Øverste klasse: luksus klasse

Segmentet af den øverste klasse omfatter modeller, der er udstyret med mindst seks-cylindrede motorer med en slagvolumen på 2,8 liter.

Med brugen af ​​alternative drivsystemer og nedskæringer motorer, er denne grænse virkelig sløret i fremtiden. Den mindste længde af en overklasse køretøj i dette segment skal have fem meter, minimumsprisen er omkring 50.000 euro. I EU er det køretøjsklasse ikke omtalt som overklasse, snarere end luksus.
 
Dette segment primært sedans er placeret ved siden af ​​konvertible og coupéer, men ingen vogne station. 2009 23,170 Upper Class modeller blev registreret i Tyskland. Dette svarer til et niveau på 0,6 procent af den samlede registreringer. Nogle af de vigtigste modeller: BMW 7-serie, Audi A8, Mercedes S-Class. Udenlandske bilproducenter såsom Lexus LS-serien eller Maserati med Quattroporte spille en mindre rolle i statistikken over den øverste klasse registrering.

Hybrid drev Hybrid drev

Den hybrid-drev er en motor, hvor to forskellige typer drev bruges. Normalt det er kombinationen af ​​forbrændingsmotor og elmotor. Hovedsageligt på grund af den stadigt stigende miljødebatten spørgsmålet om hybridbil bliver stadig vigtigere.

Der er forskellige former for hybrid-drev. Når mild hybrid, den elektriske motor understøtter forbrændingsmotoren under acceleration. Derved mindskes brændstofforbruget af motoren. I den fulde hybrid kan endda blive drevet med den elektriske motor. Desuden er energi lagres i batterier under bremsning genvindes.

Det mest kendte hybridbil, Toyota Prius. Toyota var en af ​​pionererne inden for den hybrid-drev i produktion køretøjer og introducerede Prius i 1997 et. I mellemtiden er der andre producenter som Honda, Lexus, BMW eller Mercedes, der tilbyder hybrid-modeller.

Tuner GP & amp; Drift udfordring: High Performance Days of sportsvogn

Den Tuner Grand Prix og Drift Challenge, High Performance Hus-arrangementer sportsvogn hvert år på Hockenheimring med hurtige biler, hot driver og en masse sjov for deltagere og besøgende.

I 1992 blev den første tuner Grand Prix på skråningen Baden formel 1 afladet. Dengang var det stadig for rolig. Blot 17 biler indtastet for omgangstid jagt på på Hockenheimring. Fra de små møder, er højdepunktet af den europæiske tuning branchen er blevet gennem årene. Den tuner GP tiltrækker mange besøgende til tribuner og paddock.

Den høje klasse program Drift Challenge tiltrækker de bedste driftere i Europa til Hockenheimring. Hot afdrift vinkler og masser af røg er uundgåelige her.

De sportsvogn-High Performance Dage 2017 finde den 14.-16 juli på Hockenheimring sted og garantere motorsport touch. På denne side finder du alle oplysninger om sport auto-High Performance Dage.

Autopleje: Autopleje

Den, der elsker sin bil, skal den også værne om. Endelig er du vil have noget fra sin bil længe. Især efter en hård vinter, bilen har brug for en grundig rengøring. Hertil kommer, at regelmæssig bilpleje bevarer værdien af ​​køretøjet. For at kunne opretholde ikke blot omfatter maling, men også motoren, hjulene, det indre eller skiver.

bør altid anvendes de rigtige produkter til de respektive materialer. Plastic diske, gummi og krom brug for forskellige plejeprodukter. Selv stof tagene som cabriolet ofte brug for særlig opmærksomhed. Hvem det ikke ønsker at bruge tonsvis af penge, er godt tjent med hjem retsmidler såsom babyolie. Hvem vask og Co. ikke nok, kan du gå et skridt videre og tænke over en maling fugemasse.

Tuning Verden Bodensee Tuning Verden Bodensee

Tuning Verden Bodensee er en hot spot, som vil bli avholdt på Messe Friedrichshafen siden 2003. Det finner sted hvert år i april / mai, og tiltrakk seg de siste årene til mer enn 100.000 besøkende.

Et spesielt høydepunkt Tuning Verden Bodensee er Miss Tuning valg. Den valgte dame representerer et år på scenen, og det vil være en avslørende kalenderen ved det brakt til markedet. På Tuning Verden Bodensee, som nå har etablert seg som en europeisk industri Fair, ikke bare gi profesjonell tuner fra sine innovasjoner. Mange klubber presentere sine konverteringer.

I støtte program av Tuning Verden Bodensee kjendiser oppstå en drift show eller etter oppmøte partier vil fullføre utstillingen erfaring så vel som fra ulike utmerkelser. Tro mot mottoet "Tune - men sikkert" informerte politiet i Baden-Württemberg besøkende Tuning Verden Bodensee på riktig og sikker etterbehandling av kjøretøyene.

Før krigen biler: førkrigs biler

Som en før krigen biler, engelsk førkrigstidens biler, er alle køretøjer kaldes, som blev bygget (1939 gennem 1945) før Anden Verdenskrig.

Så vidt, så logisk. Men afhængigt af udformningen og se forskellige data til klassificering gælder "førkrigs biler", Nogle omfatte køretøjer med 1940 til nogle trække grænsen den 1. september 1939. Endnu andre omfatter de køretøjer, bygget mellem 1939 og 1945 til de før krigen biler.

Den FIVA (Federation Internationale Véhicules Ansciens) circumnavigated diskussionen elegant ved sin klassificering køretøj, udtrykket før krigen biler eller pre-War biler simpelthen ikke brugt. I sine køretøjer med produktionsdato 1931/01/01 til 1945/12/31 (Klasse D) er som "Indlæg Vintage" ud. Den næste klasse hedder i FIVA "Post-War" og varierer fra 1946/01/01 til 1960/12/31. Førkrigs biler er den måde er ikke nødvendigvis dyrere end efterkrigstidens biler. En Ford T som kan havde for mindre end 20.000 euro, en Opel Kadett fra 1936 er tilgængelige for under 15.000 euro.

Readers’ Choice: “Autonis” – De smukkeste biler

priser med "Autonis" prisen for bedste design innovationer af året Auto Motor und Sport års Design Award til den automotive nyskabelser i de seneste 12 måneder.

Læsere af Auto Motor und Sport er enige om at fra 10 køretøjskategorier. De to smukkeste modeller og de to modeller, der ikke appellerer til læserne at blive valgt i hver kategori. Rækkefølgen af ​​vinderen bestemmes ved at trække de negative svar fra de positive svar. Ved valg af de bedste design innovationer tog 2016 18,229 læsere del - fire procent mere end sidste år. I slutningen af ​​september 2017, er de seneste resultater af vores læserundersøgelse her.

producenter lav volumen: små producenter

Som små producenter bilfabrikanter omtales, bilerne færdig kun i mindre mængder. Selskaberne er ligesom en fabrik, fabrikken er i overgangen fra håndværk. For at små producenter er i stand til at producere den eksotiske sportsvogn individuelt.

Der er en næsten uoverskuelig række små producenter fremstiller sportsvogn. Så forskellige som rækken af ​​køretøjer er også de enkelte selskaber. Mange teknologiske komponenter varetages her af høj-volumen-modeller, men chassiset og design er normalt tilpasses.

Eksempler på små fabrikanter fremstiller de eksotiske sportsvogne er blandt andet Alpina, tager de BMW modeller som grundlag eller ry bygger Porsche-baserede egne køretøjer. I modsætning hertil transplanterede teknologien i BMW modeller på Wiesmann i en helt uafhængigt udviklet køretøj. Mange puristiske og fejer køretøjer fremstilles også på fabrikkerne af små producenter, som Caterham, Donkervoort, KTM, Morgan eller Radikal.

Kørsel Assistance Systems: Kørsel Assistance Systems

Førerstøttesystemer, de er fra moderne biler næppe forestille sig. Imens de elektroniske hjælpere hjælpe føreren på mange niveauer. Ofte uden at passagererne kan huske noget af det elektroniske støtte.

Distance styrede maskiner, vognbane assistent, parkeringsassistent, Blind Fiddler Assistant eller de mangfoldige ulykkesforebyggende assistenter er i den øverste, midterste og kompakt klasse allerede til - dels valgfri - udstyr. Selv små biler vil sandsynligvis arbejde i fremtiden at nyde de førerstøttesystemer kommen.Derzeit vil også hårdt på bil-til-bil kommunikation eller endda bil-til-infrastruktur.

Nardo højhastighedstog test: Nardo

Nardo, den lille by i det sydlige Italien er indbegrebet af high-speed kørsel. For hvert år giver auto motor und sport til at færdiggøre sine læsere mulighed for en test weekend på den høje hastighed kursus.

Maksimalt tolv læsere kan forberede sig på denne weekend på prøvebanen "Pista di Nardo" gælder. Tilmeldingsgebyret på 3.200 euro per køretøj tre nætter i en fire-stjernet hotel, mad, hold tøj, et sæt Dunlop dæk og benzin er for rides inkluderet (fra 2010).
 
2009 Aston Martin V12 Vantage, Audi R8 V10, Bentley Continental Flying Spur Speed, Cadillac CTS-V, Ford GT, Lamborghini Murciélago SV, Mercedes SLR Stirling Moss og Porsche 911 GT3 var i Nardo med det. Lamborghini krakkede i år med 340 km / t hastighed rekord. 2010 det så endnu bedre. Den testbane i Nardo blev bygget i 1970 og er 12,5 km lang med en diameter på fire kilometer. Den betragtes som den hurtigste omgang kursus i verden.

Cabriolet: Cabriolet

Cabrioleter er biler hvor du kan åpne taket mekanisk eller elektrisk. Normalt kan et konvertibelt plass til to til fem mennesker og er basert på den kupé form av en rekke biler.

Mens det tidligere nesten utelukkende myke topper ble brukt, er det cabrioleter i flere år nå, i økende grad, med stål folding toppen (hardtop). Selv om den klassiske stoff taket har flere vifter, men kan i stor grad øke støynivået ved høye hastigheter. Med ståltaket, kan støyen bli forbedret.

I konstruksjonen av problemet er å stive chassiset i tilstrekkelig grad til tross for fravær av taket. Derfor konvertible må være spesielt forsterket. Ved økt innsats cabrioleter er som regel dyrere enn sine lukkede kolleger. Ikke bare kjøpesummen, men også i forsikrings karakterer uten tak biler er ofte kostbart.

Registreringer: registreringer

Nyregistrerte biler blir publisert hver måned av den nye registreringsstatistikken i Federal Motor Transport Authority i Flensburg (KBA). Basert på denne statistikken, kan populariteten til bilmodeller leses konkret. Men vannet ned som handelsfolk godkjenninger, samt målrettede tiltak fra bilprodusentene, statistikken over de nye registreringer.

Divided bil registreringer er for de ulike kjøretøysegmenter. Disse inkluderer totalt 12 segmenter: Minis, små biler, kompaktklassen, middelklassen, øvre middelklasse, overklasse, SUVer, sportsbiler, varebiler, bobiler og verktøy. Segmentet av varebiler er videre delt inn i, varebiler og stor kapasitet. En eksplisitt angivelse av cabrioleter skjer ikke lenger.

Månedlig finnes i nesten alle kategorier endringer blant topp 3. Bare i kompaktklassen er VW Golf / VW Jetta for 1. plass "abonnerer",

Mid-motor: mid-motor

Som betyr at motoren er referert til, anordningen av drivsammenstillingen mellom akslene på et kjøretøy. Denne stasjonen konfigurasjonen er mer egnet for sport og racerbiler som brukes.

Med en mid-motorkonstruksjon en stort sett balansert aksel belastningsfordeling og en massekonsentrasjon er oppnådd i nærheten av tyngdepunktet. Den påfølgende nøytral håndtering tillater høy cornering hastigheter. Hvis vedheft grensen overskrides, er bare veldig vanskelig å avskjære et skrudd bil med midtstilt motor.

Foruten den klassiske mid-motor layout mellom akslene, men bak passasjerene, snakker en om en motor posisjon langt bak forakselen, men før passasjerene, ofte med en front-midt-motor. Typisk for klassisk design, for eksempel, Bugatti Veyron, Ferrari 458 Italia, Audi R8, Lamborghini Murciélago og Ford GT40. En front-midtmotorslitasje inkludert Mercedes SLS AMG og Ferrari 599 GTB Fiorano.

Brugt: Brugt

Du er på udkig efter en brugt bil? men ikke har tillid til løfter om den brugte bil sælger.

med "Auto Motor und Sport" Du kan vove temaet brugt. I Tyskland 2009 6890000 biler skiftet hænder. De fleste af disse biler blev solgt af ejerne, blev en mindre del bragt til manden via distributører. Her er alle de tips og tricks hvordan man med held købe eller sælge en brugt bil. Ekspertanmeldelser af mange populære køretøjer, model sammenligning af forskellige køretøjer segmenter, en brugt bil på markedet, salgsaftaler til download, og en brugt maskiner stille sikkerhed i forbindelse med køb og hjælpe med at redde mange en euro. Også vores driftsomkostninger regnemaskine hjælper dig med at anslå prisen på din nye gamle bil individuelt.

Klassiske bilauktioner: klassiske bilauktioner

Klassiske bil auktioner er formentlig den mest spændende måde at erhverve en klassiker. løfte simpel hånd er tilstrækkelig.

Klassiske bilauktioner er nu tilgængelige for enhver pengepung og enhver type køretøj. Det er et par hundrede euro for restaurering af genstande foregår, men i den kendte auktion den automotive aristokrati mødes - og mængden af ​​bud ofte kender ingen grænser. Til over 20 millioner euro er allerede blevet udbudt til enkelte køretøjer.

Det er ikke underligt, at selv kendte auktionshuse som RM Auctions, Bonhams, Coys, Barrett-Jacksons eller Christie udføre flere og flere klassiske bilauktioner. Endelig har de ofte sat til millioner af euro på en weekend. De store klassiske bil begivenheder af året, som Retro Mobile Paris, Pebble Beach, Goodwood eller Oldtimer Grand Prix vil blive anvendt til auktionerne. Vi leverer oplysningerne på denne side om de vigtigste auktioner og deres højdepunkter og de opnåede priser.