejningsmoment, men var bedre end nogensinde før. Derudover har BMW indgivet på magten levering og motor akustik af V12.

BMW 760i og 760Li: Ny V12 motor til BMW 7-serieBMW 7 2:41 min.

BMW 760i med en V12 bi-turbo og 544 hk

Resultatet var en twin-TDI benzinmotor med seks-liters slagvolumen og 544 hk, som udvikler dens maksimale drejningsmoment på 750 Newtonmeter ved en lav 1.500 / min. Strøm overføres for første gang i løbet af otte-trins ZF automatgearkasse.
Gennemsnitligt brændstofforbrug af BMW 760i skal kigge efter BMW oplysninger inden for grænser: Den foreløbige værdi indtaste Bayern 12,9 liter pr 100 km på. De strenge retningslinjer for EU5 emission standard er allerede taget i betragtning. For sprint fra nul til 100 km / t, de to-ton BMW 760i tager mindre end fem sekunder.

BMW 760Li med en udvidet akselafstand


Akselafstanden på den nye lang akselafstand BMW 760Li er også vokset med 14 centimeter, som er beregnet til at skabe mere kabineplads og sætter nye standarder med hensyn til komfort. Samlet set det bringer BMW 760Li til en længde på 5.21 meter.

BMW 760: systemer Talrige bistand

Til standard hjælpesystemer ombord den nye BMW 760i omfatter Dynamic Stability Control (DSC), herunder ABS og bremseassistent, en justering elektronisk dæmper (DC2), styretøjet Støtte Zung Servotronic og en rulle stabilisering. Adaptive fartpilot med stop&-Gå funktion, Audi side assist Vognbaneskiftadvarsel, nattesyn assistent "nattesyn" med fodgænger anerkendelse og head-up display og en ede kamera er valgfri at have.

Som en valgfri tilføjelse til standard bi-xenon forlygter, kan en High-Beam assistent og adaptive forlygter inklusiv kurvelys bestilles mod et gebyr tilføjet.

V12 skrifter forråde BMW 760i og BMW 760Li

Udadtil kan det øverste version af BMW 7-serie identificeres ved de modelspecifikke alufælge i 19-tommer-format samt på V12 bogstaver på de forkromede gæller og de belyste rustfrit stål dørpaneler. Andet kendetegn: En ekstra krom bar bagtil mellem de nyligt designede twin udstødningsrør af udstødningssystemet. En nappa læder instrumentbræt og en blanding af rod træ og Alcantara understrege det luksuriøse interiør i BMW 760i og 760 Li.

Næsten samtidigt, Mercedes i New York, den face-løftet S-Class

Undersøgelse Ligesom den nye BMW 7-serie? Klaro, ser super ausJa, selvom jeg råd til ikke kannNein, BMW verbocktOberklasse interesserede mig ikke medføre skærm mere om BMW 7

ADAC crashtest side: side airbags beskytter ikke

ADAC har studeret side nedbrud. I mange tilfælde er de side airbags giver ingen beskyttelse, de indsatte slippe igennem bæltet eller tilskadekomne selv hinanden.

2016/09/27 Uli Baumann 1 Kommentar

På laterale kollisioner til sikkerhedsmæssige underskud for beboer på den modsatte side af virkningen show i de fleste køretøjer. Det var resultatet aktuelle test af ADAC. I sådanne kollisioner er risikoen for, at føreren glider sidelæns ud af bæltet ved anslaget er der. De nuværende airbags er ikke konstrueret til denne belastning sag. Selv om de udløser, men tilbyder ingen beskyttelse. Konsekvenserne er alvorlige skader i hovedet - bryst, hofte og bækken området ved at trykke fittings, dør trim og sæde dele - på grund af lave indvendige bredder hovedsageligt et problem med små biler. I værste fald fører og forsædepassager selv hoppe sammen og såre hinanden.

Side crashtest ADAC 09/2016Crash Test på passagersiden 02:25 min.Side crashtest ADAC 09/2016 Foto: ADACFahrer og passager kan såre hinanden i en side nedbrud.

Fører og forsædepassager kan såre hinanden

Evalueringer af forskningen ADAC ulykken har vist, at ved hver tredje tunge side kollision ulykke, passageren-side finder sted. I øjeblikket er de sikkerhedssystemer såsom sikkerhedsseler og airbags er imidlertid hovedsageligt fokuseret på optimal beskyttelse i går ned på førersiden.

Ifølge ADAC eksperter skaden kunne allerede betydeligt afbødes ved enkle foranstaltninger såsom aktivering af pretensioners i forsæderne i en sidekollision. Beboer forblive bundet under sidekollision til sædet, er en sideværts forskydning af legemet minimeres og mulig kontakt med passageren, og opdeler det indre forhindres. I mange tilfælde er en øget midterkonsol har en afgørende indflydelse på sværhedsgraden af ​​skader. Sidstnævnte, fordi den støtter brystet og dermed undgår farlige krop skift. Centre konsoller med integrerede airbags kunne forhindre i fremtiden, at føreren kolliderer med en sidekollision mod passagersædet eller -Beifahrer.

blev styrtede ned i sidekollisionstesten VW Golf og BMW Z4 (høj midterkonsol). Blev undersøgt i forskellige uheldssituationer indvirkningen på beboer, når en 1,3-ton barriere vogn med 50 og 65 km / t hoppede ind i passagersiden.

ADAC vil arbejde for, at den nye crash-test variation fundet i 2020 trådte normer i crashtest EuroNCAP konsortium fra året.

Hyundai ix20: Standardudstyr er opgraderet

Hyundai ix20 evaluerer strøm fra en mere omfattende standardudstyr. Således trim niveau Komfort nu blive erstattet af den linje tendens.

2013/10/22 Holger Wittich

I basisversionen "klassisk" er standard dæktryk overvågningssystem og nødbremsen lys, som samtidig tænder og havariblinkanlægget i nødbremsning inkluderet. Endvidere er det udstyret en forstørret 45-50 liter tank. 150 euro vil koste Hyundai ix20 i denne udgivelse derefter mere.

Vinter og plus pakke til Hyundai ix20

I den anden version er udstyret med en lysende vindue Trend løftestang switch i passagersiden er nu tilgængelig. Desuden er de elektriske ruder på denne side er udstyret med en auto-down funktion og fælde frigivelse. I tredje linje "stil" er medtaget fra fabrikken en to-trins opvarmede forsæder. Justeringen Prisen er 30 euro her.

Valgfrit er der de pladser til udstyrslinjer "klassisk" sammen med vinterpakke (340 euro) og "trend" sammenholdt med plus pakke (820 euro). Denne pakke indeholder blandt andet automatisk klimaanlæg med køling handskerum, Scheibenwischerenteiser foran, regn og lyssensor, og mørke tonede ruder fra B-stolpen. For et ekstra gebyr på 1.300 euro er tilgængelige for Hyundai ix20 i linjerne "trend" og "stil" en radionavigeringsudstyr, herunder bakkamera.

Mere om Hyundai ix20

Audi undersøgelser, konceptbiler, konceptbiler: Alle undersøgelser fra Avus til Steppenwolf

Audi har præsenteret opsigtsvækkende forsøg på mange messer. Ud over spektakulære superbikes med over 500 hestekræfter kompakte biler, luksus varevogne og SUV'er er vilde med jævne mellemrum. Nogle er allerede gået i produktion. Andre er sikker på at følge snart. Følg os på en rejse med mange overraskelser.

11.08.2009 Holger Wittich

Men ikke kun hurtig og høj Ingolstadt kan. Et andet højdepunkt var helt sikkert den Audi Avantissimo på IAA 2001, der viste en luksus stationcar med en twin-turbo V8 og 430 hk. Selv da det stod klart, selvom undersøgelsen fået megen opmærksomhed, vil masseproduktion ikke give det.

Audi undersøgelser, konceptbiler, konceptbiler: Alle undersøgelser fra Avus til SteppenwolfAudi Sportback Concept 20 sek.

Audi Avus var en undersøgelse

Heller chancer for serieproduktion havde Audi Avus i 1991. W12 super atlet mobiliseret fra seks liter slagvolumen 509 hestekræfter og skulle de 100 km / t mærket nået i tre sekunder. Kunder hænder, selv om de stadig klappede så meget bifald, aldrig nåede undersøgelsen. I modsætning til en række Audi undersøgelser, der gav en visning af produktion køretøjer. For eksempel Audi bil forskning fra 1981, at Audi forventede 100 eller Audi ASF 1993, som viste den senere Audi A8 i sin grundform.

1981: Audi Car Forskning
Billeder af Audi 100, letvægts chassis med en vindmodstand på 0,30

1991Audi Avus
W12 super sportsvogn, 509 hk, 5998 cc, fire hjul, top 340 km / t, nul til 100 km / t: 3,0 sekunder

1991: Audi Quattro Spyder
Som en serie planlagt en overraskelse sæt, findes kun to prototyper, aluminium chassis, V6 mid-motor på tværs, 175 hk, fire-hjulet

1993: Audi ASF
Audi Space Frame konceptbil, visning af Audi A8 med aluminium chassis

1995: Audi TT & TTS Roadster
Præsentation IAA 1995 Roadster Tokyo Motor Show i 1995, næsten uændret gået i produktion

1997: Audi AL2
Forventninger til A2, næsten ikke ændret optik, studere AL2 Open End som en pick-up Fun versionen, IAA 1997

2000: Audi Projekt Rosemeyer
Præsentation 2000 om åbning af Wolfsburg bil By, designelementer af TT

2000: Audi Steppenwolf
Præsentation Paris Motor Show i 2000, er baseret på Audi A3 Quattro Allroad luftaffjedring, synspunkter Audi SUV, 3,2-liters VR6 med 225 hk, top 238 km / t, flytbare spil og trinbrætter, fås med hardtop eller lærred tag.

2001: Audi Avantissimo
11 september IAA 2001 luksus stationcar med en twin-turbo V8, 4,2 liter slagvolumen, 430 hk, 600 Nm. Serieproduktion er ikke planlagt.

2003:
Audi Le Mans quattro
En af de tre IAA studier i 2003, visning af Audi R8 V10 FSI mid-motor, 610 hk, 750 Nm.

2003: Audi Novulari
Visning af Audi A5, V10 turbo, 5,0 liter, 600 hk.

2003: Audi Pikes Peak
Udsigt over Audi Q7, præsentation på NAIAS i Detroit 2003.

2004Audi RSQ
Movie bil for "I, Robot" hovedrollen Will Smith, single-kølergrillen, Xenon forlygter, bold hjul, ikke masseproduktion.

2004: Audi Allroad Quattro
Premiere Detroit Motor Show 2005, V8 TDI med piezo-teknologi. 4,0 liter, 650 Nm, 286 hk.

2005:
Audi Shooting Brake
Præsentation Tokyo Motor Show i 2005, udsigt over det kommende Audi TT, 3,2-liters seks-cylindret, 250 hk, firehjulstræk.

2006: Audi Nero
post Konkurrence LA Auto Show Audi Design Center Californien.

2006:
Audi Roadjet
Audis afbildning af en rumlig koncept 3,2-liters FSI V6, 300 hk, 330 Nm ved 4500 / min

2007: Audi Cross Coupé quattro
Audi A3 platform under SUV Q5, to-liters TDI, 204 hk og 400 Nm

2007:
Audi A1 Projekt Quattro
Tokyo Motor Show, tre låger, 1,4 liter motor med TFSI 150 hk, direkte skift S-tronic, E-motor på 41 hestekræfter, lithium-ion batterier 0 - 100 km / t på 7,8 sekunder, V-max 201 km / t CO2: 112 g / km, 3,91 meter lang, 1,75 meter bred.

2007: Audi Cross Cabriolet quattro
Los Angeles Auto Show, 4,62 meter lang, 1,91 meter bred, 1,63 meter høj, 2,81 meter akselafstand, top åbner i 17 sekunder, 3,0-liters TDI med 240 hk, V-max: 240 km / t, 7,2 sekunder til 100 km / t og brændstofforbrug 7.3 liter.

2008: Audi R8 V12 TDI
Detroit Motor Show, 500 hk, V12 TDI, 1000 Nm drejningsmoment, 4,2 sekunder fra nul til 100 km / t.

2008:
Audi R8 TDI Le Mans
Geneve Motor Show, 500 hk, V12 TDI, 1000 Nm drejningsmoment, 4,2 sekunder fra nul til 100 km / t.

2008: Audi A3 TDI Clubsport Quattro
Wörthersee Tour, to-liters diesel med 224 hk, 450 Nm drejningsmoment, 6,6 sekunder til 100 km / t V-Max 20-tommer hjul 240 km / t, seks-trins gearkasse

2008: Audi TT Clubsport Quattro
Wörthersee Tour, TT uden forrude, 300 hk, 2,0-liters TFSI, 66 mm spor udvidelse

2008: Audi A1 Sportback Concept
Motor Show Paris, 3,99 meter lang, 1,75 meter bred, fem-sæders, fire-døre, hybrid drev, 1,4-liters TFSI med 150 hk, 27 hk elmotor, 200 km / t, 7,9 sekunder til 100 km / h, 3,9 liter pr 100 km, CO2: 92 g / km.

2009: Audi Sportback Concept
Detroit Auto Show, visning af A7, 4,95 meter lang, 1,93 meter bred, 1,40 meter høj, 3,0-liters V6 TDI, 5,9 liter pr 100 kilometer

2009: Audi e-tron

IAA, sportsvogn undersøgelse med elektrisk drev, 4,26 meter lang, 1,90 meter bred, 1,23 høj, vægt: 1.600 kg hver to asynkrone elmotorer på forsiden og bagaksler, samlet kapacitet: 230 kW (313 hk), 4.500 Nm, Vmax 200 km / t range: 248 km

2010: Audi e-tron

Detroit Motor Show, kompakt sportsvogn studie med elektrisk drev, 3,93 meter lang, 1,78 meter bred, 1,22 meter høj, vægt: 1.350 kg, to elektriske motorer med en samlet effekt på 150 kW (204 hk), 2,650 Nm, 0-100 / t: 5,9 sekunder, Vmax 200 km / t, sortiment: 250 km

2010: Audi A8 Hybrid

Geneva Salon, 5,14 meter lang, 1,95 meter bred og 1,46 meter høj, to-liters TFSI motor (211 hk) med en otte-trins automatgear og en elektromotor (33 kW, 211 Nm), forhjulstræk, total effekt : 245 hk, 480 Nm, 0-100 km / t: 7,6 sekunder, mens Vmax 235 km / t, gennemsnitlige brændstofforbrug: 6,2 l / 100 km, 144 gram CO2 / km.

2010: Audi A1 e-tron

Geneva bil Shop, elektrisk synkronmotor på forakslen (højst 75 kW, 240 Nm), single-rotationsmotor (254 kubikcentimeter, 15 kW) som en range extender, efter vægt: 1.200 kg spænder på el: 50 km, den samlede afstand: for 200 km, 0-100 km / t 10.2 sekunder Vmax 130 km / h, gennemsnitlig brændstofforbrug: 1,9 l / 100 km (45 g CO2 / km).

2010: Audi e-tron Spyder

Paris Salon, 4,06 meter lange hybrid undersøgelsen som en visning af en sportsvogn under Audi R8, af en V6 turbo-TDI (300 hk, 650 Nm) og to elektriske motorer (samlet 64 kW, 352 Nm) drives, firehjulstræk, drejningsmoment vectoring.

2010: Audi Quattro Concept

Paris Motor Show, moderne fortolkning af Audi Sport Quattro, Basis: Audi RS5, forkortet akselafstand på 2,60 meter (minus 200 mm), 2,5-liters fem-cylindret turbomotor fra Audi TT RS, 408 hk

Alle Mercedes-undersøgelserMercedes-undersøgelser fra 40 år
Alle BMW studierAlle undersøgelser af BMW 5-serie GT Turbo op
Alle IAA studierUndersøgelser og konceptbiler fra IAA siden 1987
Alle VW studierFra en én-liters bil til VW W12
Afstemning Audi undersøgelse kan du bedst lide? Audi AvusAudi Steppenwolf bil AvantissimoAudi Projekt Rosemeyer Audi Novulari Audi RSQ Audi Shooting Brake Audi TT Clubsport Quattro Audi Sportback Concept Audi AL2 resultat skærm mere om Audi

BMW M5 (2017): Alle billeder, information, video til Sport Sedan

IAA 2017

Den nye BMW M5 kommer som en højtydende sedan med racerbane potentiale og høj egnethed til daglig brug i premium-segmentet. En 600-hestekræfter V8, en ny automatgear og en intelligent firehjulstræk vil gøre balancegang muligt.

2017/08/21 Uli Baumann 19 kommentarer

Allerede i 2016, har BMW lanceret den nye generation af den 5-serie på markedet i midten af ​​2017 fulgte den passende Touring. På IAA 2017 nu følger den sporty prikken i serien - den nye BMW M5 - og er på vej til ekstreme køredynamik på en helt ny måde.

BMW M5 leveres med 600 hk ved starten

Da den normale 5-serie er også topmodellen i den helt nye letvægts platform, der bygger på høj styrke stål, aluminium og magnesium. Sammen med ændrede komponenter i det indre og et tag af carbon og et let udstødning og et lithium-ion batteri, har den nye BMW 5-serie blevet slanket. Trods firehjulstræk og automatisk det er 15 kg under forgængeren. For at skille sig ud fra den civile 5-serie, har den forreste kofanger af den nye BMW M5 er blevet helt nydesignet. Den sikrer store ventilationsåbninger levering af tilstrækkelig køleluft til motoren, intercooler, transmission og bremser. Bagtil, den nye diffuser forklæde indrammer fire udstødningsrør af klappen-kontrollerede udstødningssystem. Hætten er fremstillet af aluminium og har slående på perler.

Som standard, den nye BMW M5 ruller 275/40 er udstyret med dæk, der måler 285/40 foran og bagtil udstyret med 19-tommer, grå fem-dobbelt-eger hjul. Eventuelt syv-dobbelt-talte hjul i 20-tommer-format med 275 / 35er dæk foran og 285 / 35er ruller er at have tilbage. Udelukkende forbeholdt den nye M5 malingen farve "Marina Bay Blå Metallic" forbliver.

BMW M5 2018 bindingsperioden 21/08/2017 19:10 Foto: BMWMit nye læssere og en ny intercooling af 4,4-liters V8 er blevet revideret.

Under kølerhjelmen, den velkendte 4,4-liters twin-turbo V8, der arbejder som han allerede ses i M-udgaver af X5 eller X6. I BMW M5, der nu leverer med nye hjul og en modificeret ladeluft kølesystem 600 hk og et maksimalt drejningsmoment på 750 Nm. Alpina havde ført an med Jubi modeller B5 og B6 og Otte Ender fremkalder 600 hk, også specialudgave 30-årsdagen for M5 kom til 600 heste. Også nyt er ændringen fra syv-trins dobbelt kobling transmission til en otte-trins automatgearkasse momentomformer, som er dog matchet ekstremt atletisk.

Fahrbericht nye BMW M5BMW M5 (2017): Alle billeder, information, video til Sport Sedan BMW M5 (2017): Alle billeder, information, video til Sport Sedan BMW M5 (2017): Alle billeder, information, video til Sport Sedan BMW M5 (2017): Alle billeder, information, video til Sport SedanSjov kanon har nu fire-hjulet

Også nyt er ændringen fra baghjulstræk til firhjulstræk tog til at bringe den højtydende stadig sikkert på vejen. BMW er afhængig af en stærk bagtil partisk fortolkning, som er designet udelukkende til køredynamik. M-tune firehjulstræk vises under navnet M xDrive (her alle oplysninger om drivsystemet). Desuden nye M5 bærer en indstilling, der konfigurerer firehjulstræk som en ren baghjulstræk.

Chassiset selv er blevet afstivet forbrugende bagsiden af ​​biler og i front, returneres suspensionen og udstyret med variable dæmpere.

Om ønsket, op til 305 km / t

BMW M5 2018 bindingsperioden 21/08/2017 19:10 Foto: BMWDer nye M5 er standard overdådige.

I udførelsen, BMW M5 er imponerende i den nye generation: fra 0 til 100 km / t accelererer 1.930 kg (EU med chauffør) tung M5 på blot 3,4 sekunder fra 0 til 200 km / t på kun 11, 1 sekund. Tophastigheden er elektronisk begrænset til 250 km / t eller på anmodning på 305 km / t. Standarden forbrug bør være på 10,5 liter. Også imponerende er bremsning værdier skulle svigte. BMW er her som standard til en forbindelse bremsesystem med blå malede seks-stemplede bremsekalibre og bag udstyret enkelt stempel flydende kalibre. På forespørgsel er det fås med de 23 kg lettere og mere kraftfuld kulstof-keramiske bremser med gyldne malede bremsekalibre.

Selv med det udstyr af den nye BMW M5 går ikke på kompromis. Den leveres som standard med en læder interiør med elektrisk justerbare sportssæder til fører og forsædepassager. På forespørgsel er de nye M multifunktions sæder bestilt. Derudover kan M5 bestilles med alle og for BMW 5-serie leveres hjælpesystemer valgfri.

BMW M5 2018 bindingsperioden 21/08/2017 19:10 Foto: BMWDas speciel model BMW M5 Første udgave. er begrænset til 400 eksemplarer på verdensplan.

Ventetiden på den nye BMW M5 i foråret 2018 til ophør. Så til sidst ruller han til forhandlerne. M5 kan bestilles i september 2017. Dens pris er 117,900 euro. Begrænset til kun 400 enheder på verdensplan er den specielle model BMW M5 Første udgave samtidigt tilgængelig. Det er malet i BMW Individual Frozen Dark Red Metallic, eksklusiv, og koster 19.500 euro præmie over basismodellen.

Mere om BMW 5-serie

Pris Audi Q7 e-Tron Quattro 3,0 TDI: diesel plug-in hybrid fra 80.500 euro

Stor bil, lille forbrug. I Audi Q7 e-Tron Quattro 3,0 TDI, en 373 hk diesel plug-in hybrid drivaggregatet er at give et brændstofforbrug på blot 1,8 liter. Bestilt den hybride i begyndelsen af ​​marts.

2016/02/25 Uli Baumann Drevet af

Den drivaggregatet i Audi Q7 e-Tron 3,0 TDI Quattro kombinerer en tre-liters V6 turbodiesel med 258 hk og 600 Nm drejningsmoment med en 94 kW, 350 Nm elmotor, der tager sit sted sammen med en kobling i otte-trins automatgear. Den nødvendige energireserve buffere et lithium-ion batteri med en kapacitet på 17,3 kWh, som kan indlæses efter behov op til 7,2 kW i ca 2,5 timer. Som systemeffekt E-Tron er 373 hk og 700 Nm. Dette er for at sprøjte den store SUV i 6,2 sekunder fra nul til 100 km / t, og har en tophastighed på 225 km / t. Men det mest slående tal vil sandsynligvis være standard forbrug på 1,7 liter per 100 kilometer. Den rene elektriske rækkevidde sætter Audi ved 56 km, bør det samlede spekter være op til 1.410 kilometer.

Audi Q7 e-Tron Quattro vil begynde i foråret 2016

Kraften overføres til alle fire hjul foretages af et permanent firehjulstræk med låsende center differentiale og drejningsmoment vectoring. Den hybride drev tilbyder fire driftsformer, kan det rekreation justeres i trin på rattet. blev udviklet specielt til Q7 e-Tron udvikler også standard termisk styringssystem med integreret varmepumpe.

For visuelt differentiere sine konventionelt drevne brødre er Audi Q7 e-Tron baseret på en uafhængig gitter, nye luftindtag i fronten, særlige 19-tommer alufælge og en ny bageste diffusor. Standarden specifikation også den virtuelle cockpit, LED-forlygter og et stort navigationssystem om bord.

Som base pris for Q7 e-Tron Quattro 3,0 TDI Audi kalder 80.500 euro. hybrid SUV fra sommeren kommer.

Mere om Audi Q7

Terrafugia TF-X: Ny drøm om flyvende bil

Terrafugia udviklet flyvende biler. Nu har opfinderne præsenterede deres andet projekt - det Terrafugia TF-X med fire sæder og en hybrid drev.

2015/07/27 Uli Baumann Drevet af

Andre end et par computer tegninger og en animeret video, er der intet Habhaftes den nye model. Konfigurerede er en fire-sæde model med foldbare vinger og rotorer drejelige på vingespidserne, og en propel i agterstavnen. For at TF-X skal være i stand til start og jord lodret. For nødsituationer, TF-X bærer en faldskærm-system om bord.

Terrafugia TF-X Auto FlightTerrafugia TF-X - den flyvende bil 03:08 min.

Terrafugia TF-X flyve i tidligere end 8 år

den Terrafugia TF-X er drevet af en hybrid motor. I start og landing faser til at drive rotorerne til elmotorer. I flyveoperationer en Nitro overtager drevet af den bageste propel. batterierne kan oplades fra stikkontakten eller under flyveoperationer ved brændkammeret. Den hængslede på taget vinger kan klappes ned, rotorerne derefter forsvinde i køretøjets flanker. Den marchfart i luften siges at være omkring 320 km / t, området ved 800 km.

Indtil videre er der Terrafugia TF-X kun som en 1: 10-model til test i vindtunnelen. Til serieproduktionen omkring otte til 12 år kan gå ind i landet ifølge virksomheden.

BMW M ydeevne Kit til 340i og 440i: 360 hk per plante opdatering

BMW har udvidet sit M Ydelsesområde med en performance-kit for modeller 340i og 440i. Per opdatering sætte trykladning seks-cylindret til 360 hk.

2016/09/14 Uli Baumann 1 Kommentar Drevet af

BMW M ydeevne Power Kit og lyd, det officielle navn, omfatter en retuned motorstyring software samt en sport udstødning med ventilstyring. Hvis to udstødningsrør kan være dekoreret med krom eller carbon dækker fra M Ydeevne programmet enten.

At have den kit til BMW 340i og 340i xDrive fra år 15/07 og BMW 440i og 440i xDrive fra 16,03. Med de nye software- og hardware-komponenter i de seks-cylindrede indsat i disse modeller 326 til 360 hk til. Det maksimale drejningsmoment stiger fra 450 til 500 nm. Mens modellerne fuldt ud kan udnytte dette med otte-trins automatgearkasse, bliver de manuelle kontakter begrænset til 480 Nm. Ud over den stigning i ydelsen kan kit købere også se frem til en sund fortjeneste ved det nye udstødningssystem

Priserne for BMW M ydeevne Power Kit og lyd starter ved 2.665 euro.

Mere om BMW 3-serie, BMW 4-serie

Peugeot 308 GTi (2016) på IAA: GTI er meget stærkere og dyrere end Golf

Peugeot viser en ny hot-hatchback med 308 GTi på IAA i Frankfurt. Den kompakte sportsvogn gør med sin 1,6-liters turbo benzinmotor 272 hk - og er derfor helt ubemærket. Men: En specialudstyr gør det særligt slående.

2015/07/01 Roman Domes Drevet af

Hvad vi har forundret: Throttles Peugeot til at sikre udførelsen af ​​deres turbo motor fra RCZ R i de 308 GTi, sportsvogn et enestående salgsargument? Det klare svar er ja og nej!

Peugeot 308 GTi (2016) i Tyskland særlig stærk

De findes, den begrænsede udgave. Det gør 250 hk, 22 mindre end topmodellen, de 308 GTi 270. Men dette er ikke vigtigt for os: "Den svagere udgave kommer ikke til Tyskland," Peugeot siger manden Ulrich Bethscheider-Kieser taler med sportsvogn. Godt, fordi den stærke variant har den fordel, ikke blot af noget døde eiger tern motorkraft.

Men først, lad os blive i 1,6-liters motor. Vi ved allerede fra RCZ R, og har det måske allerede grundigt nyde. I 308 GTi Peugeot stadig udtrykker det to PS. Og gør den kompakte blive den mest magtfulde produktions sport historie. Den maksimale effekt på 272 hk er ved 6000 / min. på, er motoren brølende ved 6.500 omdrejninger i begrænseren. I ikke selv 2.000 rpm motoren hæver 330 Nm drejningsmoment til krumtapakslen, magt transmission finder sted - altid hånd forbundet - til forhjulene.

Torsen begrænset slip differentiale på forakslen

At gennemføre strømmen ikke kun i den langsgående, men også i laterale dynamik, en Torsen begrænset slip differentiale arrangerer magtfordelingen mellem de to forhjul. Dette, teknisk set ret kompliceret foranstaltning, Peugeot Sport vil fjerne den typiske på forhjulstrukne understyring ved acceleration ud af sving. Låsevirkningen er 37% ved acceleration, bremsning 30%. 

Værdierne for den standard sprint til 100 km / t flytte med glatte seks sekunder på niveau med den sportsvogn. Ved 250 km / h skarpe Peugeot 308 GTi er fanget elektronisk. Det udvidede bremsesystem med fire-stempel foran stopper smuk men tåler varmt hatchback. Han er malet i sort og knap skelnes fra svagere GT-bror. Kun GTi mærkaten og dobbelt-flow udstødningssystem angiver kraft under hjelmen. Men: En maling mulighed er sandsynligvis bringe den opmærksomhed, han fortjener de 308 GTi, nemlig kombinationen af ​​rød og sort, som vi allerede kender det fra de mere kompakte 208 GTi.

Den franske make Letvægts korrekt

Her er de Peugeot 308 GTi er ikke et omfangsrigt køretøj: Med en længde på 4,25 m, det er marginalt kortere end en VW Golf GTI, men er forbundet med en lidt bredere spor stærk på Michelin Pilot Super Sport dæk. Og nu pas på: Peugeot 308 GTi er en reel letvægts! Med 1,205 kg (uden fører, fuld gas tank), han har vægten af ​​Golf GTI med mere end 200 kg (Super Test Golf: 1.406 kg). På tilsvarende stærk, 1.311 kilo Renault Mégane R.S. 275 Trophy Peugeot har stadig god to talenter fordel - hvis du gerne give producenten tro. En første test vil give klarhed, indtil da, vi er imponerede. 

Den lave vægt er resultatet af konsekvent letvægtskonstruktion. Så Peugeot filosoferer ikke i timevis om spaceframe og Co, men menes at nemt. Forskellige chassisdele er lavet af aluminium, så i omkring de tværgående styrearme på forakslen. Desuden den franske producent af Paris bygger på anvendelsen af ​​højstyrkestål. Dette materiale er kendetegnet ved, at det er et resultat af blandinger af grundstoffer, såsom vanadium eller titan med et multiplum faststof. Kendetegnet tykkelsen af ​​ståldelene kan reduceres - uden tab af sikkerhed for passagererne.

Peugeot 308 GTi fra 34.950 euro

Fører og forsædepassager, i mellemtiden, se til en reduceret, minimalistisk, stilfuldt interiør. Mange knapper, skifte og drejekontakter? Ingen. Alle væsentlige funktioner blev - integreret i den berøringsfølsomme skærm, som blev plantet i midterkonsollen, mellem ventilationsafkast - som ved normal 308er.  

Også alt andet end almindelig: den lille rat og instrumenter overliggende med counter skalaer for hastighed og motorens omdrejningstal. Næsten som Aston Martin. Meget lavere end de elegante britiske Peugeot 308 GTi er både prisen og forbruget. 100 kilometer af 1,6-liters turbo vil forbruge kun 6,0 liter premium benzin, i det mindste i laboratoriet. I virkeligheden forventes denne værdi at være omkring otte til ni liter.  

Til deres 308 GTi franskmændene kalder en basispris på 34.950 euro. Han falder dyrere end VW Golf GTI med ydeevne pakke. Denne GTI vil koste mindst 30.400 euro med os. Peugeot 308 GTi kan bestilles nu og fås fra november 2015.

modelmagt0 - 100 km / tVægt (DIN)pris fra
Honda Civic Type R310 hk / 400 Nm5,7 sek.1382 kg36.500 €
Seat Leon Cupra 290290 hk / 350 Nm5,7 (DSG) / 5,81395 kg33120
Opel Astra OPC280/4006,01550 kg34990
Peugeot 308 GTi 270272/3306,01395 kg34.950
Renault Megane RS265/3606,01403 kg27950
Ford Focus ST250/3606.51437 kg29100
VW Golf GTI Perf.230/3506,4 / 6,41382 kg30.400
Mere om Peugeot 308

Hyundai i30 Neuvorstellung og sæde montering: 3. generations starter ved priser starter ved 17.450 euro

Siden 2012, den nuværende Hyundai i30 i starten, i 2015 modtog han en lille ansigtsløftning. 2017 koreanerne derefter bringe den tredje generation af den kompakte model til forhandlerne. Premiere fejret på Motor Show i Paris. Nu er der alle priser.

2017/01/13 Uli Baumann, Gregor Hebermehl 2 Kommentarer

Med en optimeret undervogn og nye motorer, vil den nye Hyundai i30 score den europæiske offentlighed. Hvordan det føles, var vi i stand til at prøve på en prøvetur i forklædt præ-produktion køretøjer. Den nye i30 kan identificeres ved strømlinet design. Designet i Europa og udviklet Hyundai i30 bærer den typiske nye kaskade gitter med stor Hyundai logo. LED kørelys blev anbragt opretstående i bunden af ​​skørtet og udvidet ved blinklys, forlygter - eventuelt med LED-teknologi, serie er halogen, xenon er ikke angivet - strækker sig så langt ind i fendere. Også takket være aktive luftindtag i den kølende luftkanaler af luftmodstanden skal være på 0,30. Med sine brede LED baglygter, den sorte bageste spoiler og hækskørt rejst i30 bagfra ser muskuløs. Ved en lidt højere taglinje synes bageste passagerer at nyde mere frihøjde. Men den i30 bredere, bliver fladere og længere - som det er med den headroom, er i "sæde montering".

Ny Hyundai i30 Teaser Foto: HyundaiDer nye Hyundai i30 vil blive solgt via sit design af producenten.

Hjulkasserne i den nye i30 fylde aluminiumsfælge afhængigt af model 15-tommer stål eller 16 og 17 inches. Til at styre Hyundai løfter steget med ti procent ligefremhed. Når chassis koreanerne nu bruge 53 procent højstyrkestål, som stivheden siges at være steget med 20 procent og reduceret chassiset vægt med 28 kg. Farvevalg af legemet strækker sig til 12 coatinger. Bagsædet er nu delt med et håndtag foldet ned og for første gang giver en gennemgående lastefaciliteter. Belastningen volumen varierer fra 395 til 1301 liter. En valgfri glastag udvider indre visuelt. Efterhånden som flere body varianter kommer en stationcar og en coupé.

Det indre af den nye Hyundai i30, er til rådighed for de tre farvekombinationer at vælge imellem, skinner med en monteret på instrumentbrættet 8-tommer berøringsfølsom skærm (plus en tomme i forhold til den tidligere model). I den grundlæggende version, en 5-tommer monokrom skærm må være nok, for en merpris der er denne skærm derefter i farve og en touch screen. Navigationssystemet er altid koblet til 8-tommer skærm og kan forlænges med et trafikskilt anerkendelse. Rattet er opvarmet, forbliver de runde instrumenter analog.

Hyundai i30Hyundai i30 1:13 min.Ny Hyundai i30 Teaser Foto: HyundaiDer indre af i30 er blevet grundigt moderniseret.

Hyundai i30 kommer med sporty N model

Den opdaterede motor vifte af Hyundai i30 tilbyder to nye turbo benzin, en Saugbenziner og en diesel i tre effektniveauer. Den nye liters tre-cylindret turbo benzinmotor 120 hk og 170 Nm, den 1,4-liters, fire-cylindret turboladet benzin kommer på PS 140 og 242 Nm. Den 1,4-liters benzinmotor grundkonstruktionen 100 hk og 134 Nm. Den 1,6-liters turbo-diesel er 95, 110 og 136 hk (alle med 280 Nm) er. skiftes til en seks-trins manuel kredsløb, valgfrie står for de tre-cylindret turboladet benzinmotor og to mere magtfulde Diesel også en syv-trins dobbelt kobling transmission er tilgængelig. Med chassis, i30 benytter en multi-link bagaksel og stivere dæmpere. Bremsesystemet er blevet forøget.

Sports-fans kan se frem til en N-version (det er her du første tur på Sport-modellen) er glade for, der vil komme i 2017 og vil derefter foretage en 260 hk to-liters turbo motor.

Ny Hyundai i30 Teaser Foto: Hyundai&# 34; De perforerede læder sæder i det veludstyrede udstilling model til at føle sig fantastisk og give dig lyst på en lang rejse.&# 34;, så redaktør Gregor Hebermehl den nye i30.

Hyundai i30 med stor sikkerhedspakke

Selv med sikkerhedsudstyret var genopfyldes. Ud over syv airbags monteret som standard, indeholder pakken, blandt andet en nødsituation bremsesystem, som kan udvides eventuelt til en fodgænger detektering fartpilot (standard) med adaptiv regulering afstand og stop (valgfrit), en valgfri Blind Spot Warner, en cross-trafik advarsel bag, en aktiv lane varslingssystem (ekstraudstyr), ovennævnte vejskilte, en high-beam assistent og første gang en træthed advarsel.

Den nye Hyundai i30 er udviklet i Europa og testet (herunder 480 omgange på Nordschleife i Nürburgring, hvilket svarer til omkring en afstand af 150.000 kilometer), og ligesom sin forgænger, bygget i det tjekkiske Nošovice for Europa.

Fra slutningen Jahuar Hyundai i30 Pure med 1,4-liters benzinmotor med 100 hk fra 17.450 euro til rådighed, hvilket gør det dyrere end sin forgænger. Ud over den grundlæggende version Pure stadig til rådighed for køberne fire flere linjer at vælge imellem. Som standard, det Pure-line hjælpesystemer, indfarvede kofangere, elektrisk indstillelige og opvarmede sidespejle, aircondition, tonet glas, multifunktionsrat, lyssensor, tyverialarm, projektion forlygter, seks airbags og en RDS radio med fritstående 5-tommer skærm.

Hyundai i30 Select kan kombineres med motorerne 1.4 MPI, 1,0 T-GDI og 1,6 CRDI og omkostninger fra 18.300 euro. Hyundai i30 tendens fra 21,450 euro) kan bestilles med de bedste motorer (1,6 CRDI med 136 hk og 1.4 T-GDI med 140 hk). For 23.550 euro, der er Hyundai i30 Style især Aussstattung. Øverste linie er derefter "Premium", som er tilgængelig for alle motorer fra 110 hk. Her er prisen starter ved 25.550 stk euro.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sæde montering Hyundai i30

selvtilfredse ekstremt står hun, den nyeste generation af den model, der var den første til at Hyundai på "i" i navnet. Designet skal vises som verden -. Fordi Hyundai design chef Peter Schreyer siger "Design skal være for en Hyundai køb Årsag nummer et" Takket være den laterale kugle, som til baglygterne strækker sig fra forlygterne, bilen er kompakt og alle af et stykke. Inde i udviklingen er også tydeligt: ​​MMS-skærmen sidder ergonomisk på den øvre ende af instrumentpanelet. Hans bred margen, du er nødt til at lide, men stadig er plads til højre og venstre tre store direkte vælgeknapperne. Styringen klima er nu adskilt fra den lyd styreenhed og sidder godt under multimedie skærmen. Den nye Wizard Sikkerhed kan være en række af taster til venstre under rattet brug.

De perforerede læder sæder i det veludstyrede udstilling model føler fantastisk og give dig lyst på en lang rejse. Hertil kommer, at nye i30 er meget klarere og lysere inde end sin forgænger - skulderen linje er faldet ned. Den udsyn bagud er imidlertid begrænset af den bredere C-søjle. Den valgfrie stort panorama tag lader mere dagslys ind i det indre af i30, men også sikrer, at 1,90 meter høje mennesker næsten ramte mit hoved til bilens tag. Dette gælder også for den vellavet jorden med sine komfortable bagsæder: Den frihøjden er okay for 1,85 meter mand, for Større pladsen er begrænset. Tilbage i førersædet: Den tykke rat holder godt - ligesom de andre bløde overflader. Valget løftestang for den dobbelt kobling transmission kan gribes stor, passer førerens siddeplads.

Bagklappen åbnes let, stammen gulv kan foldes på midten og er reservehjulet samt opbevaringsrum til venstre og højre frit.

Gregor Hebermehl

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mere om Hyundai i30

Viper ACR-rekordforsøg på Nürburgring: crowdfunding hold fejler i 7-minutters barriere

Den Nürburgring rekordforsøg på privat finansieret Viper ACR hold mislykkedes. Hurtigere end 7: 01.3 minutter gjorde det ingen af ​​driverne på Nordschleife af ringen. I sidste ende, kan holdet stadig være stolt af dig selv!

2017/09/06 romerske katedral, Andreas Haupt 11 kommentarer Drevet af

Hvorvidt Russ Oasis er skuffet? Måske lidt, trods alt, det var hans ide at sende Dodge Viper ACR på sin sidste mission: Rekorden for street-juridiske køretøjer på Nordschleife i Nürburgring bør være revnet. Et unikt projekt, for the record forsøg var menneskemængde finansieret af donationer fra Viper fans og Nürburgring freaks. Ingen producent, hverken Dodge eller FCA, stod bag det. Kun Kumho sponsoreret dækkene.

Lance David Arnold går næsten under syv minutters grænse

I sidste ende virkede det ikke: Udskiftning drivere Lance David Arnold, der trådte i for den aktive i VLN Luca Stolz og Dominik Farnbacher, slået i sin femte runde en 7: 01.3 minutter i asfalten af ​​"Green Hell". Alle leder ved det runde kan straks se, at der er en masse ville have gået: Arnold tilsluttet et par gange, sande i nogle hjørner ikke perfekt racing linje og kunne her og der sætte noget tempo. "The Viper var også en fuld tank på dette tidspunkt."

"Alle mente, at Viper ACR godt for en 6: 55-minutters runde ville være godt nok," siger Russ Oasis. Og med hver han ikke forstås enhver tilskuer, men dens teknikere og driverne selv, alle tre ville have sagt. "Bilen er bare fantastisk!"

Ikke desto mindre er omgangstid på 7 kan: imponerende 01.3 minutter godt. Det, trods alt, er nr 3 i all-time liste over Nordschleife helte. ACR er derfor bag Lamborghini Huracán (6:52 minutter) og Porsche 918 Spyder (6:57 minutter). Og i modsætning til Lambo og 918, Viper ACR bruger kun baghjulstræk og en manuel gearkasse i stedet for fire hjul og dobbelt kobling transmission.

Og i slutningen falder, men en ring rekord

Betyder at Viper ACR har besluttet at gå en rekord revnet, nemlig til baghjulstræk-drevet, manuel transmission sportsvogn. Vores sport auto Supertester Christian Gebhardt havde slået rekorden for denne meget sportsvogn for nogen tid siden - med Viper ACR er ikke ulig Corvette Z06 han stemplet en 7:14 minutter.

Lance Arnold kunne have gjort hurtigere - uden tvivl. Men det bør ikke være. Viper ACR allerede kæmpet hele rekordforsøg med dæk problemer - Kumho V720 simpelthen holdt ikke længe nok. Og på et tidspunkt konsekvenserne var klart mærkbar. Ved 220 km / t - i midten af ​​en kurve - den venstre fordæk brast Arnolds Viper. Han børstede det Leitplante, så gled på tværs af sporet til den anden side, og kørte ind i den anden autoværnet. Heldigvis var han ikke til skade. I skarp kontrast til hans tjeneste køretøj, som blev stærkt beskadiget. Viser et billede må have været effekten som alvorlige.

Bloggen "Nürburgring: Bro til Gantry" bringer det temmelig meget til det punkt: "Du ser det ikke som en Viper brudt bil, men som en helt med ar fra sin kamp. En falden mester, der har kæmpet for tusindvis af fans over hele verden. Uden fabrikken støtte uden automatisk uden tvivlsomme dæk eller turbos med mere damp end angivet. "

Så længe, ​​Viper ACR!

Baggrund: fundraiser for Viper ACR

En gruppe Viper fans pillet i de sidste par måneder på at opgive legenden atter til Nordschleife. Det oprindelige mål: hardcore version af ACR (American Club Racer) bør Porsche 918 Spyder snuppe den rekord på 6:57 minutter. Den nu andre har gjort. Lamborghini Huracán ydeevne brølede i 6:52 minutter gennem den grønne Helvede. Den elektriske Runabout Nio EP9 burde selv have plunked ned en omgangstid på 6:45 minutter.

Selvom baren nu så meget højere, at fans har ikke lade op. Viper Club of America samledes på internettet via en crowdfunding websted penge for venture på Nordschleife. Det skal indsamles gennem donationer 159.000 US-dollars. Med de penge to Dodge Viper ACR er trukket over Atlanten, betalte ruten husleje og driftsomkostninger afskrives på stedet. En Texas Viper forhandler havde tidligere indvilget i at give to krævede ACR.

Den fundraising har båret frugt: 378 Viper fans doneret i alt 165,160 dollars. Dette svarer ifølge den aktuelle vekselkurs omkring 147.000 euro. Strøm pr i gennemsnit omkring 388 euro. Hvem til den planlagte tur til Nordschleife, der oprindelig blev vedtaget i april i øjet, men nu at finde sted i juli, betalte 10.000 amerikanske dollars eller mere vil blive inviteret til sporet.

Kan forskydningen gigant med 8,4-liters V10 virkelig sat en ny rekord? Ifølge de seneste forbedringer er svært at forestille sig. Der er en henvisning. Den 2010 model lapsamlet med Dominik Farnbacher den frygtede Eifel sporet i 7: 12-13 minutter (article). Den nuværende Viper ACR med 654 hk og 814 Nm burde allerede kan underbyde. Især fordi ingeniørerne lagt specielt en stor indsats i aerodynamik. Med sin vinger arbejde af den amerikanske sportsvogn til næsten en ton af produktionen i 285 km / t. 13 amerikanske ruter, Viper allerede besidder poster.

Uanset hvad: Det ville være en værdig afsked for Viper. For den sidste tur på Nordschleife Dominik Farnbacher og Luca Stolz blev valgt. Viper ACR leveres med "Extreme aerodynamik pakke", og vil konkurrere på Kumho semi-slicks i dimensionerne 295/25 R19 foran og 355/30 R19 bagpå.

I vores foto show, giver vi hermed Dodge Viper ACR.

Mere om Dodge Viper

Design studie BMW X9 Koncept: Lukker Batman snart BMW X9?

Undersøgelsen martial BMX X9 Concept kombinerer off-road gener og klassiske coupé linjer. Indrømmet, det udkast udsigter for SUV design af fremtiden? Eller gør den 18-årige Khalif Oussama Batman skræddersyet en ny service køretøj på kroppen?

03.08.2010

Batman i BMW? Design Novice Khalfi Oussama overvejer den dystre helten med et køretøj, der vil gøre det muligt for Gotham City i frygt - og kan forårsage en røre i München. For - virtual - BMW X9 polariseret.

Velegnet til daglig brug er den design ikke, selvfølgelig, den 18-årige selvlært fra Tunesien understreget. Han havde blot spurgt, hvordan den "tysk" Den Christian Bale i filmen version af den legendariske bilfabrik ville se ud, "The Dark Knight" chauffør. Her BMW X9 er klar over den nuværende udformning sprog de bayerske off-road-modeller. Det futuristiske design er robust, aggressiv - næsten dyrisk. En crossover model, elementerne i Race Touareg med udvalget af en coupe kombineres. så gør fremtiden for X-serien?

BMW X9 futuristisk crossover design

Den klassiske BMW nyre, den rastløse frontend føler alle omstændigheder næppe begået. Profilen på sin side virker økologiske: Siderne bule ud svinge hjulkasserne BMW X9 og ende i flot bageste vinger, der ligger højt over det kraftfulde udstødningssystem. Den onde bror til X6? Bruce Wayne ville se martial måske gerne. Men: Uanset om Batman ville også bestille de tagrælinger fra BMW-hylden?

BMW X9 designer Khalfi Oussama trods den unge alder ikke ukendt: den selvstændige foretaget mand Fra Tunesien, har BMW tilregnes et nyt formsprog i fortiden. Og den navnløse, aggressiv coupe det var det ville redound til Batman Honor: Subtile stilistiske enheder er også malplaceret.

Undersøgelse er kun begyndelsen på et ungt design karriere

I mellemtiden, 18-årige har også design af Audi og Ferrari "reviderede" - fordi han i fremtiden gerne vil designe flagskibe for europæiske bil selskaber. Han har aldrig sat sine ben på et universitet af sin egen konto. "Jeg er ikke rig på penge, men i ideer." Tekniske detaljer den indeholder verdens hidtil foran endnu.

UmfrageWie du lide designet af BMW X9? Super design! Nå ikke går den vej! Jeg kan lide Jeg er ligeglad! Ingen! Resultat Vis mere om BMW

Gumpert med genstart: Glickenhaus bygger nyt Apollo

Den tyske sportsvogn producent Gumpert har en ny ejer siden 2014. Under den kinesiske konsortium Ideel TeamVenture en ny Apollo bør oprettes. Ny udviklingspartner er Scuderia Cameron Glickenhaus.

26/10/2016 Andreas Haupt, Uli Baumann 2 kommentarer Drevet af

Den tyske sportsvogn maker Gumpert er med det kinesiske konsortium Ideal Team Venture ind i den nye Apollo Automotive Ltd blevet overført. Ideel Team Venture havde gjort i første halvdel af 2015. overskrifter, da man havde den italienske sportsvogn producent de Tomaso købt. På Geneve Motor Show 2016 også en første version af den nye Apollo blev præsenteret.

Gumpert med genstart: Glickenhaus bygger nyt Apollo Foto: Stefan Baldauf / Guido th BrinkDer nye Apollo har til formål at bygge videre på den SCG003.

Apollo Arrow 1.000 PS

Under kodenavnet "Arrow" (pil) havde ideel TeamVenture bygge en ny Apollo. Husk: Gumpert Apollo blev produceret 2005-2013 og er drevet af en 4,2-liters V8 turbo. Super Test sport auto (nummer 11/2009), den 700-hk version, lappede Nordschleife i 7:24 minutter (article). Til dato har kun Porsche 918 Spyder underbudt at mærke.

De nye strækninger til 4,98 meter i længden, 1,99 meter bred og 1,22 meter høj. Tørvægten er 1.300 kg. Rygraden i Arrow danner en stål rumlig ramme med en passagerkabine fremstillet af Kevlar-Carbon. Bag de to passagerer, er en fire-liters V8 biturbo motor med tørsumpsmøring spreder, som er at bringe det til 1.000 hk og 1000 Nm drejningsmoment. Gearskift er et spørgsmål om sekventiel 7-trins manuel gearkasse. Trækkraft optimeret en begrænset slip differentiale på bagakslen, valgfri der er en Start Control.

Sprint fra nul til 100 km / t for at fuldføre i 2,9 sekunder, er Arrow, 200 km / t mark ramt af 8,8 sekunder. Tophastigheden er 360 km / t.

Den justerbare i kompression og rebound trykstang suspension kan også justeres i højden. En ekstra lift system hjælper med at overvinde små forhindringer. De propper kommer fra AP Racing og vente med seks-stemplede bremsekalibre og omkring 378er skiver på. Kontakten med vejen foran holder 20-tommer hjul med 265 / 35er dæk. Bageste rotere 21 tommer med 325/30 dæk.

Ved udformningen af ​​Apollo Arrow afhængig maksimal downforce. Hjælper robust kulfiber karrosseri mange gennembrud, luft styreelementerne og bagtil en stor fast spoiler og en kraftfuld diffusor.

Ny Apollo på SCG003C bund

Apollo Intensa EmozioneSuperbil til bane 41 sek.

Til serien udviklingen af ​​den nye Apollo satte kursen nu, men nulstilles. Som udviklingspartner, blev Scuderia Cameron Glickenhaus (SCG) og de italienske små fabrikanter Manifattura Automobili Torino (MAT) opnået. Det første skridt er udformningen af ​​den reviderede Arrow helt. Desuden blev drevet til det spor version, som kører under navnet "Emozione" ændret til en naturlig indsugning V12 motor. vil blive præsenteret på "Emozione" i 2017 på IAA.

Apollo Arrow 'S' døbt vej versionen er sat på en V8 biturbo. Begge modeller bygger på på kulstof chassis SCG003C. vil blive bygget Apollo-modeller i MAT i Italien, hvor de SCG003C køretøjerne er fremstillet.

mislykkedes Combackversuche

Genoptagelsen af ​​Apollo godt forseglet den endelige ende af Expolsion. Den sportsvogn med to-liters fire-cylindret og 420 hk debuterede i Geneve i 2014. Han bør være i en vis forstand sportsvogn til Gumperts comeback efter at selskabet indgav til sommeren 2013 konkurs. Serieproduktion, var der dog aldrig. Ind imellem, rygter begyndte at cirkulere, at Gumpert kunne bringe undersøgelsen Tornante på markedet. Igen, en nitte. Nu er det, men arbejde med den nye begyndelse. Firma grundlægger Roland Gumpert vil dog ikke længere være en af ​​partiet. Han forlod virksomheden i mellemtiden.

Mere om Gumpert Apollo

Unimog 2015: genoptrykt Legend

Mercedes har renoveret Unimog. Nye motorer, ny teknologi og mere komfortabel på programmet. Med den nye dobbelt kabine, men tilbuddet er nu færdig.

2015/03/27 Torsten Seibt Drevet af

Også for standarder lastbil emissioner Euro 6 pligt. Derfor går det at overvinde denne hurdle i dieselmotorer ned til erhvervslivet. Mercedes brugte overgangen til den nye generation af motorer til at revidere både Unimog serien grundigt. Nu er det blevet præsenteret som en afslutning af tilbuddet, dobbelt kabine.

Unimog redskabsbærer til 300 hk

Renoveringen ledsaget indførelse af nye modelnavne, hvorfra der kan læses fra motoreffekten er fremtiden. Således er den lille serie af udstyret rack er at have i fremtidige versioner U216 til U530. Nye entry modeller er af U 216 og U 218 med en 5,1 liters fire-cylindret, hvilket gør 216 156 PS i Unimog U og frigiver 650 Nm af drejningsmoment. De stærkere varianter af U 427 til U 530 Unimog få den reviderede OM 936 seks-cylindret med op til 299 hk og 1.200 Nm drejningsmoment.
 
Når motoren forandring, er nogle nye komfort funktioner anvendes. Således er transmissionen og motorbremsning kontrol overføres nu til pitmanarmen, air conditioning forbedret og redesignet instrumenterne. Front er et kamera system bruges, hvilket gør det lettere for en kontrol overvåge Hitching af udstyr og forbedrer driften under drift. Udefra kan det nye udstyr luftfartsselskab generation på nu overliggende vinduesviskerne og nye kofangere med kørelys ses.

Den store Unimog er stadig off-road

Stærk gik der i den store serie til det punkt. Igen er typebetegnelsen revideret fra Unimog U 4000 U 5000 og modellerne er U 4023/5023. Den komplekse fremgangsmåde til udstødningsgas efterbehandling af Euro-6 motor af disse havde skal fastsættes af en meter bagud, maskinen nu under kabinen. Som blev forlænget med 120 millimeter og tilbyder nu mere plads i overensstemmelse hermed. Også, da transmissionen nu også foretages af Pitman arm.
 
På det grundlæggende koncept for tunge applikationer intet har ændret sig, men fokus er sænket med den nye motor installation position, hvilket er i overensstemmelse med en fordel i marken. Den svejset ramme bidrager med op til 600 millimeter Eigenverwindung til fremragende sammenfiltring af Unimog. overbevise resten af ​​terrænet værdier af Unimog U 4023 og U 5023 til 1,2 meter vade dybde takket være portalen aksler massiv frihøjde og radikal afvigelse vinkel (/ bag 44/51 grader). Væsentligste forskel mellem Unimog U 4023 U 5023 og rammen og akslen version, som er U 4023 alene er udformet som en ti-tons lastbil, U 5023 til en totalvægt på 14,5 tons.

Hans nuværende show var grundigt bekendt med den nye Unimog i et område, 4wheelfun læser: i Horstwalde af 4Wheel Fun Super test udføres. Men nutidens SUV'er tilføjet meget vanskeligere at overvinde de forhindringer som den løse urer hældningen, det store indvikling tog eller meter dybt vand passage. For Unimog var alt dette mere af en tur på legepladsen.

Mere om Mercedes